Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuleon
tag
Sziasztok !
Lassan csatlakozom a táborhoz
Most egy S3 van, ami 2 hónapja elkezdett kopni, pedig úgy vigyáztam rá mint a szemem fényére. ( Szürke keret festése lepattant) gariba természetesen nem javítják. Ezek után nem kérdés, S4 ide-oda, többet műanyagos telefont nem veszek, még a nokiák sem koptak úgy, mint ez.
T-nél rendelném, de sajnos csak fekete van belőle, mai nap kb egy fél órára elérhető volt az ezüst, mert kaptam készletértesítőt, de délutánra megint elfogyott
Olvasgattam az előző hozzászólásokat, én sem akarok kifogni egy újra értékesített ezüst példányt, akkor marad a fekete. Ügyfélszolgálatosok pedig nem tudják mikor lesz készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Yettel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest