-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilo22
csendes tag
Hello gondolom úgy érted mint a sony-nál ezzel a programmal http://www.sonymobile.com/gb/tools/pc-companion/ csak neked htc-vel kell!!
-
gilo22
csendes tag
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy ez a rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531065 mennyire jó?? Érdemes feltenni?? + ebbe a romba lehet jó lenne a hálózatom mert még mindig nem tudom megoldást, hogy erősebb internet hálózatom legyen ( mert csak E )!!! -
gilo22
csendes tag
hy na kipróbáltam egy másik kártyával a dolgot és azzal is csak E jel erősségem volt bármit állítottam.
A kérdés a következő most vigyem szervizbe és elszáll a garanciám vagy van más megoldás annó valami rádió cserét írtatok nekem de én azt nem merem egyedül megcsinálni! -
gilo22
csendes tag
hát mit hogy kéne beállítani?? csak mert a hálózati mód gsm/wcdma van és ha átállítom akkor valamiért elmegy a térerőm a szolgáltatóm vodafone HU szóval tényleg nem értem, most vagy a teló szar vagy a mikor a simkártyát levágták hogy beleférjen a telefonba megsérűlt vagy régi p és mivel root meg miegymás volt a már a telefonon gari elszállt
-
gilo22
csendes tag
Gordon de ha én ezt WCDMA/GSM állítgatom elmegy a térerőm valamiért szóval csak WCDMA/GSM ebben van térerőm
-
gilo22
csendes tag
válasz
Speeedfire #7699 üzenetére
de nekem még sose volt H se 3g pedig kéne vodafonos vok sokat nem mond de 500mb netem van
-
gilo22
csendes tag
Sziasztok!
Gordon neked melyik telód van s3 vagy s4? csak mert nekem s3 és bárhol vagyok csak E jelerőségem van nem tod esetleg ennek az okát vagy bárki más??? Ha tudtok segíteni azt megköszönném! -
gilo22
csendes tag
s3-mas készülékre van olyan rom amibe minden jó??? ( kamera, beats audio stb )
-
gilo22
csendes tag
Nekem wifivel nincsenek gondom de tegnap nézegettem hogy esetleg másnál is e fen áll aza probléma hogy csak E jelerősség van az internetnél és találtam is képeket, másoknál is csak E van, szóval ez lehet S3 probléma??
-
gilo22
csendes tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2603081 vélemény???
-
gilo22
csendes tag
amugy a hálózatom még mindig csak E erősségű és kezd zavarni és még mindig nem tudom a megoldást
-
gilo22
csendes tag
hát elmegy de köze sincsen a gyári fényképezőhöz
-
gilo22
csendes tag
Hy ha felteszem a cm11 abba a kamera miért rosszabb mint a gyári romba???? csak mert feltenném de sokat fényképezek így meg nem éri meg + nincsen benne a beast audio funkció se! + mi az a s-on s-off?
-
gilo22
csendes tag
válasz
umfrider #7604 üzenetére
öö igen gari miatt mert beadnám hogy nézzék meg miért nincsen rendes hálózati jelerőségem mert csak E van és idegesit a lassú netezés és mindegy milyen rom van ugyan olyan, meg rákérdezek arra is hogy néztem mikor vettem s4 es procis telóval hirdetik és s3 kaptam rákérdezk miért vertek át
-
gilo22
csendes tag
meg lehet azt csinálni hogy nem csak gyári állapotra állítom vissza de egyáltalán ne tudják megnézni vagy ne lássák hogy rootoltam bootloadert nyitottam stb ?
-
gilo22
csendes tag
hát erre a hálózatra még mindig nem jöttem rá pedig egész nap azt nézem miként érhetem el hogy ne csak E jelerőségem legyen
-
gilo22
csendes tag
és így még a E hálózati jel se jön be
-
gilo22
csendes tag
meg tudja nekem mondani valaki hogy ha nem wifin vagyok hanem hálózaton miért csak E a jelerőségem??? ugyan azon a szolgáltatóm és neten a régi motorola telefonom meg H jelerőségem volt
-
gilo22
csendes tag
Hello lenne egy olyan kérdésem hogy most egy viper rom van a telomon de vissza szeretném rakni gyári állapotra ezt hogy tom megoldani?? valakinek van progija hozzá vagy a zip-je??
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Futás, futópályák
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Microsoft Excel topic
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bittorrent topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest