Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yuac65

csendes tag

Sziasztok HTC One X tulajok!

HTC One X tulajként írok én is (már az elejétől követem ezt a fórumot), és most SOS szeretnék tőletek segítséget kérni!!!!

Az előzmény dióhéjban:

06.20: HTC One X készüléket 2 év gyári garival egy noname gsm boltban megvettem (imei alapján 03.20-a körüli volt a készülék).

06.25: észrevettem - az eddig nem sokak által emlegetett - GPS problémát (repülőgép üzemmódban is a telefonra töltött google mytracks program jelzi nekem, hogy éppen 5-50 km/h óra sebességgel haladok, noha otthon a kanapén ültem éppen.....)

07.02: Az E-care-ben leadtam a telefont garanciális javításra.

07.16: A telefon javítva az E-care szerint, a munkalapon szoftverfrissítés... természetesen ez nem oldotta meg a problémát...

07.18: Telefont visszavittem az E-care-be, ahol egy technikusnak is elmutogattam, hogy mi a gondom, látszott is rajta a meglepődöttség... és annyit tett hozzá, hogy azonnal cserél rajta alaplapot, mert a gps modul arra van integrálva, és csak egyben cserélhető...

07.20: Telefon kész, otthon aztán jött a meglepetés, a probléma maradt, pedig a munkalap szerint tényleg alaplapot és akksit is cseréltek....

07.22: A telefon harmadszorra is leadva az E-care-ben.

08.16: Az E-care-ből 3 hét után elhozom a telefont, alaplap és akksi csere volt megint. Hazaérve a google mytracks telepítése után rögtön ellenőriztem a javított GPS modult.
    Az eredmény:
    1. Penny Market bejáratnál GPS tracker elindítva, 20 perc múlva kijöttem és 5 kilométert mentem szerinte... (ellenőrzésként a zsebemben lévő HTC Desire 0,3 km mutatott...).
    2. Újabb mérés során az indításnál a GPS bepozíciónált Csömörre, majd utána a XIII. kerületbe, ahol éppen tartozkodtam, az eredmény: 350 km/h órás átlagsebesség, 25 kilóméter megtett táv..........

08.20: A HTC ügyfélszolgálata (Zsófi és István) segítségével az ügyem továbbítva lett a feletteseiknek.

09.02: A HTC jóváhagyta a készülék cseréjét.

09.26: Az új cserekészüléket átvettem ma 17.45-kor Budaörsön a Telemax-ban (imei alapján április 7-i, NORMÁLISAK??? Szeptemberben áprilisi készüléket adtak?). Azóta tesztelem, a legutolsó mérésem eredménye (a telefon végig egy helyben a kanapén volt):

Mérési idő: 36 perc,
    Megtett távolság: !!!!!! 76 !!!!!! kilométer,
    Most éppen 184 kilométer/órával közlekedtem néhány másodpercig,
    Átlagsebességem 127 km/h,
    MAX. sebességem: 248.4 km/h

Most a 40-ik percnél tartok: 87 km-ert tettem már meg....

45-ik perc: megtett táv elérte a 100 km-t (ugrál a GPS jel össze-vissza...), kész feladom...

Elegem van az egészből... Mindegyik HTC One X GPS-sze rossz?

Holnap hívom a htc ügyfélszolgálatát, de mit várhatok? :( Mit tehetek még? :F Ötletek?? :O

Összefoglalva: 14 hete van meg a telefon és abból 12 hete van szervízben, és továbbra is rossz.....

Pls help.....

ui.
    55 perc: 115 km-nél járok már....

Új hozzászólás Aktív témák