- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Nekem csak a mosással vannak gondjaim, a fókusz alapvetően rendben van.
Napos panoráma
Borús tájkép -
mumk1
addikt
válasz
TheProb #9560 üzenetére
Nem kell visszazárni. Itt már csináltam egy rövid leírást.
-
mumk1
addikt
Nincs benne alapból. Én már nem is erőlködök ilyesmivel. Mindig felrakom a Quick Boot-ot, oszt csókolom.
-
mumk1
addikt
válasz
Devil Smile #8860 üzenetére
Jó kis videó. Kb. meg is van a véleményem az iFixit-ről, amilyen siránkozást levágtak, hogy a ONE nem szerelhető. Biztos csak egy gitár pengetőjük volt, amatőrök....
-
mumk1
addikt
Igen, enyém is 001-es CID-el bír, bár semmi köze sincs Ákoskához
, viszont gyári frissítésben nem tudok nyilatkozni, mivel már több mint egy hónapja 4.2.2 van rajta.
Egyébként, korábbi HTC modellek tapasztalata alapján, a 001-es CID-et kissé mostohán kezeli a HTC, a 032-es régió mindig hetekkel előbb megkapja a frissítéseket. Aztán hogy ennek mi az oka, azt csak a HTC tudná megmondani, de lehet, hogy a fontosabb, nagyobb számban értékesített régiók azért kapják meg később, hogy az esetleges szoftveres bakik inkább érintsenek kevésbé fontos és kevesebb darabszámú régiót. -
mumk1
addikt
válasz
torrente777_ #8668 üzenetére
Vannak páran akiknek mostanában érkezett, talán leírják milyen rommal jött nekik.
-
mumk1
addikt
válasz
Kokufuu1986 #8654 üzenetére
Ez mehet egyszerűbben is.
Az S-OFF miatt írható a /system partíció a telefonon is pl. a Root Explorer-el. -
mumk1
addikt
válasz
Avicularia #8426 üzenetére
Közeli képekhez azért nem olyan rossz ez, tájképhez viszont tényleg nem az igazi.
-
mumk1
addikt
válasz
Kokufuu1986 #8352 üzenetére
Nem nyúl az S-OFF-hoz és igen, érdemes megcsinálni, mert az új 2.24-es romok is ezzel a firmware-vel működnem helyesen.
A menete ITT jól van leírva, megcsináltam és tökéletes, a HBOOT verzióm 1.54 lett.Röviden magyarul, mindenki SAJÁT felelőségre:
1.
Szedd le a 2.24-es firmvarét nevezd át firmware.zip -re és másold be a gépeden a fastboot.exe-ét tartalmazó könyvtárba. FONTOS! Ez a firmware CSAK ezeket a CID-eket támogatja, úgy hogy előtte csekkolni kell a sajátodat. Ha nem tartalmazza, akkor előtte meg kell csinálni a SuperCID-et, azzal természetesen menni fog.
Támogatott CID-ek:
cidnum: 11111111 (SuperCID)
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__032
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__J15
cidnum: HTC__0162.Telefont fastboot-ba (hangerő le + power) és gépre csatlakoztat, majd a fastboot.exe-ét tartalmazó könyvtárból parancssorban a következőket kell beírni:
3.
fastboot oem rebootRUU (a képernyőn fekete háttér, szürke HTC felírat.)4.
fastboot flash zip firmware.zip (lefut a frissítés, de a végén hibaüzenet lesz, ezért újra kell futtatni!!!)5.
fastboot flash zip firmware.zip6.
fastboot rebootKész a dolog a HBOOT 1.44 -ről 1.54-re módosul.
-
mumk1
addikt
válasz
Avicularia #8261 üzenetére
Pedig nincs nagy különbség, nekem simán elfért a HOX övtokjába.
-
mumk1
addikt
válasz
markyy18 #8229 üzenetére
Nekem speciel, tegnap csinált érdekes dolgokat. Böngészés és zenehallgatás közben jött egy üzenetem, ami aztán legalább 15 másodpercre úgy leültette a telefont, hogy azt hittem újra kell indítani. Másrészt az Elemental kernellel elég megbízhatatlanul működik a Sweep2Wake is, hol jó hol nem, de leginkább nem.
Más: Nyitott bootloaderre, custom recoveryvel, ne is próbáljátok feltenni a gyári OTA frissítést, még akkor se, ha gyári rom van fent, mert nem fog menni. Ha az új gyári rom kell valakinek akkor ITT VAN, recoveryből lehet flashelni.
Megint más
Valaki tegye már meg, hogy stock készüléken megnézi a HBOOT verziószámát a frissítés után. Köszi! -
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
Na jó, aki tudja hogy mi az és már használta Sensation-on, vagy HOX-on, annak lehet rá igénye,
de különben a gyári rendszerbe se lehet nagyon belekötni. A 4.2.2 -ből kikerül a 3 pöttyös baromság és szinte maga a tökély. Szerintem a gyorsaságára még senki nem panaszkodott.
HOX-nál más volt a helyzet, az olyan csapnivaló gyári rommal nyitott, hogy garancia ide vagy oda. 10perc után kinyitottam -
mumk1
addikt
Mi a bánattól lehet Viper romon, hogy a gyári böngésző állapotsorába csak fehér alapon fehérrel hajlandó írni. Nem igazán látszik jól.
-
mumk1
addikt
válasz
-=Ghost=- #7963 üzenetére
Majd 2000 fontért szinte ingyen van. Érdemes nézni hozzá valami szolid kiegészítőt is.
-
mumk1
addikt
A tájkép nagyon nem megy vele. Csináltam a minap is képeket, de reménytelen.
-
mumk1
addikt
válasz
markyy18 #7805 üzenetére
Tudtommal a RUU_M7_UL_JB_50_HTC_Europe_1.28.401.7 RUU az alábbi CID-ekhez használható:
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__M27
cidnum: HTC__032
cidnum: HTC__016@mtibusz
Itt az Android SDK ez kell hozzá.@HUTCHDB
A fastboot nem egyenlő a gyors boot-tal. Azt kapcsold ki és el kell felejteni örökre.
A fastbootba kikapcsolt állapotból hangerő le+ power gombokkal lehet eljutni. -
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #7800 üzenetére
Itt leírtam az S-OFF menetét, csak az újabb revone fájlokat érdemes próbálni vele.
Recovery flashez van egyszerű Toolkit, jobb felső sarokban kiválasztod a TWRP-t majd alatta a flash recovery gomb, telefon végig fastboot-ba.
Visszaállítás gyári állapotra, pl. garanciális javításhoz:
Ugyancsak ADB-vel, mint a nyitásnál:./revone -l (ez visszazárja a bootloaderd, locked felirattal)
Majd fastboot alól:
fastboot oem writesecureflag 3 (Ez visszaállítja S-ON-ra)
Végül, a gyári CID-nek megfelelő RUU futtatása.
-
mumk1
addikt
válasz
Kokufuu1986 #7595 üzenetére
Igen, ebből készült.
Ha van valakinek érkezése/ideje nézzen rá, aztán kiderül mit tud. -
mumk1
addikt
4.2.2 Stock Android Rom, ha valakit érdekel.
-
mumk1
addikt
Használ már valaki custom kernelt 4.2.2-es romhoz? Tapasztalatok?
-
mumk1
addikt
Tegnap kiderült mit is bír beszélgetésben a készülék. Nem voltam rest, összeszámoltam a híváslistámat, összesen 105db bejövő/kimenő hívásom volt, közel 2 és fél óra beszélgetés, de reggel 6-tól este 9-ig kihúzta töltés nélkül. Igaz, hogy 14% volt a vége.
-
mumk1
addikt
Jó pofa ez az NFC Tag progi. Simán lehet vele használni a mindenféle régi fesztiválos kártyát. Sőt, még bankkártyát is.
-
mumk1
addikt
Az inaktív alatt azt érted, hogy a kijelölő négyzetbe nem is enged egyáltalán pipálni?
Gondolom mielőtt először felraktad az ARHD-t, csináltál egy full wipe-ot.
Esetleg FRG-t megkérjük ha benéz, hogy nála mi a helyzet, neki is az ARHD volt felrakva.Egyekként, ha már nincs szükséged a mentésekre, mert azt nem tudom, hogy kompatibilis-e a CWM mentés a TWRP, akkor javaslom tedd fel az utóbbit mert sokkal többet tud. Tetszik benne a sleep funkció, hosszabb molyolásnál, pl. nand backup le tudja kapcsolni a kijelzőt, így kíméli az akkut.
Szerk:
Pont ezt írtam. -
mumk1
addikt
Ha érdekel még valakit, a Moonshine S-OFF-nak elkészült a Windows-os változata is. [link]
-
mumk1
addikt
Így van beállítva?
-
mumk1
addikt
válasz
Redplee #6623 üzenetére
Akkor bocsesz, nálam így néz ki.
-
mumk1
addikt
válasz
Red Bull fan #6581 üzenetére
Minden esetre, nem az lesz az achilles sarka, sötétben egész tűrhetőket produkál.
-
mumk1
addikt
Basszus, ma volt a kezembe az a fekete ONE, amit a múlt héten vettem egy hölgy ismerősömnek, hááát, tényleg csak az vegyen feketét aki nagyon tud rá vigyázni, mert nem egy helyen csúnyán kikandikál az alumínium a festék alól.
Mondjuk az is biztos, hogy neki ez lenne a nyerő választás.Én nem tudom mi lehet egy női táskába, ami ilyen pusztítást tud végezni..
@N4ri87
Néha nekem is csinálta, de mindig csak bizonyos személyeknél. Az új rommal viszont még nem tapasztaltam egyszer se. -
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #6364 üzenetére
Ilyet nem linkeltem.
A SuperUser appot nem teszi fel.
@zsotesz81
[link]De fastboot alól parancssorból kézzel is tudod flasfelni:
fastboot flash recovery recovery.img -
mumk1
addikt
válasz
Szpisti #6298 üzenetére
Okosított firmware használatával frissíted. A gyári visszaállításokkal annyiban vigyázni kell, hogy újabb HBOOT verzióval már lehet hogy nem tudod újra S-OFF-olni, ha a HTC befoltozza a kiskaput.
Feltettem mike romját, ami már 4.2.2 és a 2.17.401.1 verziót használja. Jóóó lesz ez!
-
mumk1
addikt
Ott is meg lehetett volna oldani, ha nem Tegra lenne benne.
Várható volt, hogy a Qualcomm SoC-al megbirkóznak előbb vagy utóbb.
Ráadásul S-OFF-al bármi megtehető, nem úgy mint a szimpla HTCdev-es nyitással. Megy a SuperCIDés mindenféle csúnya dolgok is megoldhatók, de erről nem beszélhetek. -
mumk1
addikt
válasz
Nightfall75 #6278 üzenetére
Akkor nem ír ki ilyet, sima HTC felirat látszik csak. Csak ha a recoveryt indítod, akkor írja ki.
-
mumk1
addikt
Akkor jön az ígért leírás az S-OFF-hoz. A végeredmény nálam tökéletes, de mindenki csak SAJÁT felelősségre garázdálkodjon!!! Eredeti leírás.
1. Revone letöltése.
2. ADB tools letöltése (akinek van és tudja mire jó, az ezt ugorja)
3 A tools.zip-et csomagold ki, mondjuk a C:\ gyökérre és a tools mappába másold be a revone fájlt.
4.telefonon az USB hibakeresés bekapcsolva és a gyors boot kikapcsolva, majd normál bekapcsolt állapotba gépre dug.
5.Windows Parancssor indítása és a következők beirása
6. cd c:\tools (ha ide csomagoltad ki, ha nem, akkor annak az útvonala)
7. adb push revone /data/local/tmp/
8. adb shell
9. cd /data/local/tmp
10. chmod 755 revone
11. ./revone -P (most kiírja, hogy indítsd újra a készüléket, a parancssort ne zárd be)Újraindulás után:
12. adb shell
13. cd /data/local/tmp
14. chmod 755 revone
15. ./revone -s 0 -u
16. exit
17. adb reboot bootloaderÉs most örül.
Parancssorban a következőképp fog kinézni:
Microsoft Windows [verziószám: 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.c:\android-sdk-windows\tools>adb push revone /data/local/tmp/
3874 KB/s (646704 bytes in 0.163s)c:\android-sdk-windows\tools>adb shell
shell@android:/ $ cd /data/local/tmp
cd /data/local/tmp
shell@android:/data/local/tmp $ chmod 755 revone
chmod 755 revone
shell@android:/data/local/tmp $ ./revone -P
./revone -P
Gaining root access (thanks to Dan's motochopper)...Success.
revone successful - please reboot to continue.
shell@android:/data/local/tmp $
c:\android-sdk-windows\tools>adb shell
shell@android:/ $ cd /data/local/tmp
cd /data/local/tmp
shell@android:/data/local/tmp $ chmod 755 revone
chmod 755 revone
shell@android:/data/local/tmp $ ./revone -s 0 -u
./revone -s 0 -u
Gaining root access (thanks to Dan's motochopper)...Success.
revone successful.
shell@android:/data/local/tmp $ exit
exitc:\android-sdk-windows\tools>adb reboot bootloader
c:\android-sdk-windows\tools>
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #6239 üzenetére
Rögtön csinálok egy leírást egy egyszerűbb változatról. Addig is, erről van szó.
-
mumk1
addikt
válasz
DaviD202 #6227 üzenetére
Én most állok neki.
Vére megszületett a Moonshine S-OFF!!!! -
mumk1
addikt
Jön az már hamar. A custom romok már a 2.17.401.1 verziót tolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged