Hirdetés
- 1 VII Japán
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz
mikolgy1
üzenetére
Azért azt kijelenteni, hogy kritikán aluli, enyhe túlzás a részedről. Egy voltál a több száz esetből talán akivel ilyen megtörténik, a pozitív tapasztalat van inkább többségben. Nem fényezni akarom őket, nem arról van szó, de egy eset miatt nem vonhatunk le ilyen következtetéseket.
Saját tapasztalat, ami pozitív: szeptember 11-én adtam le a telefont T-mobilnál garanciális szervizbe, jövőhét pénteken már a kezemben volt.

-
Kronk
őstag
válasz
mikolgy1
üzenetére
Többnyire, csak olvasom az itteni fórumokat, általában többet, és kérdezek ha érdekel valami.
Érdekelt többek szerviztapasztalata, ők ezt mondták, én így cselekedtem. (mondjuk ki kellett menni törökbálintra, de ez nem volt gond)
Sajnálom, hogy így "félre" lettél tájékoztatva, remélem több negatív élmény nem fog érni a márka kapcsán, és miután visszakapod örömmel fogod használni!!! -
Kronk
őstag
válasz
mikolgy1
üzenetére
Én egy Vodafone-os One X-et vittem szervizeltetni.
Alapból a telemaxhoz mentem, két hibája volt, még az első szériából származott, és gyenge volt a wifi, illetve a képernyő elkezdett sárgulni egy bizonyos helyen ha melegedett.
Cserekészüléket én sem kaptam, cserébe egy héten belül megcsináltak mindent, wifi javítás, kijelző csere, akksi csere (grátiszban), valamiért az előlapi kamerát is cserélték, stb...
Nagyon pozitívan csalódtam bennük.
Miért oda mentem rögtön?
Megkérdeztem több helyen, azt mondták így a leggyorsabb (nem küldi egyik cég a másikhoz, meg a harmadikhoz), úgyis ők küldik ki a készüléket (a cseheknek), nyomon lehetett követni a webben a javítás állapotát, stb...Így is volt. Nem bántam meg, nem az első hTC-m de a következő is az lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- 1 VII Japán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Mini PC
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi