-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Ez pedig a Sprint 5.0.2 M7 Lollipop !
Végre újra olyan, mint Sense 5-ben, egymás mellett a videó és a fényképező gombja.
-
no more
veterán
Holnap indul a T-Mobilos M8 frissítése.
Hamarosan jövünk mi iiiis!
-
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33601 üzenetére
Igen, tudom, de a Sprint után nem sokkal szokta kiadni a Telekom is.
Szóval szerintem jövő hétre várható az update. Király hét lesz! Hétfő, szabadnap, aztán Walking Dead S5 (sic!) folytatás, és Lollipop!?
-
no more
veterán
M7 Lollipop február 5, vagyis ma indult!
-
no more
veterán
Ezt láttátok már?
Ismét bizonyított a Sense! Ami érdekes, hogy a multitasking felületen az érintésre előbb reagál az M8, mint a stock... Nexuson lagos, mint Sonyn. o.O
-
no more
veterán
válasz
TechData #33586 üzenetére
Nem hiszem, semmi baja... csak úgy random fogta magát és kikapcsolt 8%-nál. Hazaértem, felraktam töltőre a telefont és azt írta, hogy 1%-on volt (tehát totál lemerült nullára). Ilyet még sosem csinált nekem... Összesen talán ment 6 órát 100%-ról. :/
Más: Olvassátok az M8 fórumot? Állítólag szörnyű a HTC-s Lolli, azért is késletetik a frissítést. Próbálják maguknak foltozgatni (fuck google
).
(#33587) Derrewyn: Azt első dolgom letörölni.
-
no more
veterán
Hű, ma milyen érdekes dolgot csinált a telefon... normál esetben az én használatommal olyan 1, 1-5 napot kibír, ma alig bírt ki 7 órát és 8%-nál simán kikapcsolt. Felraktam töltőre, amikor hazaértem és 1%-on volt az akksi. Wtf?!
-
no more
veterán
Desire Eye vs Galaxy Alpha - Ennyit ér az 50 ezres Antutu pontszám.
-
no more
veterán
válasz
freezespider #33526 üzenetére
Igazán nincs mit! Ez egy HTC, nem kell ezt optimalizálni, meg "karbantartani". Nem fog belassulni soha. Csak használd! Sok szerencsét!
-
no more
veterán
válasz
freezespider #33513 üzenetére
Bizony árthat... sőt, szokott szép rendellenességeket okozni. Full felesleges app amúgy. Bezárni az appokat te is be tudod az alkalmazás-váltó menüből. Aztán, ki tudja, miket törölhet le, amikor "tisztítasz" vele. Meg bezárhat rendszerfolyamatokat is... töröld le, semmire sem jó szerintem.
Letörlöd, indítsd újra a telefont (a gyors rendszerindításról vedd ki a pipát), és minden szupi lesz. Ha továbbra sem, akkor sajnos kell neki egy factory reset. :/
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #33503 üzenetére
Belinkeltünk pár speedtestet, ahol az M8 hülyére veri a népet, aztán elcsendesült a topik valamiért...
-
no more
veterán
válasz
freezespider #33505 üzenetére
Ez érdekes... véletlen nem használsz Task Killert, vagy Clean Mastert, ilyesmit?
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #33495 üzenetére
Jah, ilyenkor azt szokták mondani, hogy direkt fel vannak gyorsítva az animációk...
(#33498) HUTCHDB: Hehe, pont most néztem meg én is! Azért látszik az optimalizálási különbség... Az Eye mindent szépen, folyamatosan csinál, a Samsung meg akadozik, lagol, szenved végig. A galéria akadozása, meg 5 másodperces töltése amúgy Touchwiz feature? Ugyanilyen S3-on, meg S4-en is.
-
no more
veterán
HTC Desire Eye 60 fps-ben!
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33487 üzenetére
+(#33488) Red@Arc: Köszönöm a válaszokat, akkor marad a gyári... Mindegy, kibírom, hogy a kis mocsok kimászik a RAM-ból egy idő után. Igazából nem nagy probléma, csak érdekelt, hogy van-e jobb böngésző esetleg. Lusta vagyok össze-vissza töltögetni és próbálgatni őket. Tökéletesen megfelel a gyári!
-
no more
veterán
Milyen böngészőt használtok? Én, amióta One-om one
, a gyári AOSP alapút, de egy ideje, egyik frissítés óta nem marad a memóriában... pár perc után eltűnik a RAM-ból és újratöltődik valamiért... A Chrome jobb esetleg? Csak nekem túlságosan tetszik az automata szövegtördelés!
-
no more
veterán
HTC One M8 Lollipop - Így néz ki a rendszerünk! Sok változtatás nem történt, hála istennek!
Külön örömteli hír (nekem legalább is), hogy vissza lehet váltani a Sense-es multitasking felületre arra az idétlen kártya nézetesről.
-
no more
veterán
HTC Magyarország Kedves XYZ, XYZ, a frissítés a HTC One (M8) készülékre február közepéig érkezik.
Most találtam Facebook-on. Várhatjuk még M7-re egy darabig.
-
no more
veterán
Így is 2 évig támogatták a készüléket, szerintem teljesen jó! A Google-nek 18 hónap a kikötése, ha jól tudom. A Lollipop úgyis feltuningolja picit a készüléket, a HTC-t ismerve bugmentes updatet kapunk.
(#33438) pet4321: Szerintem nem. Nagy csodákat nem kell várni, letelt a 2 év...
-
no more
veterán
Olyan, mintha halkabbak lennének a hangszórók... ez másnál is előfordult már?
-
no more
veterán
válasz
stilo18 #33339 üzenetére
Ma volt szerencsém a Desire Eye-hoz! Valószínűleg az volt az egyetlen normális kijelzős Eye a világon, mert nem tapasztaltam fátyolosodást, mint Bone (max fényerőn tapiztam)! Úgyhogy, akinek Eye kell az a Media Marktban vegyen, ott S-LCD-set kap!
Hú, az a sebesség! Egyik telefon sem volt a közelében, az i6 sem!
-
no more
veterán
One M9 leaked. Ez vajon fake? Ugyanúgy néz ki, mint az M8, csak a hátsó kamera négyzet alakú...
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33255 üzenetére
Oh, megvan, köszi szépen... A mobil adatok kapcsolóban van az opció. Na, ilyet... xD
Amúgy leírtam az M9 topicban, hogy miért nem prémium a HTC a többi márkához képest. Szerintem ekkora szarkazmust még nem látott a Mobilaréna!
DD
-
no more
veterán
Sehogyan sem tudok rájönni, hogyan kell átállítani a hálózatot 2G-re... egy ideje elkezdett merülni a telefon, úgyhogy jó lenne a 2G, mert a munkahelyemen kb 99%-ban egyesen van a 4G térerő (a 3G is kettes kb). Hátha egy picivel takarékosabb lenne. Valaki ötlet?
De, ahogy látom, másnál is előfordult a merülés... talán a Galéria frissítéssel lett elbaltázva valami? Vagy az a "szervizcsomag", ami szeret futkosni is észrevétlenül a háttérben (ugye azt is frissítették)...
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33226 üzenetére
A hét a héten...
-
-
no more
veterán
Bár, ez M8, de valami gyönyörű a videó!
Nagyon ötletes. M8 a sztratoszférában
-
no more
veterán
válasz
stilo18 #33163 üzenetére
Nekem sosem hiszi el senki... mert "csak" mély meg magaskiemelés a BA, ugyanúgy szól, mint a többi telefon. Persze... Aztán megmutatom, azt az ugyanolyat és csak ámulnak, meg bámulnak. Pedig nekem semmi extra, a sima gyári fülest használom. De ilyen zenei élményem még nem nagyon volt semmilyen eszközzel.
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #33123 üzenetére
Ők azok. Elvileg ők gyártják a HTC-nek a kijelzőket, amit SLCD3-nak hívnak... De lehet van itt valaki, aki okosabb és felhomályosít minket. Én így tudom.
-
no more
veterán
válasz
stilo18 #33121 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem hasonlítottam még őket össze élőben!
G3 mellé már odaraktam, sokkal élesebb a G3, viszont a színei szörnyen fakóak... nem túl kontrasztos szerintem.
Még mindig az LG gyártja az Apple-nek a kijelzőket? Úgy tudtam, hogy már a JDI, aki a HTC-nek is gyárt.
Az AMOLED-et nem szeretem, az béna... Pár Nokiában már láttam... Én SAMOLED-re gondoltam.
-
no more
veterán
válasz
stilo18 #33118 üzenetére
Majd meglesem valamikor, ha lesz időm.
Amúgy nekem a G2 kijelzője is tetszik, gyönyörű az is nagyon! Olyan ájfónos színei vannak! Kár, hogy a G3 annyira fakó lett valamiért... Az iphone-ok kijelzője csodaszép, a G2 kijelzője is, HTC One-ok kijelzője, és a S-AMOLED! A Note 4 mindent porba aláz ilyen téren... Persze, túlszaturált, blabla, de attól még egy LCD meg sem közelíti azt a látványt.
Nekem ezek tetszenek a legjobban.
Annyira örülnék egy S-AMOLED One-nak egyszer... :3 Bár gondolom ha el is adja a Samsung (miért ne tenné), baromi drága lenne...
-
no more
veterán
Igen, a S-AMOLED tudja a legszebb feketét, mivel pixelenként világít és, ugye annál a fekete pixelek nem világítanak. Úgy képzeld el, hogy a feketénél ki van kapcsolva a kijelző.
LCD-nél pedig háttérvilágítás van, ezért látod szürkébbnek. Ennél jobb nem is nagyon lesz a fekete LCD kijelzőn, mint amilyen HTC-n. Szóval csodát nem tudsz vele tenni.
-
no more
veterán
Nem vagy megelégedve a színekkel??? Ennél szaturáltabb IPS pedig nem igazán létezik, mint az S-LCD3.
Akkor a Sony kijelzőktől elhánynád magad kb... Az M7-hez képest is fakó még a Z2 is. Ráadásul az S-LCD3-nak legjobb a feketéje IPS-ek közül... majdnem nulla nit (0,4 körül van).
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #33059 üzenetére
Mármint?
-
no more
veterán
Boldog új évet!
Másnak is eltűnt a Google fotók app? o.O
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #32975 üzenetére
DDDDDDD
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #32967 üzenetére
Egyetértünk. Szerintem is tökéletes az 5 inch full HD-ban. Veszettül gyors telefon lesz Snapi 810-zel...
-
no more
veterán
Hát... nem tudom, miért szidják a HTC kameráját. Csináltunk a One-nal fotókat, amiket előhívattunk, és azt kell mondjam, tökéletesen jók. Meg is lepődtünk itthon, hogy ezt egy telefon csinálta!
Van egy régi 10vmennyi megapixeles gépünk, az meg sem közelíti ezt a "sz*r" minőséget.
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #32845 üzenetére
DDDDDDDDD Elvesztetted az eszed a nagy örömben! Ez megbocsátható baki!
One M8 topic Tessék!
Nem lehet sok gond a telóval, alig van 3 ezer hozzászólás! Mondjuk itt is csak ROM-olgatásról van szó.
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #32835 üzenetére
Azt a...! Gratulálok!
-
no more
veterán
válasz
Derrewyn #32814 üzenetére
Szerintem is kell, hogy legyen... ez nagyon érdekes sztori. Májusban vettem az M7-et, mindkét színből volt belőle, még a kirakatban is. 2 hete fizettem be a számlámat náluk, az M8-ból is volt három színből... Ki ne találják már, hogy nem lesz náluk HTC!
A többi szolgáltató szörnyű (nem mintha ez olcsó lenne)!
-
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32706 üzenetére
És tényleg!
De jóóó! Köszi ezt az infót nektek! Nem is tudtam...
(#32712) s3nsitivity: Ez hasonló lehet, mint a "szinte" jó KitKat frissítése az Xperia Z-nek. A beállítások menü görgetése olyan szaggatott felvétel volt mint anno Xperia U-n(kb. 10 fps)... Megkérdeztem a topicban, hogy ez miért ilyen és le lettem hülyézve, mert, hogy tök evidens a fejlesztői opciókban bekapcsolni a 2D GPU gyorsítást és minek nekem okostelefon, ha ennyit nem tudok megcsinálni. Hát, mondom jó...
One-nál valamiért nincs szükségem ilyesmire...
-
no more
veterán
válasz
Diokhan #32646 üzenetére
Valaki tudja, mi okozhatja ezt a drawer gomb lagot??? Ha megnyomom és belépnék az app drawerbe mindig akad egyet a telefon és az animáció is megakad. Ha már megnyomtam egyszer, akkor egy darabig jó, kijelző lezárásnál pedig újra beakad.
Ezt nekem 4.4.3 óta csinálja...
-
no more
veterán
Az létezik, hogy nekem már új kamera modul van benne? Májusban vettem a szépséget T-nél és még nem lilul a kamera, pedig baromi sokat fotózom, videózom.
-
no more
veterán
Másnak is feltűnt, hogy a mai frissítéssel milyen brutál gyors lett a Poweramp?
Mint egy iOS-es app. Miért nem tudnak minden appot így optimalizálni??? Ma kipróbáltam az új Gmaps-et, már ilyen materialos lett, de lassított felvétel One-on (talán 5.0-val jobb lesz)...
-
no more
veterán
válasz
Bdanyy #32526 üzenetére
Ezt az appot tudom ajánlani neked (és mindenkinek)! Le tudod fagyasztani vele a háttérben futó appokat, így csak az fut, amit te szeretnél!
És már root nélkül is lehet fagyasztani rendszerappokat is. Persze, egyedül a facebookot nem lehet, mert valamiért a HTC úgy gondolja, hogy az nekünk kell alapból...
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #32524 üzenetére
Akkor te még nem használtál Xperia U-t... na az egy kemény telefon volt. Felraktál rá 2-3 appot, ami fut a háttérben is lassított felvétel lett. Megkapta az ICS-t, és onnantól használhatatlanná vált. Felvenni egy hívást olyan 15-20 másodperc, addig szól a csengőhang (és ezt a túloldalon hallják, csak te nem tudsz válaszolni). Ez halál komoly, így képzeld el, ahogy leírtam... Belépni egy alkalmazásba is jó fél perc. Volt egy SP-m is, rossz vicc az a készülék is. Bezárta az egész launchert és csak újraindítás javította meg. Régen Sony fan voltam, de a mit ők művelnek az kritkán aluli. Használtam SGS3-at is, a nagy Samsung hate miatt azt kell mondjam, sokkal jobb a szoftverük mint a Sonyé, bár náluk a RAM használat sz*r a sok bloatware miatt. Aztán meglett az M7 és... marad a HTC örökre. Köszönöm szépen, más nem kell.
-
no more
veterán
Szerintetek van értelme Clean Masterrel törölni a "szemetet"? Nem fog olyan dolgokat kitörölni esetleg, amitől instabil lesz a rendszer?
(#32510) Lexus sc: Nekem 4.4.3 óta a menü gomb lagol állandóan, amikor belépnék a drawerbe. Akadozik egy óriásit és megjavul. Majd utána magától megint elromlik és újrabelépésnél ismét megakad.
-
no more
veterán
Az itteni tippeitek bejönni látszanak ebből a cikkből következtetve.
-
no more
veterán
Találtam egy szép hátteret, ha érdekel valakit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ASUS TUF Gaming F16
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged