- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Tegnap megnyomkodtam mind a one-t mind az s4-et egy szolgáltatói boltban. Nem értem, hogy tudja valaki az s4-et megvenni, ha már volt a kezében one. Gagyi műanyag fogása van, pedig nem akartam újra htc-t venni, de a one nagyon meggyőző kézbe fogva. A másik, hogy az s4 szépen belaggolt mikor lapoztam a főképernyőt, nevetséges volt. A one-nál semmi akadást nem láttam, pedig gondolom mindkét készülék rendesen szét volt nyomkodva.
-
Avicularia
veterán
válasz
ForRedGlory #4826 üzenetére
Én voltam tre előfizető mivel az egyik itteni szolgáltatót így hívják és tré-nek kell mondani
Svédül hármat jelent.
-
Avicularia
veterán
válasz
nagyzoltan87 #4341 üzenetére
Hidd el nekem, én szívesebben garanciáztatok Magyarországon mint Svédországban. Van néhány dolog ami jobb, pld. az említett pixelhibához hozzáállás, illetve bármit vissza lehet vinni kérdés nélkül 14-30 napig. De ezeket leszámítva nem jobb a hozzáállásuk a dolgokhoz mint otthon.
-
Avicularia
veterán
válasz
nagyzoltan87 #4337 üzenetére
itt a kálváriám, csak nem értem miért képzelik egyesek, hogy csak otthon tudnak g@cizni a gariztatással
[link] -
Avicularia
veterán
válasz
nagyzoltan87 #4331 üzenetére
De az is egy baromság amit mindig hallok, hogy az összes selejtet Magyarországra viszik. Mióta svédben veszem a műszaki cikkeket, mindent kellett garanciáztatni, a one x-et kétszer is. És most nem írnám le mit csinált a htc, aki akarja visszakeresheti a topikjában.
-
Avicularia
veterán
Ráadásul nem Magyarország a célország. Itt svédben minden kis 14 éves iphone-al rohangál, mindig nevethetnékem támad amikor a szifon és a presztízs szavakat egy mondatban hallom
Ingyen elviheted az összes telefont, pld one meg s4 kaliberű telefonok 350-450 korona között vannak havonta 2 éves előfizetéssel. Ezekben a csomagokban általában korlátlan vagy nagyon sok beszélgetés és sms van valamint 1-3 giga mobilnet. E mellé 15K-20K-t keres egy átlagmelós. -
-
Avicularia
veterán
válasz
sipy888 #1448 üzenetére
Hát hox-on így volt amikor kijött és 4.0.3 volt rajta. A 4.0.4-es frissítéssel orvosolták ezt a kapitális hibát,akkor vált kikapcsolhatóvá.
De ha szeretnéd akkor hoxon most is vissza lehet állítani az eredeti állapotot alul a fekete csíkkal.
Viszont addig kiábrándító volt sok alkalmazás alatt a fekete csíkot bámulni a kijelzőn, ami teljesen feleslegesen volt ott. Mivel a htc eredetileg taskváltó gombnak képzelte el a szokásos home és back gombok mellett a harmadik gombot.
Úgy látom nem sikerült azt az elmés személyt eltávolítani a cégből vagy legalább döntéshozó pozícióból elmozdítani aki ezért felelős -
Avicularia
veterán
Jól értem, újra meglépték ezt, mint a hox-nál, hogy nem lehet kikapcsolni a menü sávot és elvesz 1 centit a kijelzőből a fekete csík alul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Parfüm topik
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged