- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
adammkaa #8381 üzenetére
Nem Wolfson, ahogy az i9505-ben sem az van. Zeneileg nagyon jó amúgy, komolyabb fejesekkel is megtud birkózni gond nélkül. Na nem ilyen 600ohm-os monstrumokkal, de egy Shure SHR-940-el megbírkózott lazán.
Nem Wolfson hanem a Qualcomm sajátja ami van közel ha nem ugyanannyira jó mint a Wolfson. Fülhallgatóval minden gond nélkül jól szól. Minden a helyén van.
-
Xaels
félisten
[link] ez eddig a ma reggeli termés.
Fényerőt a YAAB kezeli, böngésző az Opera Mobile Classic.
-
Xaels
félisten
válasz
torrente777_ #8346 üzenetére
A legjobb embert kérdezed
-
Xaels
félisten
válasz
penell1234 #8341 üzenetére
Csak vagy 3-szor lett leírva, hogy a Settings / Display, gestures & buttons menüpont alatt találod a Home Button beállítása alatt.
Daydream-hez külön kell tölteni óra alkalmazást illetve állítólag úgy kapcsol be ha nem te kapcsolod ki a kijelzőt hanem hagyni kell magától kapcsoljon le.
-
Xaels
félisten
Gyári 4.2-vel kapcsolatban ki mit érez üzemidőre? Nekem ma reggel Opera Classic-al kicsit több mint 1óra netezés után még 85% volt az akkuban. Ezzel a böngészővel nem is melegedett úgy mint a Webkit-es cuccokkal eddig.
-
Xaels
félisten
válasz
Badboys #8182 üzenetére
A YAAB nem nagyon szívja az akkut, legalább is én nem tapasztaltam ilyet. A Daydream meg csak akkor megy elvileg, ha töltőn van a telefon.
(#8184) HUTCHDB: amikor töltőre vagy dokkolóra dugod a telefont akkor asztali órát, digitális képkeretet és stb. csinál a telefonodból ahelyett, hogy csak az asztalon heverne "hasztalan"
-
Xaels
félisten
válasz
penell1234 #8176 üzenetére
Ez akkor működik ha beállítod amikor töltőn vagy dokkolón van a telefon. Gyárilag nincs benne sok lehetőség, gyakorlatilag csak a színes vacak, de Play-ről lehet szedni órát például amit aztán a fent írt menüpont alatt be lehet állítani.
(#8179) joey20: itt nem. Alapértelmezett értékek között vált. Mondjuk én a Yet Another Auto Brightness-t használom, nagyon jól beállítható és automatán nagyon jól szabályoz.
-
Xaels
félisten
válasz
penell1234 #8170 üzenetére
Display, gestures & buttons menü - Daydream
(#8169) HUTCHDB: sajnos besötétedett mire sikerült felrakni a frissítést így nem tudok most összehasonlító képet csinálni.
-
Xaels
félisten
Pár gyors észrevétel a gyári 4.2-ről:
- megszűnt az AppDrawer-ből való kilépéskor látható némi lagg, vajsima lett.
- Akku % jelző tök jó bár érdekes ez a megoldás. (Settings / Power : Show Battery Level)
- Értesítési sávról eltűnt az energia takarékos mód kapcsoló, cserébe a gyors kapcsolók jók.
- Végre rendesen működik az Opera Mobile Classic, nincs sáv az alján.(#8166) HUTCHDB: van ha rátapizol hosszan! a kijelzőre akkor LOCK-olja a fókuszt képkészítésnél is oda ahova tapiztál.
(#8168) Badboys: eltűnik ha beállítod a Settings / Display, gestures & buttons menüpont alatt a "Home Button" esetén, hogy hosszan nyomásra a menü jöjjön elő.
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #8054 üzenetére
A 3pöttyös megoldással nem lenne gond, ha tényleg csak akkor lenne ott amikor kell. Engem például Opera Mobile Classic-nál idegesít. Szerencsére 4.2-vel megoldják. A reklámok meg azért vannak, hogy "ingyen" juss hozzá használható alkalmazásokhoz, ha van fizetős verzió belőlük akkor megveszed és nincs reklám.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
[link] Taiwan-on is elindult a 4.2.2 OTA. 465MB. Azt hiszem azzal most megvárom majd, hogy hazaérjek. Az 500MB-os nettel ez nem lenne nyerő párosítás.
-
Xaels
félisten
válasz
Feribacsi555 #7873 üzenetére
Az oldalukon azt írják 1év teljeskörű + 1év szoftver. A szoftvergari=0-val. Innen neked kell tudni, hogy így megéri-e. Szerintem nem.
-
Xaels
félisten
válasz
Feribacsi555 #7869 üzenetére
Nem gyártói garanciás az ár. Az M7 még a belsős fejlesztési neve volt. A 801x pedig a pontos típusszám, abból derül ki, hogy LTE-s vagy nem például.
-
Xaels
félisten
[link] a mai napom egy darabkája. Egész jó hangulata van.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
[link] Glamour Red HTC One. Egész jól néz ki szerintem, kár nem nagyon lesz errefelé.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
nikilauda #7535 üzenetére
Én másképp látom kicsit. A zaj zavaró a gyárinál, kicsit túl van élesítve viszont bár a cikkben levő képeken annyira nem, de máshol láthatóan több részlet marad meg. A Google edition meg szép sima cserébe szanaszét van mosva, vonalélesség is rosszabb valamint tegnap linkelt Verge tesztben lárszott a BMW váltóházán levő márkajelzésen, hogy a részleteket is hajlamos elmosni.
Ez az Androlib meg kicsit olyan mintha ott rugnának a HTC-be ahol tudnak, b@sznak sokszor utâna nézni amit leírnak.
-
Xaels
félisten
-
-
Xaels
félisten
A zene témához annyit szólnék, hogy egy újabb ipodot nem nehéz lenyomni. Egy Cowon vagy komolyabb Sony ami igazán mérvadó lehet. Magam részéről 5évig használtam egy Cowon D2-est és amióta megvan a One azóta a gép asztalon hever. A gyári füles megüti az 5.000-6.000 forintos ismertebb agybadugósok szintjét.
Múltkor egy komolyabb fejessel és egy Fiio E17-el szemben néztük meg mit tud. Majd ha meglesz a gépem és időm is lesz akkor leírom mire jutottunk.
-
Xaels
félisten
válasz
Devil Smile #7367 üzenetére
Semennyi, mert ugyanaz az SW van a függetleneken is. Szerintem július elején megjön a 4.2 a mi régiónkban is.
-
Xaels
félisten
Azért írtam, hogy elvileg mert nálam bekerül általában más is mint amit kiválasztottam, igaz nincs ilyen 77képes/Zoe-s Eventem. Mintha az a 13 inkább Zoe-kra vonatkozna mint sima képekre.
Próbálgatom a Sequence shotot meg a retust, de azért van hova fejlődni. Mondjuk lehet 1-2 vicces képet összehozni.
-
Xaels
félisten
Elvileg amikor megnyitod a Highlight videót akkor jobb fent a 3pontos menüben van olyan, hogy Select Content. Ott elvileg ki lehet választani mik kerüljenek bele, de nagyon nem tudom ellenőrizni mert nincs akkora Eventem amiben jócskán több anyag lenne mint az ott választható 13 és rendszerint beleteszi a többit is.
-
-
Xaels
félisten
[link] rövid Zoe a macsekról
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #7060 üzenetére
Ilyen menüpont nálam nincs --> Banyek fektetett módban nem gördül le a menü ott, de állítva jó. Megvan. De mindegy maradok klasszikus gépelésnél.
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #7051 üzenetére
Első hsz. ott a kód, beütöd a tárcsázóba és ott a p_sensor teszt.
(#7052) k.soma: eddig nem volt vele gondom, sőt miután betanulta a sűrűbben használt szavakat 1-2 betű után egész szavakat gyorsabban lehetett kiválasztani. Majd gépen megírom a panaszom a HTC-nek hátha jön hotfix.
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #7014 üzenetére
Ha van S-OFF akkor bármit csinálhatsz és nyom nélkül vissza is tudod csinálni.
-
Xaels
félisten
[link] nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged