- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Minden esetre aki tervezi, hogy S-OFF-olná a meglévő vagy leendő ONE-ját, az mostantól várjon bárminemű frissítéssel, mert a Moonshine S-OFF az 1.44-es HBOOT verzióra fog épülni, így egy esetleges HBOOT frissítés a HTC részéről reménytelen állapotokat hozhat a gyors kezű és meggondolatlan felhasználóknál.
-
mumk1
addikt
Ma reggel megvettem a negyediket, fekete és hibátlan. Szintén gyorsboltos. Fekete még nem volt eddig a kezemben, de nagyon tetszik ez is. Ha most kellene választanom, lehet hogy elbizonytalanodnék.
-
mumk1
addikt
válasz
F_Gergely #5859 üzenetére
Ja, pont az előbb dicsérgették mennyire ellenálló....
Nekem két hónap alatt nem sikerült megkarcolni a ONE-t, fólia és tok nélkül. Semmivel sem rosszabbak, mint bármelyik másik gyártó termékei. -
mumk1
addikt
válasz
concrete #5653 üzenetére
Ez már legyen a szerviz és a gyártó problémája, de szerintem a szakszervizeknek meg van a módja a roncsolás nélküli bontásra. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy pl. a két hangszóró rácsot mindenképp cserélik azokon, amiket megbontanak, ha mondjuk ezek minden esetben sérülnek szétszerelésnél.
-
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
Ez általában igaz is, de a Notification Toggle tényleg egész jól illeszkedik a Sense-hez. Nekem is teljesen megfelel gyors-kapcsoló gyanánt.
@g0n21
Én azért szeretem noti báron, mert nem kell feloldani sem, csak egy mozdulat kapcsolgatni, valamint tud rezgést is ami plusz segítség.@Xaels
Szerintem sem az erősítőt kapcsolgatja. -
mumk1
addikt
válasz
concrete #5555 üzenetére
Érdemes átgondolni.
Amikor megszakad, mindig egy helyről/celláról beszélsz, vagy mindenhol szakad? Ha esetleg van másik sim kéznél, próbáld ki azzal is. Esetleg próbáld meg átállítani csak GSM-re. Beállítások - Mobil adatok - Hálózati mód és "Csak GSM"
Utoljára pedig egy factory reset.
Ha egyik sem segít, akkor jön a szerviz. -
mumk1
addikt
válasz
Kokufuu1986 #5158 üzenetére
Nagy vonalakban, az S-ON / S-OFF egy biztonsági kapcsoló, ami kikapcsolt állapotban lehetővé teszi az összes telefon partíció felülírását. Így gond nélkül cserélhető a recovery, a HBOOT, kernel, splash screen, superCID, bármi. Ha szervizbe kell vinni, akkor pedig visszaállítható a gyári állapot, nyom nélkül.
Sokkal nagyobb szabadságot ad, mint a szimpla bootloader nyitás. -
mumk1
addikt
válasz
Kokufuu1986 #5151 üzenetére
A garancia vesztés nélküli mókoláshoz, meg kell várni a készülő Moonshine S-OFF -ot.
-
mumk1
addikt
További adalék az S-OFF -hoz a rootzwiki -ről. E szerint, a Droid DNA tulajok is nagyon várják.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #4902 üzenetére
Hát, Qualcomm SoC ide vagy oda, le lehet úgy hegeszteni, hogy esélytelen legyen.
Reméljük nem fake a kép és valóban egy custom HBOOT látható rajta. A HBOOT verzió minden esetre annyiban eltér, hogy 1.44.0000 a jelenlegi hivatalos, a képen pedig 1.44.4444 látható. -
mumk1
addikt
Lehet hogy mégis lesz S-OFF?
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #4852 üzenetére
Bitang jó a minősége. Kár ezért a mikrofonért, ha kikerül belőle.
-
mumk1
addikt
válasz
RedBullFan #4747 üzenetére
-
mumk1
addikt
Kicsit OFF, de hátha érdekel valakit. Teljesen megújult a mai naptól a Flickr és nem kevesebb mint 1TB-ot ad ingyért mindenkinek.
Ezzel kapcsolatosan megújult az Androidos Flickr alkalmazás is, ami már ráfért, mert a régi valami szánalmasan rossz volt. A Yahoo! rákapcsolt rendesen.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #4537 üzenetére
Ezek tènyleg jók!
Színházba jobb választás a ONE, egyben öltöztet is.
Csináltam én is Szegeden egy pár éjszakait, holnap jövök velük, azok is egész tűrhetőek, ráadásul referenciának vannak mellé képek egy MILC-el is -
mumk1
addikt
Én komolyan felnézek azokra, akik esküsznek a Samsungra és ennek ellenére bepróbálkoznak a HTC-vel, hogy hátha megtörténik a csoda.
Biztos bennem van a hiba, de én a büdös életbe nem vennék meg egy Samsungot. -
mumk1
addikt
Ki lehet kapcsolni a gombok világítását root nélkül is, mindössze a Screen Filter appot kell felrakni.
MIUI stílusú akku állapot kijelzéshez pedig a TEAM Battery Bar a nyerő.
Aki meg a gyors kapcsolókat hiányolja, annak ott a Notification Toggle , ami mellesleg akku százalékot is kitesz, ugyan csak a bal oldalra.
-
mumk1
addikt
Csináltam tegnap egy képet menet közben. Nem is a minősége az érdekes, hanem inkább a tartalma.
[link]
-
mumk1
addikt
válasz
Agartner #3608 üzenetére
Innen tényleg úgy tűnik, hogy képtelenek eleget gyártani. Nekem lassan másfél hónapja van meg, de fél Londont fel kellett hajtani két példány után. Nem is emlékszem még olyanra, hogy a 032-es CID ilyen hatalmas csúszással érkezne a bejelentés után, pedig volt már egy pár HTC-m.
-
mumk1
addikt
válasz
hurrikan #3591 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy van elég szabad helyed
, akkor 3 dolgot lehet megpróbálni.
1.
Beállítások/Alkalmazások/összes Keresd meg a Google Play Áruház és a Google Play Szolgáltatások appokat, mindkettőnél adatok törlése és kényszerített bezárás. Utána indítsd újra a készüléket.
Ez általában megoldja a Play problémákat.2.
Törölni kellene a cache-t. Ezt kétféle képen lehet, vagy fastboot alól kiadod a "Fastboot erase cache" parancsot, vagy elindítod a gyári recovery-t és amikor feltünik a piros háromszög, egyszerre kell nyomni mindkét hangerő gombot+power. A feljövő menüben megkeresed a cache törlést, a hangerő gombokkal tudsz navigálni, a powerral nyugtázni, pont ahogy a HBOOT menüben.3. Teljes gyalu.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #3536 üzenetére
Köszi!
Jó volt az alany és csak egy teniszlabdát kellett tartani hozzá.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #3386 üzenetére
Pedig mekkora boltot csináltam volna egy dummyval.
Neked meg lenne egy hibátlan lagg mentes "telefonod" -
mumk1
addikt
válasz
Burt1793 #3367 üzenetére
Először én is így voltam a Blinkfeed-el, hogy nem igazán tetszett és csináltam magamnak "hagyományos" kezdőképernyőt, ezt meg hátra löktem. Aztán rájöttem, hogy nem is olyan rossz dolog ez és könnyen meg lehet tölteni értelmes tartalommal, ami hasznos, színes és mindig változik. Egyet sajnálok csak, hogy a Google + kimaradt belőle, amit nem is értek igazából.
Maga a Blinkfeed felülete pedig hibátlanul, gördülékenyen, szépen animálva működik, úgy hogy ebbe nem lehet belekötni. -
-
mumk1
addikt
A helyzet az, hogy még a Nexus 7-től is jobban szól a ONE. Nem is kicsivel.
-
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
Pakkot kaptam én is.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #2546 üzenetére
Én balga, erre nem gondoltam. A tartalék ONE-omat meg felelőtlenül eladtam valakinek......
-
mumk1
addikt
Nálam most Dragontrail vs Gorilla Glass teszt fut. Nincs kímélve se a ONE, se a Xiaomi, majd meglátjuk melyik bírja jobban a kiképzést.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #2365 üzenetére
Jajj már! Én sem ma kezdtem. [link]
-
mumk1
addikt
Ne tegyetek már tönkre!
Nyomd meg az AppDrawer-t, (középső gomb), húzz rá a telefon ikonra bármelyiket és dobd vissza a többi közzé a telefon ikont! Na!
@Takashi
Azt jól értelmezed.
-
mumk1
addikt
Hát, kb. ennyit olvastam el cikkből : "A tajvani vállalat fényűzés közepette vonulhat a sírba".
Kedves, hogy mindenki úgy temet egy gyártót, hogy az a mai napig nyereséges, hogy ez most kevesebb mint eddig volt, az egy dolog, de soroljuk már fel, melyek azok a gyártók, amik kizárólag telefon gyártásból élnek és nyereséget tudnak felmutatni. Akár egy kicsit is....
A többit meg nem is véleményezném, tömény marhaság, még ha a fényképezőt húzná le, azt el lehetne fogadni, de a fényerőt.... -
mumk1
addikt
A fényképező lehetne jobb, de amit tud és én amire használom, arra bőven jó így is. Másokkal ellentétben, én nem vigyázok a cuccaimra, nincs rajta fólia, tokot is vagy rárakom, vagy elfelejtem.
Tegnap kerti tavat ástam, kapta a port rendesen, ma olyan mocskos kézzel használtam, hogy szerintem többeket elvitt volna a szívfarkas ha meglátja.
VISZONT, egy rohadt karc nincs rajta, se az alun, se a kijelzőn, úgy hogy erről ennyit.
-
mumk1
addikt
Senki nem lő mellé, aki ezt választja. A Desire, Sensation, ONE X sorban, messze a legjobb alkotása a HTC-nek. Az első androidos telefonom, aminél egyszerűen nem látom értelmét a romolásnak, mert nem hiszem, hogy bármit hozzá tudnék adni. Nem állítom, hogy mindenben tökéletes, de tényleg élvezet használni.
Szerk:
2 nap múlva már 3 hetes lesz.
-
mumk1
addikt
A sweep2wake nem rossz dolog, ha már ilyen idétlen helyre került a bekapcsoló gomb.
-
mumk1
addikt
Elég jó az a távkapcsoló.
Én beállítottam egy LG tv-hez, egy Denon házimozi erősítőhöz és egy HelloHD set top box-hoz.
A kezelést most úgy végzi mint egy Logitech Harmony távirányító, tehát a csatorna léptetést a set top box-on végzi, a hangerőt az erősítőn állítja. Ha valamilyen egység nem szerepel az adatbázisában, azt a szokásos módon meg lehet tanítani, feltéve ha meg van az eredeti távirányító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest