-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
srcácok!
a 2.24.401.1-es alap ez valami új lenne?
( [link] )
17-es és 19-es ismerős, de ez a 24-es.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
penell1234 #8344 üzenetére
nem tudom pontosan a beindulásának mikéntjét, de az biztos, hogy először én is vártam, hogy "na, mi van?", aztán hagytam.
később mikor meg ránéztem, akkor meg már működött...(#8346) torrente777 !
igaz nem tőlem kérdezted, de nekem van összehasonlítási alapom, így azt mondom, hogy kb. ua., mint az s4, max 10%-al ha gyengébb, de ez custom rommal javítható.
én spec. közelítem már a 4 óra 45 perces kijelzőidőt! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
penell1234 #8341 üzenetére
ha gyari romot hasznalsz, akkor a 3 potty eltuntetest en nem tudom hol talalod.
viszont a daydream-hez le kell kulon a marketbol tolteni pl. orat, hogy azt lathasd.
a telepites utan nem kell megriadni, hogy valami nem stimmel, mert a mukodes beindulasa is kb. 5 perc, vagyis nem azonnal latod az "eredmenyt". -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #8327 üzenetére
lepesrol lepesre csinalod?
vagyis az 1 utan ne egybol az utolsot tedd, hanem szepen sorba! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #8312 üzenetére
ez baj....
de baj az is, hogy a zene app-ban nincs lehetoseg meret szerinti szuresre.
kb. 200 felesleges kis hang van benne (pl. navigaciobol) amit sehogy nem lehet a listabol kivenni(#8313) zack!
minden uj bazisu romban (legyen az google, vagy viper, vagy mas) ez hiba, de csak a nehany napja megjelentekben van jelen. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #8307 üzenetére
ez nem az!
itt 2 faja ertesito hang van:
1.) fogadott uzenetek ertesito hangja
2.) elkuldott uzenetek ertesitesi hangjaDE nekem (ahogy irtam a problema felvetesekor) a kezbesitesi jelenteshez tartozo hang megvaltoztatasa kellene, mert az megegyezik a bejovo sms hanggal.
ezt viszont nem tudom megvaltoztatni, csak vagy bekapcsolom, vagy pedig ki.
(beeallitasok, szoveges uzenetek, kezbesitesi jelentesek) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8295 üzenetére
kifutottam az idobol...
viper rom. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #8272 üzenetére
igaz nem vagyok régi one felhasználó, de ezt cáfolnám.
nekem jó pár napja van fent a viper rom (szigorúan "gyárilag" beleépített kernellel) és hibátlan!
legalább is nekem ...(#8278) zack!
ez előző viper romban még benne volt ez a funkció, de a tegnap megjelent frissítésben már eltűnt.
szerintem valami általános hiba lehet, mondjuk eddig míg nem jelezted észre sem vettem...(#8277) adam.zoltvai!
nekem nem tatszik....elveszi a kecsességét, az alakját a telefonnak.
ha megtehetném, nem is tennék rá tokot. -
HUTCHDB
nagyúr
a daydream funkciot elmagyarazna valaki, hogy mire valo?
-
HUTCHDB
nagyúr
a kameraban van valami frissites a gyari romokon?
korabban mintha estet volna szo rola, hogy abban is lesz valami ujitas.... -
HUTCHDB
nagyúr
szerintem akkumulator teren nincs erdemi kulonbseg.
a kamera meg felemas, hol jobb, hol rosszabb.s4 utan nem erezted kategorikusan, hogy joval simabb, akadasmentesebb a one?
egyreszt volt s4-em, masreszt minap volt ismet a kezemben s4......nem nyilatkoznek.....amennyire szerettem a galaxy s sorozatot, annyira csalodtam azonnal a mukodeseben, viszont a kijelzo, nekem meg mindig etalon!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7948 üzenetére
Nagyon jó a telefon, de igazán most lett jó, hogy tettem fel custom romot.
Megmondom őszintén egyébként hozzájárult a véleményed ahhoz, hogy ezt a telefont vettem...Más:
Hogyan tudom a fejlesztői beallitasokat elocsalogatni? -
HUTCHDB
nagyúr
hú, basszus ez egy kicsit össze van keverve, de akkor így csinálom!
egy dolog nem tetszik, az a beállításokban a piros "ikonok", viszont az alap piros szín és az ikonok is nagyon jól néznek ki.....szerintem.
ezt nem lehet valahogy összehozni, hogy a gyári kinézet legyen a beállításokban viszont az ikonpack az a viper legyen?
néztem a letölthető ikonpack-okat, viszont azok között nem találtam azt amivel "kijön" a rom.a kernelt mindjárt megnézem.
csak megjegyezném, hogy nekem ez a twrp recovery nem adja.
csináltam egy nandroid backup-ot a gyári rendszerről -elvileg - de nem tehető vissza, azt sem tudom hol van.
számomra a jó kis régi, bevált cwm sokkal áttekinthetőbb.
szóval azt is lecseréltem ....a retro verzsönre....egyébként nagy köszönet mumk1 fórumtársnak, aki önzetlenül segített az s-off, ban és a recovery feltételében!
-
HUTCHDB
nagyúr
ma feltettem 3 romot. eddig a kígyós (viperone) tetszik, iszonyat munka van benne....
DE! hiába tettem fel többször teljesen üres a rom....tehát sem sms, sem kereső, sem egyéb olyan dolgok nem települnek, amiket az aromában kijelöltem... másnál ilyen?
-
HUTCHDB
nagyúr
kosz a valaszt!
igazabol nem akarok mentest csinalni a gyari allapotrol, csak az erdekelt, hogy hogyan tudom visszaallitani a rendszert, ha pl. gariztatashoz kell, es ehhez most kell-e valamit tennem recovery feltetele elott, kozben, utan....
de akkor nincs teendom, mehet fel a twrp majd a custom rom. (gondolom itt csak azok kozul lehet valasztani, ami a cid-emnek megfelelo, vagy pedig azt at kell allitani)
ilyen gyari allapot visszaallitast csinalt mar valaki egyebkent? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #7857 üzenetére
csak sikerrel jartam....
nem tudom, hogy hogyan es miert, de kb. 20. alkalomra vegre normalisan vegigment, igy most mar s-off allapotban vagyok!lehet hulye kerdes lesz, de csak felteszem:
kell root custom rom telepitesehez?
vagy elegendo egy cwm (vagy a twrp) recovery -t feltenni, onnan fel a fozott romot es az ugy is root-ol majd?a kovetkezo kerdesem az, hogy hogyan lehet gyari allapotba visszaallitani majd a rendszert?
samsungnal gyari (szolgaltatos) rom telepites (gyari kernellel) es product kod (gondolom ez itt a cid-nek felel meg) visszaallitasa utan gyari recovery (3e) es teljes gyari allapot fogadott.
itt hogyan lesz ismet gyari a recovery?
gyari szolgaltatos romok (kernelek) honnan szerezhetoek be, es azok feltetele hogyan mukodik?
igazabol, mielott belefogok ilyen dolgokba, elobb jobb tisztaba lenni azzal, hogy az eredeti allapot hogyan allithato vissza.
s-off-ot is azert mertem megcsinalni, mert lattam, hogy a visszazaras is mukodik.
szoval esz nelkul nem akarok elore rohanni, inkabb kerdezek... -
HUTCHDB
nagyúr
hát srácok, nekem ez az s-off nem megy!
kb. 10 x próbáltam meg, de állandóan failed a vége!
mi lehet a gond?
valaki járt már így?
a revone fájlt 2 verzióban is letöltöttem, de a windows parancssorban állandóan a 0.2.1-es verziót jelzi, holott a régebbi 0.2.-es verzióval próbálkozom... -
HUTCHDB
nagyúr
ez tiszta sor, (ezeket én spec tudom) de pl. kimaradt belőle sok olyan dolog, ami most még nekem nem kell, de nagyon fontos.
ilyen pl. a wipe-ok fogalma, mikor melyiket, miért kell vigyázni, mondjuk a format system -nél, vagy a wipe data-nál.
vagy pl. kell -e kernel csere esetén valami féle tisztítást csinálni, stb.
nem kérem, hogy ezt most írd le, csak a korábbi hsz-mel fel akartam hívni a figyelmet arra, hogy mivel nyitható a telefon romoláshoz, így sok - sok dolog hiányzik az 1 hsz-ből, amivel nem akarom Xaels munkáját kisebbíteni. -
HUTCHDB
nagyúr
no hát pontosan ezt szeretném elkerülni....vagy mehetnek a privátok?
mert ha egyszer én ezeken átrágom magam, mindenkinek segítek szívesen, sőt ha kell csinálok egy írást is ezekről az alap dolgokról mondjuk a blogomba.(#7831) Loboda!
ez is nagyon hasznos volt!
de ezek már igazából (szerintem) nem kellenek az alap romoláshoz.
lehet, hogy ez csak az én véleményem, de pl. sokkal fontosabb az, hogy pl. fel kell hívni a figyelmét mindenkinek pl. egy ilyen hibára is! no meg egy rom, vagy kernel csere lépésről lépésre való feltétele is fontos(abb). -
HUTCHDB
nagyúr
nem akarok (pont egy segitokesz forumtarssal
) vitatkozni, de en a pdafanclub-on sem talalok leirast alap dolgokrol...pl. mi az a CID, miert kell azt megvaltoztatni, vagy hogy hogyan kell pl. recovery-be tenni a telefont, stb.
ugy erzem, hogy ezek az alap dolgok leirasai hianyoznak pl. innen az 1 hsz-bol is.
gondoljuk bele abba is, ha valaki mondjuk iphone-rol valtott, es o is szeretne egy custom romot feltenni, vagy kernelt cserelni.
szo sincs sehol pl. arrol, hogy mi az, hogy kernel, mi az, hogy recovery, mit hogyan kell tenni flash-eleskor.
szoval jo lenne valami franko alapokat tartalmazo leiras, mint pl. ahogy az van az egyes samu topic-ok elejen. -
HUTCHDB
nagyúr
no akkor mar ezt is tudom, koszi.
ez valami gyari recovery feleseg lenne, ha jol gondolom.
ha ebbe belepek (vagyis igy inditom el a telefont) akkor innen van valami reboot dolog, vagy hogy inditom ujra a telefont?
lehet hulyesegeket kerdezek, de inkabb erdeklodom elore, mint hogy utolag fogjam a fejem....
egyebkent nincs valami htc - android gyorstalpalos leiras, hogy az alapokat el lehessen sajatitani, es ne a masokat esetleg zavaro kerdeseket tegyek fel? -
-
HUTCHDB
nagyúr
ezzel szemezek en is.
a lanyom hox-an is ennek a rommernek a munkaja van fent es tenyleg nagyon jo, stabil, es akksiidoben is jonak mondhato.
az s-off eleg remisztonek latszik, raadasul ugy, hogy itt most a garancia ugrasarol van/lehet szo, es mint ahogy irtam 0 tapasztalatom van az sdk hasznalataban.spawn21!
azert egy odinos flash szerintem is nevetsegesen egyszerubb...Laboda!
hu, ez is jonak tunik!
te probaltad mar mike1986. romjat? -
HUTCHDB
nagyúr
no matol kezdek el igazabol a telefonnal foglalkozni, mostantol lesz ra idom.
mivel htc androidot meg nem romoltam, (anno win 6.5-ot igen, de az nagyon mas volt ) igy picit tartok az egesztol.
igazabol olyan romot szeretnek feltenni, amivel eltuntetheto (pontosabban atlatszova teheto) az also fekete sav, es ebreszthetove valik a telefon mondjuk a hangero gombokkal.
nyilvan gyorsabb, energiatakarekosabb romot tennek fel..., ha van egyaltalan ilyen.
akik mar probalgattak fozott cuccokat, azoktol kerdeznem, hogy ki, milyet ajanl?
az s-off, root, es recovery feltetele sem tunik nekem tul egyszerunek... de az is lehet, hogy csak szokatlan samu utan.... -
HUTCHDB
nagyúr
srácok, hogyan lehet extra tárhelyet "kapni" a dropbox-tól?
a samunál volt olyan, hogy adott 50 GB-ot, mivel feltetted a telefonodra az alkalmazást.
itt nincs ilyen, vagy valami hasonló? -
HUTCHDB
nagyúr
udv mindenkinek italy-bol....
-
HUTCHDB
nagyúr
Segitseget kernek...
Most telepitettem egy masik billentyuzetet, de sajnos nem tudom aktivalni.
Hiaba van bekapcsolva, csak a sense billentyuzet megy. -
-
HUTCHDB
nagyúr
köszi srácok az infókat!
így most 2 nappal a nyaralás előtt nem nyúlok már hozzá......de ha visszajöttem.....
összességében van-e gyorsulás a 4.2.2-ben a gyári 4.1-hez képest? -
HUTCHDB
nagyúr
Aki s-off-olt, rootolt, es tett fel valami fozott romot, azoktol kerdeznem, hogy megeri ezzel bibelodni?
Eleg jo a telefon gyari allapotban is, de ha van miert..... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
adamssss #7203 üzenetére
Nekem volt i telefonom boven, koztuk 5 is, igy van viszonyitasi alapom.
A telefon jo, nagyon kozeliti minosegben az iphone-t.
A rendszer android.
Tehat a rendszer android.
Ez van akinek plusz, van akinek nem.
Egy biztos, ezen a telefonon fut a legjobban ez az op rendszer.
Lagg csak nagyon neha itt ott jon elo, de csereben nagyon gyors, es nem jelentkezik az, hogy az animaciok moge bujva probal a rendszer laggmentes lenni, mint az ios.
A kijelzo merete nekem tokeletes, sot akar nagyobb is lehetne, kb. 10 perc es megszokod.
Az egesz kezreesese ugyanolyan, mint az ios-e, konnyen szokhato, megtanulhato.
A gyari bongeszo gyors, de kb 80-90 % at tudja a safarinak, ami azert nagy szo!
A chrome felejtos, nagyon akadozos!csacsi68!
T-mobile! -
HUTCHDB
nagyúr
megy az új gazdájához!
FRG!
jó ez, csak ez a kurv@ kamera használatra jönnék rá.
most például "verőfényes" képeket akarok csinálni a fehéregyensúlyt átállítottam napfényes-re, de semmi különbséget nem látok az autó és e között.
az ISO-val érdemes variálni?
nem nagyon értek a kamerákhoz..... -
HUTCHDB
nagyúr
na megjött a telefon!
HIBÁTLAN!
kínai gyártmány, (SH) és május 26-i, talán ...."T" szerepel a napnál. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7133 üzenetére
koszi a tippet!
amugy a privatokbol latom, hogy igen segitokesz, jo itt a tarsasag.
tenyleg 6 kollega jelentkezett szinte azonnal, szerintem ez peldatlan!
ismet koszi mindenkinek! -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
sracok!
most olvasom a mai kommenteket, es orommel latom, hogy 145e lett a keszulek a t-nel.
mar holnap megrendelnem, ha tudnam biztosra, hogy kisebb a valoszinusege a pixel es egyeb hibaknak.
mi mostanaban az arány e teren? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Badboys #6394 üzenetére
rám szóltak?
nem emlékszem ilyenre, és az összes hozzászólásom is mind itt van..., vagyis nem töröltek egyet sem.
az, hogy másik fórumtársnak nem tetszik a megnyilvánulásom, sajnálom, de én is így vagyok jó néhánnyal, de nem oktatok ki ALAPTALANUL senkit.
egyébként ami legjobban válaszra inspirált, az az, hogy hagyjátok már ezt a "mi készülékünk a legjobb, aki mást vall az troll".
ez nem igaz, és jobb reálisan látni a dolgokat.....szerintem!(#6395) Xaels!
ezek eredeti méretben is nagyon jók! -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Badboys #6346 üzenetére
a "MÁS"-ra!
ez egy olyan topic, ahol egyebek mellett a htc one tulajdonságait is kivesézik.
nagyon sok érdeklődő, nézegető először elolvassa a topic-ot, hogy milyen is a készülék, milyen hibák jönnek elő, mit lehet tudni róla, mondjuk összehasonlítva a jelenlegi készülékéhez, és a konkurenciákhoz képest.
vannak olyanok, akik kipróbálták más márkák csúcstelefonjait, így van összehasonlítási alapjuk, amit VÉLEMÉNYEM SZERINT nyugodtan megoszthat itt is,ha összehasonlítást végez, vagy párhuzamot von.
főképp igaz ez akkor, ha az alany még igen fiatal.
ha megnézed a témaindító cikket, abban is vannak ilyenek, igaz azok kevés infót tartalmaznak.
szóval, ha gondod van valamelyik hozzászólással, vagy emberrel, akkor------>[link] -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ThorsHUN #6289 üzenetére
i5-om, s4-em es one-om is volt.
amikor volt one, akkor az egyik baratom i5-jevel ossze tudtam hasonlitani.
most sIII-am van.
jo lenne lenne lenne ennyi felesleges penzem....feketet nem szeretnek venni, mert az nekem kevesbe tetszik, mint a alu szinu.
inkabb, akkor varok, de nem szeretnek ismet hibasat. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #6269 üzenetére
koszi a visszajelzest!
egyebkent, te is itt?(#6270) Keldor papa!
neked is koszonom a velemenyt, valaszt.
amikor a one-t hasznaltam, akkor azt hittem "no ez mar olyan" mint az i.
igazabol nagyon jol mukodott, de ez addig tartott, mig ismet a kezem koze nem kerult egy i5.
nincs mit szepiteni, sajnos ez a dalvikban valo virtualis tarolas, es az android, mint rendszer csak hordoz magaban valami szamomra megmagyarazhatatlan hibat.
ki merem jelenteni, hogy a one a legjobban optimalizalt droidos telefon, es igen, nagyon szepen mukodik.
de kb. 5-6 nap utan, mikor megszoktam a sebesseget, -es pont ekkor fogtam a kezembe az ajfont -akkor vettem eszre nehany helyen, hogy igenis csak roccen, meg - meg akad egy -egy szaszadmasodpercre a htc.
i5-ot, kb. fel oraig utottem, vagtam, de semmi.....mint elso pillanatban, szepen ugyanugy mozgott, smooth volt.
tudom ez mar szorozes egyesek szerint, de en ezt, ha jobb telefon utan veszek a kezembe egy gyengebbet, azonnal megerzem.
a problema az, hogy amikor i5-om volt, akkor meg kb. 1 honap utan hianyzott az android, a variallhatosa, az egyedive tetelenek lehetosege.
ami jo hir, hogy jon a 4.2.2, ami igen is jobb, mint a 4.1.2 (ezt sIII-on is erzem), valamint az s-off is kicsit derusebbe teheti a jovot!szoval, jo nehany napja agyalok,, es szerintem hetfo lesz a napja, hogy egy alu-ezust-feher szinut ismet megrendelek.
-
HUTCHDB
nagyúr
srácok!
vett valaki most t-től készüléket?
van még hibás darab?Keldor papa!
i5, után hogy érzed, milyen a one?
ott én nem találkoztam játékakadással....
ja, ami a legjobban felháborít, az az, hogy míg a IOS-en tökéletesen, fut a chrome, addig itt androidon (ugye jól tudom, hogy google fejlesztés) sajnos minden készüléken röcög, akadozik, és ez alól a one sem kivétel.
-
HUTCHDB
nagyúr
nem probaltad (vagy mas valaki) napfenyes idoben milyen beallitassal lenne jobb a kepminoseg?
-
HUTCHDB
nagyúr
hasonloan vélem en is. mivel nalam van, fenykepezek....
a fo baj, hogy a telefon jo, es meg is vennem, de a kamera gyengebb, altalanos, napi hasznalatban (erre van kitalalva a mobilban a fenykepezo) mint az sIII.
nem hiszem, hogy szoftveresen ez javithato lenne, ami viszont nagyon elcsuggeszt. -
HUTCHDB
nagyúr
lehet, hogy en voltam bena, de a beallitasokkal is manipulaltam, de nem lett jobb, sot, talan rosszabb kepek lettek, mintha nem nyultam volna hozza.
egyedul a kamera " idegesit"....
agyalok, hogy mi legyen, rendeljek-e ujat, de felek, hogy meg mindig vannak hibas darabok a t-s modellek kozott.
raadasul nekem a femes szinu (aka. feher) tetszik es azokban tobb a hibas. -
HUTCHDB
nagyúr
ez nem is olyan rossz, viszont itt is sotetebb, vagyis nem napsuteses ido van, es kozeli a fenykepezendo villamos, igy a viszonylagos elonyei jonnek elo a kameranak ennel a kepnel is.
mindjart keresek kepet en is, aztan latod majd, hogy nalam eleg gyenguszok voltak a jo idoben, tavolabbra "nezo" kepek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest