- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Szerintem egy jó minőségű sima átlátszó műanyag kemény tok elég. Nagyon nem csúnyít és ha alámegy valami kosz azt látod így hamar ki is tisztítod onnan ezért kevésbé lesz esélye összekarcolni a hátlapot. Amúgy meg nem karcolódik olyan könnyen. Amikor nem megyek dolgozni akkor tok nélkül hordom.
-
Xaels
félisten
válasz
Bari81 #14502 üzenetére
Ha nem akarsz annyit fizetni akkor nincs más lehetőséged csak ezek, de nem ajánlottak. Annyit tehetsz, hogyha lehet akkor olyat veszel amin még 4.1 van és nem frissítesz hanem előbb S-OFF-olod a telefont. Ezekben a boltokban elég nagy szórással vannak készülékek és ha olyat fogsz ki ami szolgáltatói CID-es akkor nem jönnek a frissítések időben.
-
Xaels
félisten
válasz
spawn21 #14467 üzenetére
A lényeg, hogy adatátviteli és telefonhívás minőségjavító Nokia szabadalmakat sért a Egyesült Államok bírósága szerint ezért újra kell tervezzék a chip-et különben import tilalom fog sújtani több HTC modellt, köztük a One-t is. Ezért a HTC és a Qualcomm összedolgoznak, hogy megoldást találjanak rá.
(#14468) jános: akkor várd meg a Nexus 5-öt... Megkapsz majd minden frissítést első kézből, de minden gyártóspecifikus extráról le is mondhatsz cserébe. Választhatsz Google Play Edition-t is egyes típusokból, ilyen a One is, de ott is buksz pár dolgot. Valamint szerintem az sem garantált, hogy a jövőben megjelenő frissítésekkel jobb lesz az adott készülék, sőt.
-
Xaels
félisten
[link] durva.
-
Xaels
félisten
Még a One Max biztos Beats audio-val fog jönni. [link]
[link] ez valami eszméletlenül jól néz ki szerintem és végre a specifikáció is kezd felzárkózni. Ilyesmit igazán kiadhatna valamelyik nagy gyártó is emberi árban.
(#14461) g0n21: én már észre sem veszem ezeket. Jól dübörög a marketing, ezzel is vásárlásra ösztönzik az embereket.
-
Xaels
félisten
Ja annyit kiveséztem még, hogy a gyári lejátszóval nem működik jól viszont más 3. féltől származó lejátszókkal működni fog. Mivel PowerAmp-ot használok nálam ezért jó. A hosszú nyomás sem fog működni mert az androidban az a GoogleNow-é.
"This is a known problem of the HTC stock music player on the newest HTC specific android version. The HTC specific android version (with Sense) overrules the headset button handling which is defined by the normal android version. To be able to use Headset Button Controller I recommend to switch to a different music player like Winamp, Poweramp, ..."
"This is a known problem of Jelly Bean. From my side there is no way to receive long presses (see http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=36026)."
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #14413 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #14411 üzenetére
Egy oldalt olvass vissza, pont erre írtam megoldást. Az érdekesség az, hogy telepítés után beállítottam az alkalmazást majd le is tiltottam, de a duplaklikk működik így is.
-
Xaels
félisten
Na akkor egy komolyabb kérdés: gyári rendszeren, hogy tudom kikapcsolni azt, hogy a headset tárcsázzon dupla kattintásra?
-
Xaels
félisten
válasz
Don't Panic #14299 üzenetére
Elméletileg az is tajvani gyárt jelöl de mivel nem volt rá eddig pontos info ezért nem került be. De a számok ugyanazt jelölik utána
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #14276 üzenetére
Jaja. Kidőltem az asztalon. Nem volt kellemes arra ébredni, hogy lezsibbadt mindkét lábam meg kezem
Amúgy egész jól bírta a reggeli nyüstölést a One. Befejeztem a Star Trek: Into Darkness-t, előtte meg utána zenét hallgattam(~4,5órát) és böngésztem, fényképezgettem ezt azt és kibírta töltés nélkül hazáig.
-
Xaels
félisten
Én letettem erről a többklikkes vezérlésről mert amikor próbáltam PowerAMP-al akkor dupla klikkre léptetett de mellette a telefon tárcsázta is az utolsó számot.
Viszont szerintem nem kell letiltani a gyári lejátszót, ha telepítesz valami újat akkor az lesz az alapértelmezett.
(#14238) dns86: érdekes. Nálam PowerAMP és Neutron is simán alapértelmezetté válik telepítés után. Esetleg próbáld meg az alapértelmezéseket törölni a gyárinál.
-
Xaels
félisten
válasz
GALARDO #14228 üzenetére
Nagyon kényelmes is. A frászt hozta ma rám. Hallgattam egy számot amit sokszor meghallgattam az utóbbi időben és a végén recsegős volt ami eddig nem tűnt fel. Gyorsan előkaptam amit előtte használtam és erősen füleltem. Ott van az a forrásban csak nem olyan tisztán jött ki. Egy kő gördült le a szívemről hirtelen
Visszatérve a Beats dologra, nem hiszem, hogy a HTC a csúcsmodellekben ez alá a szint alá adná hangzásban a jövőben.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #14217 üzenetére
Kezdték anno a Sensation érában az XE és XL modellekkel amik mellé még volt is Beats fej/füllhallgató gyárilag csomagolva vagy volt olyan pakk amiben volt, de a telefonon lévő Beats profil csak azokkal az eszközökkel volt hajlandó működni, pedig az is csak egy szoftveres EQ beállítás volt. Később eltűntek a csomagból és a Beats profil is hirtelenjében mindennel működni akart. A 8X volt az első talán amibe hardveresen is került valami, azóta a csúcstelefonokba belekerült ez a hardver, de ez nem sok modell.
A gond a Beats-el, hogy szinte csak design-os cuccaik vannak, zenei téren nincs mögöttük semmi valójában inkább csak "matricáznak". Maga a chip viszont nem hiszem, hogy Beats fejlesztés lenne ezért tuti a HTC használni fog valami hasonlót a jövőben is. Akár azt is el tudom képzelni, hogy ez is valami 3. cég terméke csak hozzácsapták a Beats hangprofilt és így adták el.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #14213 üzenetére
Nagyon jó kis kép lett. Engedelmeddel ezt is mutogatom majd azoknak akik minden alap nélkül hulladéknak titulálják ezt a kamerát csak mert nincs 10+mp.
(#14214) capulet75: bármi jobb lenne, aminek sokkal több köze van a normális zenéhez. Marshall
-
Xaels
félisten
válasz
GALARDO #14193 üzenetére
Én nem sajnálom a Beats-et. Gyakorlatilag évekig nem tettek hozzá semmit a logón kívül a telefonhoz. Persze a One-ban ott a hét lakat alatt őrzött erősítő chip ami tényleg remek cucc telefonos viszonylatban, de van helyettük más cég aki tudja ezt hozni vagy még jobbat is.
-
Xaels
félisten
[link] a Beats kivásárolta magát a HTC-től. ha valakinek ez a "B" fontos azoknak jövőre nem a HTC lesz a nyerő. Remélem azért a One-ban lévő hangtechnikát csak továbbviszik vagy fejlesztik a Tajvaniak.
-
Xaels
félisten
válasz
capulet75 #14181 üzenetére
Persze mert ez egyelőre az USA régióban indult. Ott ugye nem volt talán 4.2 és egyből 4.3-at kaptak. Majd fokozatosan jönnek a régiók. Október végéig várhatóan mi is megkapjuk.
(#14183) capulet75: igen, de a HTC sohasem eresztette rá az összes régiót egyszerre az OTA-ra.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
makaveli666 #14072 üzenetére
Használj balra dölő ékezeteket és úgy jó lesz.
-
Xaels
félisten
Holnaptól EZ lesz a zenei társam a One-al hajtva. Simán megbirkózik vele és a mikrofon is jól működik.
-
Xaels
félisten
válasz
k.arnold #13955 üzenetére
Ha S-OFF akkor az visszacsinálható, nem bukod a garit bár az 1év arra utal amúgy sem gyári garis. Megnézni úgy tudod, hogy kikapcsolod a telefont teljesen(gyorsboot-ot kikapcsolva) és hangerő le + bekapcs ott írni fogja fent. De csinálj Screenshotot a telefon névjegyén belül bekapcs+home és tedd be ide, hogy milyen rom van még is rajta. Hol vetted?
-
Xaels
félisten
Szerintem a kamera sem olyan vészes, mint azt egyesek felfestik a falra.
(#13921) enginev3.0: engem nem igazán érdekel már, hogy ki "ver" kit. Úgy is egyéni elképzelések/érzelmek alapján választ az ember. Az életben maradást meg a piac határozza meg és lehet egy telefon "tökéletes" ha nem adnak el belőle annyit amennyit kell akkor megy a cég a kukába előbb utóbb.
-
Xaels
félisten
válasz
nikilauda #13863 üzenetére
Ehh 130 kártyásan? Mit szívtak, ha a hardver nézzük simán el fognak a szolgáltatók kérni érte 200-at is kártyásan. Amúgy ez a hátlapi gomb, istenem. Nem elég, hogy az UI egy rakás okádás de ha lerakod az asztalra pont a ki/bekapcs gombon fog feküdni az egész.
[link] pár kép mai napról.
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #13838 üzenetére
Hivatalosan tudtommal nem.
-
-
Xaels
félisten
[link] csak egy kis lélekmelegítés
-
Xaels
félisten
Ez gyakorlatilag nem csak a tok hanem az alá kerülő por hibája. Ezeket a tokokat idővel le kell szedni és ki kell takarítani, párom Lumia 800-asának a háta is rémesen néz ki emiatt pedig az anyagában festett pcb.
Amúgy az enyém még mindig olyan mintha a dobozból vettem volna ki.
-
Xaels
félisten
Üdv. Ha érdekel a véleményem akkor nem veszel Lumia 925-öt. Hardveresen nincs benne semmi ami indokolná a jelenlegi árát, a rendszer sincs eléggé kiforrva még. Ha mindenképpen WP felé nézelődsz akkor a Lumia1020-at várd meg, ott legalább a kamera durrant az áráért.
One: nem szokása akadozni, fagyni és stb. Jelly Bean 4.2 van rajta jelenleg, de elég hamar jön rá a 4.3 is elvileg. Szerviz sajnos ilyen körülményes, de van hazai átvevő nem neked kell külföldre küldeni. Sok tapasztalat nincs a One szervizelésével kapcsolatban.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #13259 üzenetére
Mancs és a ne piszkálj nézés. Ismerős
Kis családom ma a Nagy-réten
-
Xaels
félisten
válasz
N.YCityBoy #13219 üzenetére
Csalódni nem fogsz abban az esetben, ha reális elvárásokkal kezeled a telefont. A rendszer stabil és gyors. A telefon leggyengébb része talán a kamera, de azzal is együtt lehet élni mert tud 1-2 ügyes funkciót.
-
Xaels
félisten
válasz
N.YCityBoy #13216 üzenetére
A a GPU-nak le van csípve az a fél giga. Kifejezetten 4.2-vel már nincs gyári rendszernél olyan alkalmazás ami kötelező lenne.
(#13218) k.soma: ott a pont, egy fájlkezelő tényleg nem árt meg a gyárin kívül valami filmlejátszó mert a gyári elég fapados.
-
Xaels
félisten
[link]v 4.3 a hónap végétől?
-
Xaels
félisten
válasz
Feribacsi555 #13180 üzenetére
Elvileg 4G-ként kéne jelezze.
(#13181) adam.zoltvai: nincs még végleges FOTA 4.3.
-
Xaels
félisten
válasz
Vivien_1.0 #13173 üzenetére
Pedig a Pwr hosszannak működnie kéne.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #13151 üzenetére
Ahogy nézem ez "padlót" fogott. Én nem venném meg, mert ki tudja az esés/becsapódás milyen egyéb belső károsodást okozott.
(#13165) Takhanto: olyan nincs, hogy az fix...
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #13149 üzenetére
Attól függ mi az, hol van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged