- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz
mikolgy1 #30987 üzenetére
Azért azt kijelenteni, hogy kritikán aluli, enyhe túlzás a részedről. Egy voltál a több száz esetből talán akivel ilyen megtörténik, a pozitív tapasztalat van inkább többségben. Nem fényezni akarom őket, nem arról van szó, de egy eset miatt nem vonhatunk le ilyen következtetéseket.
Saját tapasztalat, ami pozitív: szeptember 11-én adtam le a telefont T-mobilnál garanciális szervizbe, jövőhét pénteken már a kezemben volt.
-
Kronk
őstag
válasz
mikolgy1 #30993 üzenetére
Többnyire, csak olvasom az itteni fórumokat, általában többet, és kérdezek ha érdekel valami.
Érdekelt többek szerviztapasztalata, ők ezt mondták, én így cselekedtem. (mondjuk ki kellett menni törökbálintra, de ez nem volt gond)
Sajnálom, hogy így "félre" lettél tájékoztatva, remélem több negatív élmény nem fog érni a márka kapcsán, és miután visszakapod örömmel fogod használni!!! -
Kronk
őstag
válasz
mikolgy1 #30987 üzenetére
Én egy Vodafone-os One X-et vittem szervizeltetni.
Alapból a telemaxhoz mentem, két hibája volt, még az első szériából származott, és gyenge volt a wifi, illetve a képernyő elkezdett sárgulni egy bizonyos helyen ha melegedett.
Cserekészüléket én sem kaptam, cserébe egy héten belül megcsináltak mindent, wifi javítás, kijelző csere, akksi csere (grátiszban), valamiért az előlapi kamerát is cserélték, stb...
Nagyon pozitívan csalódtam bennük.
Miért oda mentem rögtön?
Megkérdeztem több helyen, azt mondták így a leggyorsabb (nem küldi egyik cég a másikhoz, meg a harmadikhoz), úgyis ők küldik ki a készüléket (a cseheknek), nyomon lehetett követni a webben a javítás állapotát, stb...Így is volt. Nem bántam meg, nem az első hTC-m de a következő is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged