- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
válasz
#71028224 #7521 üzenetére
Nekem 2 napja jött meg a tok. Baromi jól néz ki benne a telefon, úgy ahogy írták passzol bele rendesen. Nem lötyög, nem zörög.
A fogása marha jó lett tőle, de azért vastagabb is a telefon így, szóval meg kell szokni. A berakással, és kivétellel meg kell azért szenvedni, nem egy fél másodperces művelet.
Sajnos benyaltam, mert tokkal együtt már nem fér bele a bőrtokba, én pedig mindenképpen abban szeretném tárolni a telefont, mert az évek alatt bejött ez a módszer, úgyhogy most a Poetic pihen az polcomon, amíg nem találok a telefonhoz egy olyan normális bőrtokot, amibe egybe belefér.
Nem lesz sajnos egyszerű úgy látom... Alapból a telefonhoz egy normális bőrtokot sem találtam sehol, amiből nem lógna ki egy kicsit a telefon...A lényeg, hogy a Poetic olyan mint a képeken, nagyon passzol rá, minden élet rendesen véd, és nincs már eltakarva az infra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest