- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nikilauda #5862 üzenetére
azert nem lettel "okosabb", mert tokeletes telefon nincs, es van amiben az egyik, van amiben a masik jobb.
leirtam kb., hogy melyik miben jobb, vagy rosszabb, igy a szamodra fontossagi sorrend alapjan talan lehet donteni.
mondjuk, ha a kamera csak egy gyuszunyivel jobb lenne a one-ban, akkor egyertelmuen tudnam ajanlani a topic temajaban szereplo telefon a masikkal szemben.
egyebkent lehet bennem van a hiba es csak nekem nem sikerultek a tavolibb kepek.
a kovetkezo dilemma, hogy tudom, hogy te is samsungos voltal, es lehet az amoled neked is jobban tetszik, foleg ugy, hogy az eddigi legjobb oled megjelenito.
one-ban viszont a szoftver pazar, nekem nagyon tetszik, minden kezre all! (megj.: hasonlit a miui-ra...nekem)
ahogy ma mar ezen temaban masnak is irtam: a dontes a te kezedben van! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nikilauda #5822 üzenetére
es (#5823) porkiy !
egyelore sIII-at hasznalok.
az s4 mar nekem nem hozott annyi ujitast, hogy megfogjon.
a kijelzoje viszont brutalisan jo, sokkal elethubb, es fenyesebb, mint az sIII-e, raadasul a feher is jobb. (igaz az sIII-nal ez kijelzo kalibralassal megoldhato, nyilvan ehhez olyan kernelt kell feltenni, ami ezt tudja)
nekem jobban tetszett, mint a one-e, viszont az fenyeroben meg tobbet tud, mint az s4.
DE, maga a one jobban van optimalizalva, nem akad szinte sehol, ha jol emlekszem egyszer sem kellett ujrainditanom 1 het alatt, pedig hasznaltam rendesen.
a one-nal nem kell felni a kezelok elhelyezesetol, egybol kezre esik minden, nekem a gombok megszokasa is kb. 10 perc volt.
fajo pont a kamera, ami sajnos nappal gyengebb kepeket csinal a samunal.
a makro es kozeli kepek jok, viszont a tavoliak nem.
a minoseg jobb a one-nal, viszont szerintem jobban is kell ra vigyazni, mert a hazon hamarabb meglatszik barmi, mint a muanyagon. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
misi111 #5724 üzenetére
nekem volt mindketto.
valahogy nalam a one jobban kezre allt.
nem tudom, hogy neked ez hogy erzodne, de nekem minden ugy helyen volt, elerheto, nem nagyon hasznaltam a masik kezem.
s4-nel meg szinte mindig.
pl. nevjegyek, tarcsazo, csoportok eseten a onenel ezek a fulek nem is fulek, hanem lapozhato, mig s4-nel ezek valoban a felso sorban levo fulek es ehhez allandoan kellett masik kez.
az iveltseg igazabol nem szamit, szerintem.
a jo az lenne, ha meg tudnad nezni mindket telefont. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #5457 üzenetére
en nem tudom, hogy milyen termekeket vettel, de nekem egyikkel sincs/sem volt bajom. (mikro, porszivo, tv-k, telefonok, mondjuk mindbol a magas, csucskategorias van)
egyebkent a szervizrol volt szo, az pedig a legjobb, sot paratlan.a htc-vel viszont eddig nem volt szervizes tapasztalatom, de az biztos, hogy alkatreszeket realis aron nem lehet hozzajuk kapni. (ebay-t hagyjuk...)
a diamond 2-hoz egy kijelzot kerestem...de brutal aron volt.ezen telefon eseten is remelem nem lesz hatrany az "egybehaz" , vagyis nem esnek neki szetszedegetni, hanem, mint az i-nel komplett cseret adnak, ha gond lenne vele.
mondjuk, hogy mi lesz garancia idon tul.....majd lejarat elott eladjuk! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bluekoli #5117 üzenetére
ha neten rendelsz, akkor 8 nap van elallasra.
ilyenkor nem kell magyarazni mi a gondod.
viszont 30 napon belul jutsz a penzedhez.
3 nap pedig akkor van, ha csereltetni akarod es a hiba a keszulek mukodesere kihatassal van.
ez utobbit hogyan fogadjak el pixelhiba eseten, nem tudom, de ez szerintem a bolttal valo " megallapodas" kerdese, mert tudtommal erre irott szabaly nincs. -
HUTCHDB
nagyúr
megy vissza, mindenképp!
már hétfőn leadom, nem várok vele addig, mint a ONE-al, vagyis, hogy a 7. napon viszem majd be a t-pontba.
a hétvégén eldöntöm, hogy mi lesz, mert harmadjára elég ciki lesz bemenni a szolgáltatómhoz, hogy ezt sem kérem...
szóval nem tudom.
lehet várok pár hetet, és akkorra beáll a normális állapot, mármint ami a minőséget és a szoftot illeti. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #5048 üzenetére
nekem ma jött meg az s4.
ez a szoft., valami hihetetlen.....
amikor a ONE megérkezett, azonnal félretettem az sIII-at és majd egy hétig pihent a polcon.
most meg az sIII-at használom, pedig itt van az s4 is.
érződik az erő a telefonban, de mégis, valami nem stimmel vele, közel sincs olyan sima (smooth) mint a ONE volt.
még jobban görbíti lefelé a számat, hogy ismét kifogtam egy hibás darabot.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4948 üzenetére
jo lett ez is!
viszont az eloado mar kicsit faradnak tunik.... -
HUTCHDB
nagyúr
en ma adtam le az enyemet a t pontban.
tegnap este rendeltem egy s4-et.....
azt is kiprobalom, aztan latom, erzem majd, hogy melyik kell.
most s3-at hasznalok, ez sem rossz telefon, de megmondom oszinten, mint nagy samsung busi, hogy hianyzik a one....meg ezen kivul is van 1 ures elofizetesem, tehat ha nem jon be az s4, vagy ugy erzem jobb a one, akkor ismet belevagok, csak remelem, hogy ha ujat rendelek, azzal nem lesz semmi gond, mert ma is olyan ciki volt leadni a telefont.
ugyan nem kell/kellett indokolnom, azert az ugyintezo csak megkerdezte, hogy miert...mondtam gyari hibas...pixel+szereles.
erre azt mondta rogton, hogy vegyek s4-et, azt meg senki nem vitte vissza, viszont one-bol, mar az enyem a masodik.... -
HUTCHDB
nagyúr
neked is köszönöm, de sajna már elcsomagoltam a telefont, így ezt nem tudom megnézni. (nem akarom szétszedni újból az egészet)
holnap adom le a t-mobile-hoz (így megfelel FRG ?), mert a holnapi nap lesz a hetedik (de jó film is volt az...) és nem szeretnék ennyi pixelhibával túlmenni a határidőn.
szerk:
közben látom szerkesztetted a hsz-odat.
ha már dolgoztál vele, így letöltöm és azt teszem rá a fiam desire-jére! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4863 üzenetére
jaj most olvasom a kommented szerkesztését, bocs!
igazából szívesen kipróbálnám az s4-et is, mert ugyan jó telefon a one, de....kicsit motoszkál bennem a kisördög
egyébként az sIII-am még itt figyel nálam, és azt veszem észre, ahogy lakom be a one-t, egyre jobban csökken az előnye...vagyis a kezdeti pörgést valamelyest visszafogják a telepített alkalmazások.
már a böngető is meg meg akad..., egyéb helyen meg borzasztó smooth....
te nem érzed úgy, hogy jó lenne egy összegyúrt telefon?(#4873) Xaels !
ez megvan, de sajna nincs közte...
-
HUTCHDB
nagyúr
az értesítési hangokat sajnos nem bírom kiszedni a telefonból.
a fiam meg van őrülve a magnolia-ért....
esetleg tudtok olyan helyet ahol közzé vannak téve ?
a google sajna nem segített.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4858 üzenetére
na erre nagyon kíváncs leszek!
megmondom őszintén én nem bírok normális távolabbi képeket kihozni a masinából.
a makró pazar, viszont a többi.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #4847 üzenetére
jó a hang nagyon!
-
HUTCHDB
nagyúr
nem tudom valaki próbálta-e már, hogy az energiatakarékos mód segít a fogyasztáson akkor is, ha nem megy a kijelző?
alvó állapotban (készenlétben) jó lenne ha ez csökkentené a fogyasztást.
annyit megérne, hogy amikor használni akarom a telefont, akkor lehúzom a redőnyt, aztán rabökök... -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #4770 üzenetére
hangerő le+menü pl. a samsung s3....
felbontáshoz:
miért van az, hogy más applikáció mérete nem változik?
vagy eddig én nem futottam bele ilyenbe.
ha van ilyen készüléked, akkor érdemes letöltened az említett (kritizált kinézetű) programot, mert nekem nagyon meglepő volt.....amire ráadásul rátett egy lapáttal az alsó fekete három pöttyös sáv is... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #4764 üzenetére
Erdekes emberek vannak itt...
Tudod, hogy az lg gt 540-en, vagy az i5-on, vagy az s3-man hogyan kell kepernyomentest csinalni?
Mert nekem pentek ota van meg ez a telefonom, es spec ezt a funkciot meg nem hasznaltam, viszont az opera mini szornyuseget be akarom ide is tenni, hogy pl. az olyanok, mint te lassatok, hogy mirol beszelek.
Aztan aki kb. 2 eve normalis meretu gombokkal, keresovel hasznalta eddig, annak igen is borzaszto zavaro az, amit ezen a telefonon produkal.
Lehurrogtatok akkor is, amikor a zsebemben magatol felvevodott a telefon, aztan nehany oran belul kiderult, hogy meg itt vagy 2-3 ember is ugyanigy jart.
A szenzor hiba nalam (amirol delutan irtam) tovabbra is fenn all, es megfogom keresni a cikket, amiben olvastam...szoval ezt sem erzem akkora marhasagnak, mint amilyennek te minosited a hozzaszolasaimat.Egyebkent a "rangot" az s1,s2,s3 topicban "ertem" el....en ugy erzem azokhoz a telefonkhoz ertek.
Raadasul segitek is masoknak, es eleg keves alkalommal szolok be, hiszen senki sem szuletett pl. Htc one felhasznalonak.
Egyebkent kivancsi lennek arra, hogy az altalam jelzett gondokra tudsz-e ertelmes valaszt adni.... -
HUTCHDB
nagyúr
az opera mini nalatok is borzasztoan kicsi betuket, kezelofeluletet hasznal?
mintha liliputban lennek....
ez most miert van igy? -
HUTCHDB
nagyúr
Valahol olvastam, hogy a kozelseg erzekeloje hol mukodik a telefonnak, hol nem.
Na pontosan most tortent egy hivas utan, hogy az istennek nem tudtam letenni, mert ahogy a fulemtol elvettem tok fekete volt a kijelzo tobb masodperccig, pontosabban addig, amig a masik fel le nem rakta.
Nalatok volt mar ilyen? -
HUTCHDB
nagyúr
Ma felfedeztem ujabb 3 pixelhibat.
Igy osszesen van 5 db. feher alapon fekete hibas pixelem es van feher vonalbol 2 db, amibol az egyik kb. 4-5, a masik kb. 3 pixelhosszusagu.#4698 N4ri87!
Kiprobaltam, nalam is detto.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sipy888 #4632 üzenetére
bocs, igazad van, a 16-os i5 árához viszonyítottam a 32-es one-t.
bennem az maradt meg, hogy a médiamarkt-ban valami nagy akció van, 180e függetlenül az i5, és a one meg ugye függetlenül 200 fölött van (csak az 32-es)
szóval úgy akartam érteni, hogy ebből az aspektusból kb. 30-40 ezer forinttal ér többet SZÁMOMRA a one, mint egy i5.
a kijelzőt meg már kali elmondta....(#4633) N4ri87!
mindjárt teszek fel új képeket! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
predakon #4630 üzenetére
pont ma volt a kezemben i5.
a one az egyikben az i5 a másikban.
borzasztó kicsi.....a másik tulajnak meg a one volt nagy....
én smooth-ságra talán még a one-t éreztem jobbnak, (ami szerintem iszonyat nagy szó!) ja és gyorsabb is volt.
a kijelzője az i-nek picit jobb volt.
összességében pontosan annyi a különbség a one javára, amennyivel többe kerül! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Luser2000 #4615 üzenetére
Talaltam egy ilyet.
Szerintem ez jo lesz....0,3 mm -
HUTCHDB
nagyúr
valaki tud olyan tokot, ami nagyon vékony (kb. 0,5 mm) és átlátszó műanyag.
i5-re osaki-t vettem, az nagyon jó volt és az előbb említett paraméterekkel szinte nem is látszott, hogy rajta van, nem változtatott a külsőn.szerk:
valami ilyesmire gondolok:
[link] -
HUTCHDB
nagyúr
A zsebemben volt a telefon, mire kivettem, addigra letette magat, es meg egy sms-t is kuldott!
Mit ajanlotok erre?
Sajnos nem huzos a feloldas, hanem nyomasos es igy ez a hiba allando lesz.... -
HUTCHDB
nagyúr
igen, ismerem ezt a programot, viszont nem szeretnem mindennel telerakni a telefont.
mondjuk erdekes, hogy mas telefonok rendszereben ez is benne van, nem hiszem, hogy olyan nehez lett volna beletenni.
ugyanez a helyzet az akku %-os kijelzesevel is, ami tobb helyen is megvan, csak pont ott, ahol kellene ott nincs.
egyebkent erzetre is (nem statisztikai adatok alapjan) nekem ugy tunik, hogy nem birja ugy szuflaval, ahogy kellene. -
HUTCHDB
nagyúr
Igen, gondoltam, hogy ez a helyzet...
Nincs ebben megallas, akinek hobbija ez a dolog, de neha megis erosnek kell lenni!MAS:
Tul vagyok az elso feltoltes, lemerites etap-on, es en spec nem erzem jonak az akkuidot.
8 arat birt ki, 2 ora 40 p netezessel, 4-5 hivasom volt csak. (a kijelzoidot nem mutatja a rendszer, igy azt megnezni nem tudom)
Tudom, hogy kell 3-4 teljes feltoltes, de szerintem ez erdemi valtozast nem fog hozni.
Nalatok mi a helyzet az akku hasznalati idejevel? -
HUTCHDB
nagyúr
én ma reggel beszéltem a telefonos t-s ügyfélszolgálattal.
kb. ugyan ezt mondta.....viszont nekem 3 előfizetésem járt le, így van lehetőségem (mondjuk úgy) újra elindítani párhuzamosan a rendelést egy másik számomra, így nem leszek one nélkül, mivel szerdára ideér az új.
viszont elég kellemetlen lenne, ha azzal ismét lenne valami gond, mert akkor a t-mobile-nál azt is mondhatnák, hogy én szándékosan próbálgatom a telefonokat....FRG!
ezek tényleg nagyon jók!MÁS:
a gyári böngészőben miért nem működnek az itteni smiley jelek gif animációi? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
markyy18 #4472 üzenetére
Igen, bocs zarkepernyore gondoltam...
Most kezdem belakni a telefont es keresem a nalam korabban jol bevalt htc sms nagy widgetet.
Ezt is kiszedtek belole, vagy csak en nem talalom?Hiaba tamadjatok kali-t igaza van.
El kell fogadnunk amit ir, hiszen kulonbozo topicokban folyamatosan a htc minosegevel jonnek elo emberek, es hogy ahhoz kepest a tobbi mennyivel gyengebb.
Most akkor, jobb ha csendbe maradunk... -
-
HUTCHDB
nagyúr
Most allitottam vissza hivasaimat es sms-eimet az sms backup+ programmal.
A hivaslistaban csak a szamok jelentek meg, sem a nev, sem a kep nem kerult be.
Mi ennek az oka? -
HUTCHDB
nagyúr
a billentyuzet beallitasoknal hol lehet inaktivalni a nagybetus kezdest?
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, arra, de nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy ha lecserélné a MI2S-ét (ami hamarosan szerintem meg is fog történni) mire tenné....s4-re, vagy ONE-ra?
(#4383) Plag!
ahogy olvasom írásodat rájöttem, hogy miért is vágtam bele a ONE project-be.
valahogy sokáig használtam samsungot, kicsit uncsivá vált.
ezért szerettem volna váltani.
az, hogy miért nehéz ez a váltás nem tudom....de van valami a másik márkában, amit hiányolok itt.
ezért lenne jó egy összegyúrt telefon....legfőképpen olyan, amelybe én mondom meg, hogy mit, és hogyan tegyenek. -
HUTCHDB
nagyúr
lehet rám gondolsz.
nem a hibákat keresem/ kerestem, sőőőőtttt.
elég pozitívan álltam a dologhoz, és most is elismerem, hogy amiben jó a ONE abban igen is jó.
itt azon van a hangsúly, hogy most a negatív élményeken felül tud -e kerekedni a pozitívum.
azt mindannyian tudjuk, hogy kompromisszumot kell kötnünk, csak ugye egyeseknek más más ez a készsége.most egyelőre használgatom, aztán döntök.
hogy a samsung milyen telefon, arról érdemes vagyula kollegát megkérdezned....
-
HUTCHDB
nagyúr
kimaradt, és letelt a szerk. idő:
nem zárt?
tegyél fel %-os akku kijelzést.
tüntesd el az alsó fekete sávot.
vedd ki a fő oldalról a blinkfeed-et.
tegyél rá középső home gombot.
old meg, hogy ne melegedjen.
cserélj rajta kernelt...
stb., stb.
ja, gari vesztés nélkül!amúgy nem a tw a nyitottabb, hanem a samsung.
érdemes átnézned az s4 topicba, ahol már néhány napja 4.2-es alapú cm 10.1-et használnak nexus simasággal......(#4365) boksz !
[link]
"nem állítgattam semmit, ahogy van, napi használat során, úgy csináltam mindkettővel a képeket ....." -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
S e t h #4361 üzenetére
lehet marad...
a sense után a tw gagyi hatású, és itt nincs sehol még mikro lagg sem...de rájöttem, a mai napon, hogy ez nem minden....ez csak egy (ONE ...) szempont.
a napi életben, mikor használom sajnos egy idő után a hibák, korlátok, negatívumok túllendülnek azon a pozitívumokon, amik elsőre esetleg elvakíthatják a felhasználót.
szinte teljesen az az érzetem, amikor i5-re váltottam.
kb. 2 nap után unalmassá vált az életem, semmit nem tudtam a telefonnal kezdeni, csak ott volt nálam.
kell ez nekem?
ez volt az érzetem.
nem lehetne egy "keverék" telefont összehozni?(#4362) Xaels!
ne érts félre, nem panasz, csak kibeszélés részemről....
kinek mondjam, ha nem nektek?
az asszonyt nem érdekli, a fiam azt mondta, hogy "isten" a ONE, (HTC Desire-t használ) a kicsi lányom, meg azt, hogy az s3 is van ilyen gyors.
a nagy lányom meg mivel pár napja HTC tulaj, egyértelműen a ONE mellett tette le a voksát....minek vettem ezt?
ha nem lettek volna az első negatív tapasztalatok, lehet boldogan használnám, de még a sim-et sem tettem át az s III- ból..... -
HUTCHDB
nagyúr
nem állítgattam semmit, ahogy van, napi használat során, úgy csináltam mindkettővel a képeket .....
kamera frissítés?
nekem semmi frissítést nem jelez....migabi24!
háááát lehet a végén az lesz!amúgy a one pazar szerkezet, borzasztó szépen működik, IOS szintű smooth-sággal, nagyon jó külső hangszóróval.
exklusive megjelenés, ( siető kiadás miatt, itt - ott sorjával, pixelhibával) rossz kamera, majdnem IOS zártság, beats audio mögé bújtatott loudness-es hang, számomra szürke kijelző, ami ráadásul kontraszttalan....
bocsánat az elégedett felhasználóktól! -
HUTCHDB
nagyúr
a tv távszabit hogyan tudom aktiválni?
nálam nem enged tovább,az országoknál, holott nincs Magyarország a listában..
korábban találtam valahol fordítási hibát is, de már nem emlékszem, hogy hol volt... " í " betű volt az biztos. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
robit74 #4320 üzenetére
nem jól tudod.
GLS szabályzat:7. Kézbesítés
Kézbesítéskor a gondosan becsomagolt és jól olvashatóan megcímzett csomagot a kiszállító gépkocsivezető átadja a címzettnek. A gépkocsivezető a kézbesítéskor nem várakoztatható, várakoztatás esetén a kézbesítés megszakítható.
A csomagok kiadása a címzett vagy más olyan személyek aláírása ellenében történik, akikről a körülmények szerint feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ide sorolandók mindenekelőtt a címzett helyiségeiben jelen lévő személyek és a meghatalmazással rendelkezők.
A kézbesítést a címzett aláírásával igazolja a GLS által kiállított nyomtatványon. A gépkocsivezető az aláírás mellett kéri az átvevő nevének megadását, amit a kézi szkennerben tárolt adatok mellé berögzít, így az átvevő neve a telefonos, vagy elektronikus csomaginformációról előkereshető.
AddresseeOnly Service Bizalmas küldemény kézbesítése során az átvevő a feladó által megjelölt személy, aki személyazonosságát a törvényben meghatározott okmányok alapján köteles igazolni. Ilyenkor az átvevő aláírása mellett az átvevő által bemutatott igazolvány vagy útlevél azonosító száma is feltüntetésre kerül.A kézbesítés csak az utánvét kifizetése (ha van), és az átvételi igazolás aláírása után történik meg, a címzett azt megelőzően nem ellenőrizheti a csomag tartalmát.
"10. A szolgáltatás
A GLS a szolgáltatást, mint szállítmányozó teljesíti, a fuvarfeladatokhoz önálló fuvarozók teljesítményét veszi igénybe, akiknek a tevékenységét a szolgáltatás teljes terjedelmében ellenőrzi, és a minőségét garantálja. Ezek a teljesítmények a számlában közvetített szolgáltatásként, jellegüknek megfelelően nem elkülönítve szerepelnek.
A GLS tartalmi vizsgálat nélkül, lezárt, sértetlen csomagokat vesz át fuvarozásra és azokat lezártan, tartalmi vizsgálat nélkül szolgáltatja ki a címzettnek.
A csomag, csomagolás látható sérülése esetén GLS kiszolgáltatáskor tartalmi vizsgálatra is lehetőséget ad, és annak eredményét a kárrendezés érdekében az átvevővel közösen felvett jegyzőkönyvben rögzíti."
csak, ha sérült....
(#4319) istnag!
csinálok újakat, ne érjen elfogultsági vád...az első kamera másnál is "gatyarossz" ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
robit74 #4252 üzenetére
t-s, és futár hozta.
egy dobozból vette elő, és egy lezárt zacskóban volt.
nem adta át addig, míg alá nem írtam.
miután aláírtam, akkor kibonthattam, és konstatáltam is a hibát, mert a fehér pixelhiba és a bal sarkán a szerelési gond azonnal látszódott.
ő azt mondta, (ami igaz is) neki ezt vissza nem adhatom, forduljak a t-mobile-hoz.
egyébként a csomag bontatlan, és a doboz is bontatlan volt.
most teszem fel a képeket, mindjárt belinkelem. -
HUTCHDB
nagyúr
no nekem is megjott a keszulek.
sajnos hibas a kijelzo, 2 db fekete pixel hibam van, es a jobb oldalon feher csikok lathatoak, amik nagyon zavaroak.
a bal sarkanal az osszeszereles minosithetetlen.
a kijelzon a htc felirat alatt katcos, a vaku alatt pedig fekete hiba talalhato.
majd teszek fel kepeket, ha hazaertem.a keszulek amugy jol mukodik, a kamera nekem megfelel, roszabbra szamitottam.
de majd otthon kell megnezni "kivulallo" kijelzon, hogy az s3-hoz kepest milyen.szoval 8 napom van, hogy visszavitessem, addig hasznalgatom....
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Badboys #4155 üzenetére
most samsungom van, és one-t rendeltem....szóval kicsit középen állok!
én nem értem ezt....miért és hol járatná a samsung le a htc-t?
ahhoz mi köze a samsungnak, hogy ilyen példányok jelennek meg?
no és nem csak cikkekben lehet látni ilyet, hanem néhány post-tal korábbról itt, jelen fórumon is.
szerintem kapkodás és a MEO elégtelen munkája miatt van ez.
sajnos ilyen darabokat már nem lehet eladni..... -
HUTCHDB
nagyúr
hat el vagyok keseredve...
amit ma itt olvastam es kepeken lattam ez valami trefa lenne?
egy 200 e forintos telefonnak, ami raadasul foleg a kulsejevel gyozott meg igy kell kineznie?
na izgulhatok holnapig! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #3919 üzenetére
no most hívtam a t ügyfélszolgálatot.
nagyon korrekt, hozzáértő embert fogtam ki.
elmondta, hogy ha leadtam, és a rendszer elfogadta a rendelésemet, akkor az van, vagyis "félre van téve" nekem a telefon.
a "Jóváhagyás alatt" szóösszetétel egy természetes dolog, mivel munkaidő után adtam le a rendelésemet, legkorábban holnap reggel tud átváltani, amikor is lesz valaki, aki az enter gombot megnyomja.egy elég fontos infót mondott még nekem, amit szerintem jobb ha ti is tudtok:
a futár általánosságban nem foglalkozik azzal, hogy a megadott címen ott vagy-e, vagy sem az átvételkor, nem fog telefonálni, hanem szépen elmegy és részéről letudva a dolog.
ezért az ügyfélszolgálatos pali azt mondta nekem, hogy a szállítás napjának reggelén hívjam fel a 06-1/802-02-65-ös számot, ami a GLS diszpécseri száma.
itt az egyedi rendelésszámot ha bediktálom, kb. 1 óra pontossággal meg tudja mondani, hogy mikor érnek hozzám a készülékkel.
én biztos, hogy fel fogom őket hívni.összességében kicsit megnyugodtam, mivel egyrészt nekem még jutott telefon, másrészt a telefonszám is nagy segítség lehet.
ennek az az oka, hogy a munkahelyi címemet adtam meg átvételi címként, ahol csak 1/2 2 -ig leszek, így akár még le is maradhatnék az átvételről, hiába adtam meg a 8-12-ig történő átvételi intervallumot, mert a t-s ügyfélszolgálatos szerint ezzel (és a megjegyzés rovatba írt dolgokkal) senki nem szokott foglalkozni. -
HUTCHDB
nagyúr
látom, hogy mi ezen a kijelző dolgon mindig ellentétes véleményen vagyunk...
engem nem érdekel a fényerő, viszont az, hogy a note II-nél a ppi számomra érezhetően rosszabb az igen!most ellenőriztem a rendelésemet, de csak "jóváhagyás alatt" stádiumban áll.
ami viszont feltűnt, az az, hogy "Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható!"-ra váltott az oldalon....
elfogyott volna?
és akkor most én kapok-e....(#3908) hurrikan!
én 64 GB-osként rendeltem.....az volt az oldalon, és ami a neten van írva, az mindig igaz... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
stilo18 #3904 üzenetére
a "nótakettő" már akkora, hogy nekem a MAI eszemmel nem kellene.
amúgy szerintem jó telefon, és ki merem jelenteni, hogy a kijelzőn kívül jobb az sIII-nál, valahogyan jobban van optimalizálva az egész.remélem a kinézeten kívül másban is jó lesz a ONE, mert a külcsín nálam nem minden...sőt!
a kijelző biztos szokatlan és "feketétlen", oldalról szűrkéssé váló lesz, nekem is biztos hiányozni fog a középső gomb, viszont a kamera valószínűleg ütni fogja az elvárásom mércéjét (csak oda kell figyelni fotózáskor egy kicsit), de ennek tudatában rendeltem meg.
abban bízom, hogy egyéb szempontból hibátlan lesz. -
HUTCHDB
nagyúr
no én is megrendeltem a t-nél.
péntekre kaptam visszaigazolást.
kicsit izgulok, hogy fog-e tetszeni.....még nem láttam élőben és nem fogtam a kezemben.
DE lesz 8 napom, hogy eldöntsem. -
HUTCHDB
nagyúr
t-nel eleg furcsa az arkepzes....
168 e 2 ev huseggel, mig dominoval 169 e....
mondjuk 7 e eloleg es 6 e havi reszlettel 0 % thm a kedvezmeny.
no ma bemegyek egy t pontba megnyomkodom, mert meg nem volt szerencsem hozza. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Agartner #3724 üzenetére
azért ezt nem mondanám, hogy nem használom ki.
minden nap, szinte minden előnyét használom, e-mail, fénykép, videó, navigáció, hírek, egyéb böngészés, netes keresés, zene hallgatás, játék és természetesen telefonálás, sms.
nyilván ezeket a dolgokat egy olcsó - akár 15-20 e forintos - mobil is tudja, de kíváncsi lennék, hogy ki az, aki nem kényszer miatt "visszaváltana".
azért dolgozunk, keresünk pénzt, hogy legyen mire elkölteni azt, ami egyben boldoggá tesz bennünket.
van akit a póker, van akit a kocsmai "borbaráttársaság", és akik itt vannak ebben a fórumban, azokat egyebek mellett a telefonjuk.
ha tehetem, akkor ezt minél jobb minőségben ( és itt nem csak a külsőségekre gondolok ) szeretném élvezni.
s III tulajdonosként azért érzem, hogy mindenben jobbak az új modellek, igaz, hogy nem sokkal, de azért jobbak.
a döntés nálam már arról szól, hogy az új modellek közül melyik az ami NEKEM jobban tettszik, és jobban érzem magam a "társaságában".
az LTE-re meg azt mondanám, hogy ilyen elven még mindig a betárcsázós netet kellene használnunk..... -
HUTCHDB
nagyúr
én is samsungos vagyok....gondolom tudod, de nekem is tetszik ez a telefon, mármint a ONE.
ebből az aspektusból olvasom kicsit szomorúan amit Agartner fórumtárs ír.
kicsit unszimpatikussá vált a samsung, pedig szeretem (minden hibájával együtt), de bennem ellenszenvet vált ki ez a "nyomulás-tiporás".
lehet a sajnálat váltja ki belőlem ezeket, de pl. emiatt is egyre jobban hajlok a ONE felé.
nagyon jónak érzem az s4-et, és ahogy jönnek az update-k, még jobb lesz a telefon, de a kapitalizmus profitéhsége és a korábbi évek samsung használata után, lehet ismét HTC-t veszek magamnak.
emellett a ONE nyilván egy hasonló tudású telefon, és ilyenkor már nüansznyi dolgok dönthetnek, akár egy ilyen ráébredés....mert azért én sem szeretném, ha a HTC eltűnne a piacról, vagy annyira háttérbe kerülne, mint a nokia.
szóval olvasgatom a topic-ot továbbra is, és ha a t-nél elfogadható áron lesz, akkor valószínű ezt választom! -
HUTCHDB
nagyúr
uj het, uj remenyek, marmint a hazai megjelenes kapcsan.
az zavar a legjobban, hogy teljes a csend a hazai premierrel kapcsolatban. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest