- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csacsi67 #8104 üzenetére
azért, mert ennyire nem becsüli meg - egyik szolgáltató sem -, sőt!
egyrészt magam is bő 16 éve telekom (és jogelődei; t-mobile, westel és westel900) előfizető vagyok, több előfizetés és mobilinternet, bőven 20 darab feletti, a szolgáltatónál megvásárolt aktuálisan mindig csúcskategóriás mobiltelefon, másrészt behatóbban is foglalkozom adott szolgáltató szolgáltatásaival, és bizony ilyen akciózás nincs, itt a rendszer hibázott - mint történt az már sokszor -, de lesz a vége, ami lesz...
a szerződési feltételek is anomáliás lesz, mert csak 1 évet írt alá az előfizetésre, de 2 évet adott díjcsomagra, arra is kíváncsi leszek, hogy ezt jogilag miként kezelik majd le papíron, hiszen az előfizetés 1 év leteltével - akár a 13. hónapban - felmondható, közben meg mégis fizetendő rá még a 24. hónapig a havidíj, mert ugye az is alá van írva, de a kettő nem fér így össze!?!? -
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #8104 üzenetére
Dehogy becsüli meg jobban. A Csajomnak fel kellett mondania a meglévő előfizuját ami 4 éves volt, mert drágábban kapta volna meg, (ráadásul részlet nélkül) az Optimus L9-et, mint egy új előfizető. Így a régit lemondta, és kötött egy újat. Nesze neked megbecsülés. Egy új előfizető akciósabban vásárol, mint egy meglévő stabil, jól fizető ügyfél. Gány egy banda. Én platinás voltam, de nekem se tudtak olyan ajánlatot adni 12k előfizura, hogy ismét hosszabbítsak. De a mostani előfizummal egyik szolgáltató megoldása sem tud versenyezni. Így jártam a legjobban.
(#8102) mumk1
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest