Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Semmilyen melegedéssel nem találkoztam sem M7 sem M8 mellet, ami nagyon forró és égetni is tudott az a One X volt. Egyszer sikerült kicsit felfűtenem, mikor tűzött rá a nap a kocsiba, és navigáltam 2 órát, na akkor már érezhetően forró volt, de ez normális, ha leterheled melegszik, de azóta szellőző rostélyra tettem a tartót, szóval fújja a klíma = hűvös volt minden pillanatában amikor megfogtam, de szerintem klíma nélkül sem lett volna gondja, mert korábban sem volt.
jozso1989
Kellemes az M8 de az M7 inkább kézbarát, ezt mondom én is, asszony is, fater is, akik próbálták...
Tiger.
Azt, hogy nem csak az a nyamvadt mikro furat világít, ha nem átvilágít a burkolaton is, mivel már nem fém a hangszóró rács az M8-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest