- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Pont erre találták ki az USB OTG-t. Felteszed a pendrive-ra a filmet, és mehet a telefonon. Belátható időn belül úgyse nézed meg többször. A telefon kijelzőjén amúgy szvsz tök felesleges az 1080p, a 720p is tökéletesen éles.
(#148) batai15: Amikor nyomkodtam, nem találtam ilyen opciót, de nincs kizárva, hogy később belekerül.
(#157) ForRedGlory: Fogtam mindkettőt. A One tényleg masszívabb és időtállóbb készülék benyomását kelti.
(#167) mumk1: Ha bármelyiket eladod, dobj PM-et
-
Xaels
félisten
USB OTG-n ha kell megeszik bármilyen pendrive-ot. Aki egy fél videótékát akar fHD-ben magánál tudni az szvsz nem komplett...
(#70) wozzy: az a kemény 200MHz arra jó, hogy jobban meredjen a p...szed és jobban leszívja az akkut. GSMArena akkutesztje azonos SOC-al szerelt S4 és One között minimális a különbség használat közben. Pedig 300mAh-al nagyobb az akku a Samsungban. A rendszer sebességén meg meg sem látni azt a +200MHz-et.
(#102) Burt1793: a 16GB-os alap modell a +8GB-al nem éri el amit anno a HTC alapból adott.
(#104) Scoobyka: nem a telefonokkal szaladt el a ló, hanem a forint éri a felét annak mint pár éve(kicsit sarkítva).
(#151) Dr.Anonymus: +1, nem véletlenül pereli most az LG is őket.
A teszthez: - Biztos szálcsiszolt az az alu? - Mp3-ból mifélékkel próbáltátok a Boomsound-ot? Arról a torzításról igazán csinálhattatok volna videót, akár több féle stílusú zenével. A kamera hozza amit elvártam. Nem gondoltam, hogy nappal felveszi a versenyt távoli részletekben ilyen 808 féle versenyzőkkel, de az esti/félhomályos képek lényegesebbek nálam és ott jól szerepel ahogy a HTC ígérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest