- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
galgyorgy83 #6560 üzenetére
Szerintem ez p@csa ronda és az éleken kívül semmi mást nem véd. ha csak ilyesmit akar az ember akkor vannak ennél sokkal visszafogottabb darabok is.
-
Xaels
félisten
válasz
zsotesz81 #6487 üzenetére
"!! For Froyo and Gingerbread ONLY. NOT COMPATIBLE with Honeycomb/Ice Cream Sandwich/Jelly Bean !!" -"!! There is some risk involved installing the driver. Your device may not boot. If you have CWM, it would be prudent to create a backup before installing !!" - csak gyorsban átnéztem a leírást. Neked sem kell a szomszédba menni...
-
Xaels
félisten
válasz
zsotesz81 #6484 üzenetére
Ha akarod igen. Van rá beállítás ha beállításokból csinálod.
(#6485) lipido: ne legyél már ennyire életképtelen. Internetkártya... Én duplán bebiztosítva vásárolok eBay-en. Internetkártyám van a Paypal-hoz rendelve és Paypallal vásárolok. A fő számlámhoz sohasem férne hozzá senki még véletlenül sem.
-
Xaels
félisten
Én ezt megoldottam Sony Vegas-al múltkor. Hangsávot elég egyszerű cserélni
[link]
(#6421) S e t h: önmagához mérten ahogy FRG is írta a tesztjében fejlődött. Könnyű vele értékelhetőt gyártani, persze ilyen fHD-s monitorokon nézve a teljes méretű képek nem olyan szépek mint egy 13mp-séi de nem tudom hányan használnak 21"-22"-os digitális képkeretet
-
Xaels
félisten
válasz
S e t h #6406 üzenetére
Tény tájképet nem ezzel fogok fotózni, de nem is arra használnék akár egy fényképezőt sem. Nálam ezek a család megörökítésére szolgálnak, 10x15-ös méretben előhívásra kerülnek amik olyanok és ott olyan mindegy, hogy 4 vagy 13 megapixel.
De a makróhoz visszatérve csak az egyik kép makró még mindig a 2-ből.
(#6401) Koris: én is nagyon bírom őket. Mai napra 2 variáció: [link] és [link]. Remélem most nem talál meg a fórumtárs a kromatikus abberációjával.
(#6409) HUTCHDB: biztos foglalkoznak vele, de ezzel kapcsolatban még nem nagyon van információ, hogy mik és mikor jönnek. Még pár Highlight téma jöhetne például.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #6399 üzenetére
Nem mondtam én, hogy überjó csak amolyan válasz arra, hogy itt egyesek szerint csak sz@r képeket lehet vele csinálni.
Amúgy [link] az ilyen minőséggel már teljesen elégedett vagyok mert előhívatva sem lesz gány. Amikor nem volt normális telefonom és párom Lumia800-ával próbálkoztunk, na az katasztrofális volt hasonló körülmények között és az az előhíváson is látszott hiába a jól csengő Carl Zeiss meg a 8mpx.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #6397 üzenetére
Mint írtam az első nem az.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #6310 üzenetére
2. Nem tudom, de nálam gyárilag megvoltak a hozzá tartozó mappák alapból a telefonon. (ringtones, alarms stb...) Illetve a gyári Music alkalmazás is tud csengőhangot vágni.
(#6323) F_Gergely: összeültünk innen a fórumról 2 vájtfülü fórumtárssal és ráküldtük két nehezebben hajtható fejesre egy Fiio E17 fejhallgató erősítővel szemben. Ők jobban kihallották a különbséget én kevésbé, de még így is jól szerepelt. A Cowon D2-esem azóta pihen.
-
Xaels
félisten
Metal Slug 1, 2, 3
Na az ilyenekkel tudok eltölteni egy csomó időt csak kevés ilyen átirat van egyelőre.
Na meg Carmageddon
De van még 1-2 ilyen régi átirat mint az Another World, Raiden Legacy
-
Xaels
félisten
Most, hogy mondod megnézem én is. Anno akcióban megvettem egy csomó vackot és 5percnél többet nem is játszottam velük
Csak a THD-s cuccokkal nem tudom mit fogok kezdeni. (Mondjuk a Samurai II: Vengeance-t szerettem azért, de One-ra nem lehet telepíteni a THD verziót a simát meg meg kéne venni meg azt amire gondolok)
-
Xaels
félisten
Ezek amolyan szélsőséges képek ha elolvastad volna. Még napfelkelte előtt készült némelyik és van ami telibe szembe volt a nappal. Megnézném más mit kezd ilyen körülményekkel
Nem azt mondom, hogy tökéletes a kamera, de olvassuk már el miről van szó.
(#6255) F_Gergely: azt hiszem ezzel ki kell egészítenem az 1. hsz-t mert annyiszor van ezzel "gond".
-
Xaels
félisten
Gyerekek megkövetem magam. A távolabbi dolgoknál tényleg nem igazán találja el a fókuszt ha rábökök. Ma reggel próbálgattam a kamerát "éjszaka"( reggel fél 5 és 5 körül) illetve kicsit később amikor már szépen sütött a nap amennyire a munka engedte.
4.30 Szépilona Kocsiszín ISO100 4.30 Rózsa ISO100 4.30 Rózsa Night Mode 5.10 zúzott kő ISO100 5.10 villamos ISO100 Szt. Margit ISO 100 7.10 tartózkodó szemben a nappal HDR 7.10 fa szemben a nappal HDR
-
Xaels
félisten
válasz
Redplee #6174 üzenetére
Megnyomod a főoldalon lent a középső pöttyös gombot és akkor előjön az alkalmazás menü(app drawer). Ott megfogod az általad kívánt program ikonját ás belehúzod az alsó "csíkba" a kívánt ikon helyére. Akkor létrehoz ott egy mappát amiből kihúzhatod a nem kívánt ikont és akkor csak az lesz ott amit akarsz.
A matricákkal ne foglalkozz, csak legyenek meg.
A kijelzőnél a rácsozattal meg ne foglalkozz ez a technológia miatt ilyen, használat közben nem látszik.
Nem szükséges a HTC progi, nem tud semmi különlegeset. A frissítések mindig OTA-n jönnek és ha megnézed a SW verziód akkor ha 1.29-el kezdődik akkor új kameraszoftveres.
-
Xaels
félisten
válasz
Redplee #6168 üzenetére
1. Szinkronizáld a képeket a FB-kal és jó lesz.
2. A rezgés erősségét nem lehet állítani, de tényleg durva
3. Belépsz az App Drawer-be és behúzod ami oda kell és kihúzod ami nem.
4. Az oldalakat egyelőre nem lehet átrendezni, a Blinkfeed mindig a bal szélső lesz.
5. Majd hozzáadja.
6. Ha melegszik akkor valami pörgeti a CPU-t. Rakj fel egy ingyenes GSAM-ot és azzal meg tudod nézni mi dolgoztatja.
7. Instagram még tudtommal nincs. -
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #6151 üzenetére
Ott a pont. Azzal a beállítással amúgy az elhúzással is lehet törölni. De attól még ergonómiailag butaság volt felülre tenni a kezelőszerveket.
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #6136 üzenetére
A színes négyzetek a "fénykép"-ek helyett vannak ha nincs a feladónak beállítva, de az kikapcsolható. A Delete gomb meg igen csak menüből van.
-
Xaels
félisten
válasz
BenceShearer #6125 üzenetére
Van több érdekesség is a listán. Mondjuk az, hogy ICS nincs DHD-ra még nem zárja ki egy 4.3 érkezését. Nem egy eset volt más gyártónál, hogy kimaradt 1-2 verzió és amikor senki sem várta jött a "friss". One X-nél ami fura az a kódnév: Evita a Qualcomm SOC-os verziók kódneve volt(ATT One X és One XL). Ettől függetlenül a One XL külön is fel van tüntetve. A One S-re azt írják nem a VX-re meg, hogy igen pedig a kettő elég közeli rokon.
MÁS:
Még két kép a One-al: felfelé nézős , szem
PowerAMP: nagyon jól be lehet állítani. Gyakorlatilag minden funkciót tud amit a gyári lejátszó és azon felül rengeteg egyebet is, például szépen beépül a Lock Screen-re is. A hangja sokkal jobb. Sajnos a headset gombját hiába állítom be benne, dupla kattintásra nem csak számot léptet de a telefon hívást is indít.
Pff az új gmail szerintetek is gáz?
-
Xaels
félisten
[link] Azt mondjátok hamar kezdik a mai gyerekek?
4hónapos ma Aliz és amikor fotózni próbáltam kikapta a kezemből a telefont.
-
Xaels
félisten
válasz
adodaniel #6116 üzenetére
A Blinkfeed sokkal többet tud mint egy RSS csak támogatás kellene. Kicsit rugdoshatnák a szolgáltatókat a HTC a gyorsabb implementálás érdekében.
(#6117) Exelsior: azt a listát ne nézd. Több helyen is sántít a dolog.
Pár új kép: Uhura effektezve , Uhura ásít , Fürcsi
-
-
Xaels
félisten
Na aki függetlenül akarná részletre venni az most pár napig próbálkozhat az Edigitalnál [link] 0% THM van.
(#6100) NandorHUN: a képeket 6óra előtt készítettem. Közel sem volt verőfényes napsütés, szerintem a rózsás képek kifejezetten jók lettek minden effekt meg javítás nélkül.. Amúgy tény a Panoráma nem sikerült túl jól, el is csúsztam vele több helyen.
-
Xaels
félisten
Kezd a topik legelején...
(#6095) NandorHUN: HDR mikrofon csak egy buzzword. Inkább az elnevezés mögötti tartalom a lényeg. Nem tudjuk még milyen felépítésű/gyártású mikrofont tesznek a helyére. Majd amikor már tuti lesz, hogy nem a Nokia féle Dual-Membrane(HAAC) került bele akkor lesznek összehasonlítások.
-
Xaels
félisten
-
-
Xaels
félisten
Kelet EU a HTC_032.
Asia-HK-CHT HTC__622
ATT CWS__001
BM BM___001
Bouygues-Telecom BOUYG201
Brightstar-PTB BSTAR502
Brightstar-SPA BSTAR301
Chunghwa-Taiwan CHT__601
CA_Dave DAVE_001
CA_Videotron VIDEO001
CT HTCCN702
CU HTCCN703
DCM DOCOM801
DOPOD DOPOD701
Era T-MOB009
Entel BSTAR306
Tigo BSTAR307
Movistar BSTAR308
Fastweb-IT FASTW401
GOOGLE GOOGL001
H3G-AT H3G__106
H3G-DAN H3G__F05
H3G-Italy H3G__402
H3G-ROI H3G__003
H3G-SWE H3G__G04
H3G-UK H3G__001
HTC-Asia-SEA HTC__037
HTC-Asia-SEA-WWE HTC__044
HTC-Australia HTC__023
HTC-BE HTC__E41
HTC-Czech HTC__C24
HTC-Denmark HTC__F08
HTC-Dutch HTC__E11
HTC-EastEurope HTC__032
HTC-ELL HTC__N34
HTC-FRA HTC__203
HTC-FRA-Bouygues HTC__247
HTC-FRA-NRJ HTC__249
HTC-GCC HTC__J15
HTC-GER HTC__102
HTC-India HTC__038
HTC Israel HTC__K18
HTC-ITA HTC__405
HTC-Nor HTC__Y13
HTC-Norway HTC__H10
HTC-Poland HTC__B25
HTC-PTG HTC__506
HTC-Russia HTC__A07
HTC-SPA HTC__304
HTC-Sweden HTC__G09
HTC-Tesco HTC__052
HTC-Turkey HTC__M27
HTC-WWE HTC__001
Hutch-Australia HUTCH001
O2-DE O2___102
O2-UK O2___001
Open-Channel HTCCN701
Optus-Australia OPTUS001
ORANGE-AT ORANG113
ORANGE-BE ORANG012
ORANGE-CH-FRA ORANG203
ORANGE-CH-GER ORANG104
ORANGE-ES ORANG309
ORANGE-French ORANG202
ORANGE-PL ORANGB10
ORANGE-PO ORANG008
ORANGE-SK ORANG006
ORANGE-UK ORANG001
Rogers ROGER001
SKT_KR SKT__901
SMC-Voda-HK SMCVD001
TELEF-Spain TELEF301
Telstra TELST001
TELUS TELUS001
TIM-Italy TIM__401
TMA T-MOB102
TMCZ T-MOB004
TMD T-MOB101
TMH T-MOB007
TMHR T-MOB006
TMMK T-MOBL11
TMNL T-MOB003
TMSK T-MOB008
TMUK T-MOB005
TMUS T-MOB010
TWM-TW HTC__621
VIRGIN-UK VIRGI001
VODA-Africa-South HTC__016
VODA-Australia VODAP021
VODA-Germany VODAP102
VODA-Greece VODAP006
VODA-Ireland VODAP019
VODA-Italy VODAP405
VODA-Mobilkom VODAP120
VODA-Netherland VODAPE17
VODA-New-Zealand VODAP022
VODA-Portugal VODAPD18
VODA-Proximus VODAP024
VODA-SA VODAP026
VODA-SFR VODAP203
VODA-Spain VODAP304
VODA-Swisscom-DE VODAP110
VODA-Swisscom-FR VODAP212
VODA-Swisscom-IT VODAP416
VODA-Swisscom-WWE VODAP015
VODA-TR VODAPM27
VODA-UK VODAP001 -
Xaels
félisten
[link] vajon megvalósul? Én egyelőre úgy gondolom, hogy inkább Júliusban fog jönni, de ne legyen igazam.
-
Xaels
félisten
válasz
penell1234 #5902 üzenetére
Lesz Daydream funkció ami olyan mint egy képernyőkímélő. Kirakhatod az órát, az akku állapotát és stb... is
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
NandorHUN #5828 üzenetére
Nincs 3 gomb... Az nem hivatalos megoldás és lényegében csak a logó feletti keskeny részen érzékel.
(#5830) dani3l: a felirat nem gomb! Viszont úgy tudom a kapacitív "csík" teljes felületén tud érzékelni(bár a logónál nem ez esetben), nem véletlenül lesz a Google Now felfelé csúsztatással elérhető.
-
Xaels
félisten
válasz
F_Gergely #5826 üzenetére
Jelenleg naponta legalább 4-5 ember akarja a kezébe venni ez csak amolyan óvintézkedés. Valamint a munkahelyemen elég sűrűn van fémforgács illetve kristályos homok. Ebben nem féltem letenni a telefont cserébe mivel víztiszta a látványt sem rontja nagyon. A Gorilla Glass meg nem jelenti, hogy karcálló. Ha lecseng az újdonság varázsa és már nem akarja mindenki megnézni akkor leveszem róla.
-
Xaels
félisten
Kis észrevétel az IMAK tokkal kapcsolatban: nagyon gyér az anyagminőség, könnyen karcolódik ami nem lenne gond viszont jelentkezett benne két csík ami úgy néz ki mintha a telefon nyomott volna egyet az aszfalton mielőtt ráraktam volna a tokot, de a telefon makulátlan csak nem szép így. Viszont másik ilyen tokot nem tudom mit lenne érdemes nézni.
-
Xaels
félisten
[link] ahogy ígértem kezdésnek.
-
Xaels
félisten
Sajnos a hülye menüsáv itt is kísért. Szerencsére mondjuk kevesebb alkalmazásban jön elő mint régen, de az FB-ben még mindig ott van és az Opera Classic-ban is.
Néhány appban ügy vettem észre bugol is. Ilyen a Neutron Player és az FB app is. Az előbbiből néha eltűnik random viszont az érzékelés annyival el is csúszik ami baromira zavaró. Az utóbbinál a már írt betűelcsúszást okozza szerintem fektetett módban a billentyűzet jobb oldalán, de ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy emiatt van.
Vicces, mert eredetileg benne volt az első "beta" szoftverekben az opció az eltüntetésére, de a végleges verzióban nincs benne. Remélhetőleg a kövi frissítés megoldja, mert engem is kicsit zavar bár nem sokat látom(igaz addig az új Opera megy a Classic helyett).
(#5724) misi111: nem hiszem, hogy ebben a méretkategóriában bármi kényelmes lesz. Se S4, se One, se Xperia Z... Neked meg kéne várni hátha a One Mini meghozza amit szeretnél.
-
Xaels
félisten
Vannak Play-en olyan fejlesztők akik 1-1gyártói megoldás stilusjegyeivel dolgoznak. A Sense kifejezetten ilyen például amit előszeretettel másolnak.
Akartam kérdezni: szerintetek a beépített erősítő mindig működik vagy csak Beats On módban? Szerintem a Beats itt is csak EQ, az erősítő meg működik anélkül is.
-
Xaels
félisten
válasz
markyy18 #5535 üzenetére
Nincs semmi új információm csak azok amik eddig is. Nyáron valamikorra datálják egyesek, de nincs hivatalos közlemény. Amúgy felőlem akár maradhat 4.1 is, ha megkapjuk azt a pár apróságot amit kéne. A stabilitással és a sebességgel különösebben nincs gondom és a funkciók nagy részét is használom.
(#5537) boksz: az hagyján de sajnos még a külföldi oldalak amiket előszeretettel olvasok sem kerültek még bele. Jelenleg alig használom ki pedig bejönne ha a tartalom meglenne.
(#5539) Spark_777: szerencsére számomra fontosabb widgetek megmaradtak. A többit azért Play-ről talán lehet pótolni.
-
Xaels
félisten
Nekem azért nagyon hiányzik a "Menu" gomb lehetőség. Az visszajöhetne a következő nagyobb frissítéssel. Igazán lehetne 1-2 plusz Sense5 skin is a repertoárban, akár külön letölthető formában(One X-en én a Matte-t szerettem a fekete-szürke óra widgettel), de többen is panaszkodtak a lockscreen feloldására itt is és nekem a Sense4-es karika bejött. Az appdrawer-ben tök jó, hogy állítható a rács csak mondjuk kéne még 2 sűrűbb opció és ez igaz a főoldalas widgetekre is. A Blinkfeed meg lehetne kikapcsolható ha már a tartalom nem az elvárt ütemben bővül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- E-book olvasók
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged