Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuleon
tag
Sziasztok !
Lassan csatlakozom a táborhoz
Most egy S3 van, ami 2 hónapja elkezdett kopni, pedig úgy vigyáztam rá mint a szemem fényére. ( Szürke keret festése lepattant) gariba természetesen nem javítják. Ezek után nem kérdés, S4 ide-oda, többet műanyagos telefont nem veszek, még a nokiák sem koptak úgy, mint ez.T-nél rendelném, de sajnos csak fekete van belőle, mai nap kb egy fél órára elérhető volt az ezüst, mert kaptam készletértesítőt, de délutánra megint elfogyott

Olvasgattam az előző hozzászólásokat, én sem akarok kifogni egy újra értékesített ezüst példányt, akkor marad a fekete. Ügyfélszolgálatosok pedig nem tudják mikor lesz készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Jövedelem
- OLED monitor topic
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Most egy S3 van, ami 2 hónapja elkezdett kopni, pedig úgy vigyáztam rá mint a szemem fényére. ( Szürke keret festése lepattant) gariba természetesen nem javítják. Ezek után nem kérdés, S4 ide-oda, többet műanyagos telefont nem veszek, még a nokiák sem koptak úgy, mint ez.