- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
toeki
senior tag
válasz
Fitzgerald #10307 üzenetére
nemhiszem, de reménykedni lehet...
-
toeki
senior tag
a második nekem is könyvjelzőben van de még nem került kereskedelmi forgalomba, sőt sztem még a gyártás sem kezdődött meg.
viszont a dx-es is képes lehet arra amire szánják. miért nem rendeled meg tőlük? szerintem ebayen se olcsóbb
[ebay variációk] -
toeki
senior tag
Szerintem semmi megtévesztő sincs benne, mivel egyértelműen látható az energiatakarék mód és leirtam hogy nem telefonáltam közben csak minimálisat, előzőleg már irtam hogy radiótorony tekintetében is jó helyen vagyok ezért a térerőkeresés sem húzza az akksit. Gyakorlatilag minden kiolvasható a linkelt képből.
Hutchdb : pedig nehezen szántad rá magad
-
toeki
senior tag
válasz
Nightfall75 #9607 üzenetére
énis ezt használom béta óta, szerintem a legjobb fájlkezelő
-
toeki
senior tag
Én pedig feleslegesnek tartom, hogy fullon pörgessen mindent amikor nincs rá szükségem.
Ha valami hardverigényes dolgot futtatok aminél számit hogy smooth legyen - akkor menjen normál módban vagy esetleg mpm-es governorral.
Ha valami olyat nézek aminél számit hogy gyönyörű legyen a kép - akkor menjen teljes megvilágitással.Egyébként könyvolvasáshoz, telefonáláshoz, emailnézegetéshez, twitter vagy néha facebook lapozásához szerintem ezek nem kellenek.
Ha elinditok egy Gangstars Rio-t vagy Real Racing 3-at akkor igényelem a csúcsteljesitményt...
-
toeki
senior tag
válasz
Ed Parker #9427 üzenetére
Sajnos az androidot tanulni kell.
Hidd el, a one NEM a Te telefonod, ne szenvedj vele tovább. A te idegeid is nyugodtabbak lesznek, meg azon fórumtársainké is akik nem értik, hogy nálad miért nem áll össze az ami náluk igen.más:
Nálam főzött és gyári rom alatt is nagyon jól működik az energiatakarékos funkció, leszabályozza a magokat, féken tartja a fényerőt, éjszaka 2-3 százalékot merül bekapcsolt hsdpa-val. Bőven 5 óra screen-on-time felett vagyok, valószinű szerencsém van az adótornyokkal is , a lakásom és a melóhelyem között max 2 tornyot váltok és sem melóban sem otthon nem kell a one-nak azzal küzdeni hogy térerőt fogjon - ez valószinű jó hatással van a radio-rész fogyasztására. -
toeki
senior tag
akkor próbálda moonshine féle verziót, ez szerintem egyértelműbb :
[moonshine] -
toeki
senior tag
[venom viper 1.2]
ma (azaz már tegnap) raktam fel az 1.1-et, erre jön a frissebb grrr -
toeki
senior tag
amennyiben kilencven éven keresztül napi 24 órában telefonálsz akkor szerintem ne válaszd a one-t. egyéb esetekben ugyanezt a sugárzási arányt megkapod ha 3 másodpecig állsz a mikró mellett...
ez tipikusan a népbutitó baromságok egyike de ha neked szempont akkor ne is gondolkozz, válassz olyat ami a "connect" szerint neked jobban megfelel. ha nem akarsz elektroszmogot akkor költözz bunkerbe , egyéb esetben többszázszorosát kapod az igényelt mennyiségnek akkoris ha csak simán állsz a szobád közepén.
áhh nagyon máshogy látjuk a világot pedig énis próbálok tenni az egészségemért, de ha a munkahelyemen napi 1-2 órát el kell töltenem a röntgengép mellett akkor is tudom mi a valóság...
-
-
toeki
senior tag
jajj
nemtudom másnak jár e t-mob hirlevél és látta-e de a mai levelük szerint winphone8-as a htc one...
áááá olvasom tovább, szerintük a desire x is win8-as
nem baj legalább már a t honlapon jól irják... -
toeki
senior tag
ahh értelek.
ezzel viszont több gond is vana félperces klippeket (highlightokat) ugyanazokból a képekből és zoékból késziti, ezáltal vagy félpercenként ismétlődő zenével kicsit más összerendezéssel készült klippeket fűznék össze, vagy félpercenként más zenével és más ritmusra készült de ugyanazokat a képeket tartalmazó klippeket fűznék össze.
nálam az lenne a cél, hogy 1 vagy akár többperces, összefüggő, egységet alkotó, de képeket és zoékat minimálisan vagy egyáltalán nem ismétlő videó szülessen
-
toeki
senior tag
összefűzni összetudnám énis de a gyári app randomban összevissza vagdossa a klipeket a zene ütemére + effektezi szintén zeneütemre (legalábbis nekem igy tűnt- főleg amikor ritmusában erősen eltérő zenével zoe-ztattam össze ugyanazokat a képeket kisvideókat) amihez nekem még egy félperces klip elkészitéséhez is kellene minimum egy óra.
ha van rá alternativa, főleg ha többet is tud arra szivesen veszek ötleteket
-
toeki
senior tag
válasz
Devil Smile #6882 üzenetére
elég erős a megvilágitás ezért a fekete sem tűnik rajta feketének, de a lényeg hogy az alatta lévő alu az alu szinű
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #3014 üzenetére
ha jól emlékszem xda-n már irták, hogy sötétben videofelvételnél gyakorlatilag felezi az fps-t. (lehet sw bug)
arra már nem emlékszem megoldást is irtak-e rá -
toeki
senior tag
pont bele akartam még szólni az s4 topicban a kabaréba erre kalandor rendet tesz
ahelyett hogy a cikked megjelentetésével foglalkoznának(->frg)
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #2411 üzenetére
logout-on lesz fenn vagy ma-n?
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #2322 üzenetére
nanemár, hogy az s4-et küldöd vissza... pedig már le akartam csapni a one-odra...
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #2124 üzenetére
szerintem a dropbox-ról beszélt
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #1790 üzenetére
fénykép légyszives
thy -
toeki
senior tag
válasz
Spark_777 #1325 üzenetére
expansys holnapra vár 480 darabot. (nem a magyarországi részleg hanem a európai!)
gondolhatod mennyire lesz tőlük beszerezhető ha a többezres előrendelésekből egy hónap alatt még csak pár százat tudtak leszállitani és a mostani szállitmányt is a htc.com -ról beérkező rendelésekre szánják...
vicc ez az expansys -
toeki
senior tag
ha kicsit is körbenéznél, látnád hogy nem vagyok htc hivő, a samu S4-et most nyomogattam meg a héten az Allee-s experience store nyitáskor és nagyon tetszett.
DEnem fogom a ONE topicban azt fejtegetni hogy az S4 mekkora istenkirály és mennyivel jobb mint a ONE mert ezzel CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a flamekeltésre mennék.
TE ellenben pont ezt teszed. Ha ennyit nem tudsz belátni az sajnos baj...szerk:
látom minden további hozzászólásoddal csak a vitát próbálod ösztönözni. ez persze jó is lehet egy sör mellett, barátok között ,de nem egy fanatikusokkal teli fórumon... -
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #364 üzenetére
"Láttátok a törstesztjét ennek a one-nak? Zsebből kiejtésnél letört belőle egy darab... " by Burt
erre kivántam reagálni és bizony az előzmények és utózmányok után a tiédre sikerült, sry
ettől függetlenül tartom, hogy az a "törésteszt" egy nettó baromság
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #359 üzenetére
amennyiben megcsinálod úgy a töréstesztet, hogy teljesen azonos módon dobod el, teljesen azonos ponton fog talajt , és mindenben azonosak a feltételek akkor és csakis akkor majd ér is valamit a mondanivalód.
ugye nem lenne annak sem értelme ha linkelnék pár képet arról hogy leejtett ONE-nak nem esett baja vagy csak felületi karc....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged