Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjozsi
csendes tag
válasz
Andrewstarr #872 üzenetére
Ma elmentem a T-üzletbe a problémámmal. Mondtam ott a srácnak, hogy próbáljuk ki egy új SIM-mel hátha csak ennyi a baja. Betette az új SIM-et -> pin-kód beüt -> elfogad -> és azóta is tökéletesen üzemel.
Szóval nekem ez megoldotta problémám.
És érdekes módon ezzel az új SIM-el az összeomlások is megszűntek, most már nem indul magától újra.
Köszönöm az eddigi válaszokat, segítségeket! -
vjozsi
csendes tag
válasz
Andrewstarr #873 üzenetére
Nem ír ki semmit. Minden be van kapcsolva. Öcsém SIM kártyájával működik normálisan.
Az én kártyám is jó az ő telefonjában, csak a HTC urasága válogat. -
vjozsi
csendes tag
Most tettem bele egy másik T-s SIM-et és tökéletesen működik vele.
Illetve az én kártyám is működik egy másik telefonban (Nexus S), bár az kártyafüggetlen.
Nem tudom hogyan lehetséges ez, hogy csak az én SIM-emet nem ismeri fel?Sőt most már össze is omlott és újra is indult magától mikor a Play Store-ban frissítette az alkalmazásokat.
Áhh, már nem tudom mi lesz ebből. -
vjozsi
csendes tag
Most például azt csináltam, hogy kivettem a sim-et és úgy kapcsoltam be. Ugye ilynekor kiírja, hogy nincs sim a telefonban és tegyünk be egyet. Ekkor rakom be simet neki és erre azt írja, hogy nem ismeri fel a simet.
Na ez micsoda?Még nem állítgattam semmit abban a menüben amit te írtál.
-
vjozsi
csendes tag
Hello!
Vettem én is egy ilyen telefont a t-mobile webshopján keresztül. Mai nap meg is kaptam a készüléket. Új előfizető vagyok, tehát új a sim is amit a telefonnal kaptam meg egy időben.
Először betettem a sim-et a telefonba és bekapcsoltam. Kérte a pin-kódot, megadtam, elfogadta. Majd ugye a szokásos első indítási procedúrát végigcsináltam (google-fiók megadása, htc fiók stb.). Ezután szerettem volna aktiválni a sim kártyámat. Felhívtam a t-mobile és ők aktiválták is. Ugye ekkor ki kellett kapcsolnom a készüléket majd pár perc múlva vissza. De sehogy sem akar nekem a hálózatra felkapcsolódni. A kikapcsolás után a pin-kódot sem kérte újból. Azóta már kivettem a simet, meg betettem megint, újraindítottam már vagy 5x, de semmi.
Mi lehet a hiba oka? Megoldása?
Az, hogy nem kéri a pint az hiba-e vagy normális?Köszönöm a választ előre is!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest