Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
Ez a válasz érkezett:
"Good Day!
Corning® Gorilla® Glass is featured on millions of the world’s coolest smart phones, tablets, and PCs.
Because of a non-disclosure clauses in some our customer contracts we cannot identify all the devices that feature Corning® Gorilla® Glass, so we encourage you to contact the manufacturer of your device. If you would like to know which devices do use Gorilla Glass or learn more, you can visit our website at www.CorningGorillaGlass.com.
Thank you for your interest in Corning® Gorilla® Glass. "
Úgy tűnik inkább a HTC-t kellene nyaggatni ez ügyben.
Pet
-
szilvaspet
tag
Feltettem a kérdést a Corning Inc. weboldalán, remélem válaszolnak (elvileg 24 órán belül).
Majd bedobom a választ.Pet
-
szilvaspet
tag
Vigyázzatok a kijelzőre... Kulcstól egyéb tárgytól óvom mindig, ma mégis lett egy 3mm-es karc rajta. Pedig már úton vannak az ebay-ről a fóliáim..
Szóval nem egy gorilla az üveg...Amúgy a telefon szuper, a maga kategóriájában...
Peti
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Egyszerűen telepíted a Play-ről pl. az Apex launchert (szerintem egész jó), beállítod az első kérdésnél alapértelmezettnek a Sense ellenében, anélkül hogy azt leszednéd vagy rootolnál.
Persze előtte feldobsz mondjuk egy Sysinfo widgetet vagy egy Go task managert, összehasonlíthatod hogy megközelítőleg mennyivel több a szabad memória a különböző launcherek alatt.Nálam az Apex használatával 60-80mb (sense) helyett 80-100mb (apex) a szabad ram, szerintem érdemes kipróbálni...
A Go task manager meg azért is ajánlott, mert a wigdetjén egyet bökve kilőhetsz éppen nem kellő alkalmazásokat - annak ellenére hogy a rendszer elvileg hibernálja a kiléptetett alkalmazásokat, mégis foglalnak némi ramot.Pet
-
szilvaspet
tag
válasz Tarantula33 #324 üzenetére
Üdv!
Leírnád, hogyan lehet launchert cserélni ha lefixáltam pl. az apex launchert, eltávolítás nélkül?
köszi
Pet
-
szilvaspet
tag
Nem az elérhető nyílt wifi-hálózatot jelzi ezzel?
Pet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Hobby rádiós topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest