- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Gulyopapa #16068 üzenetére
"RSS
Finally, one of the big points to highlight about BlinkFeed is that you can now source content from RSS feeds. If you have a favourite website offering a feed, you can add that to the mix, meaning that BlinkFeed is much more customisable.
HTC Sense 5.5 review
It's a little raw at the moment, because images are simply square, but the important thing is that you finally get to add exactly what you want.
It does this via an app called BlinkFeed RSS, which appears as an option when you hit an RSS link in a browser. Conveniently it works from Chrome or HTC's own browser, meaning that BlinkFeed can easily become an RSS reader if you want it to." - Forrás
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #16026 üzenetére
Nem, de ajánlott egy gyári visszaállítás hogy ne kavarjon be a régi és az új keveredése.
-
Xaels
félisten
-
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Mit nem lehet azon érteni, hogy az US T-mobile nem egyenlő a hazaival?! Odakint 4.3-at kapnak csak, míg idehaza ugyanazt kapják ugyanakkor mint a függetlenek: 4.3+Sense5.5 és ez akkor sem lesz máshogy ha ezt naponta megkérdezi valamelyik csökkent értelmű.
-
Xaels
félisten
http://www.androidcentral.com/htc-one-down-389-sim-free-amazon-uk nálunk kerülne ennyibe a gyári garis az ütne.
-
Xaels
félisten
[link] az emberi hülyeség határtalan.
(#15309) beloadjoker: én nem igazán foglalkozom ROM-olással, nem követem ezeket.
-
Xaels
félisten
válasz
beloadjoker #15301 üzenetére
Keress rá, már sokszor ki lett tárgyalva az OTG. Működik minden gond nélkül.
Cyan nem tudom, hogy van-e de Google Play Edition ROM az van
-
Xaels
félisten
válasz
beloadjoker #15294 üzenetére
Ha van S-OFF akkor igen.
-
Xaels
félisten
válasz
beloadjoker #15291 üzenetére
Igen. Ha 1.44-es akkor van S-OFF és azt csinálsz amit akarsz.
-
Xaels
félisten
válasz
beloadjoker #15288 üzenetére
Hangerő le + Power gombbal bekapcsolod és ott kiírja. Nem kell hozzá semmi extra. Frissítéssel változik a HBoot is.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #15246 üzenetére
4.3-al amint bekerül az RSS funkció, máris meg lesz oldva.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #15211 üzenetére
Zoe alatt készül egy 3mp-es videó és mellette 20db kép. A videó jól mutat a galériában, életre kelnek a kis képek. A képekkel meg tudsz olyan dolgokat kezdeni mint a mozgó objektumok eltávolítása. A Highlight videókban is lesz némi mozgás nem csak sima fotók.
(#15208) Red@Arc: remek írás. A Blinkfeed rengeteget fejlődik.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #15204 üzenetére
Nekem sem hiányzik igazán és egyet értek, hogy a sima One a legszebb a 3 közül. Nem cserélném el semmire.
(#15206) norbi93: változó, hisz a felhasználás is az. Nekem ezzel is menni szokott a 4-5óra átlagban nap végére böngészéssel és mellette zenehallgatással.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #15175 üzenetére
Szerintem nem ezen fog bukni a One Max viszont összességében csattanni fog arccal lefelé. Nem gondolták át teljesen. Egy valami irigyelhető kicsit tőle és pedig EZ a megoldás. Sajnos a miénkről lespórolták a pogo csatikat így ilyen akkus tokot nem fogunk kapni.
-
Xaels
félisten
válasz
nikilauda #15169 üzenetére
Pár friss kép. Durva cucc, mármint a méretei
Amúgy igen most így a sok S800 buzerátor fog hisztizni.
-
Xaels
félisten
One Max S600-at kap
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #15150 üzenetére
Mert a T nem akciózhat
-
Xaels
félisten
TC-hez állítsd be a szülő mappák megjelenítését és akkor vissza tudsz lépni úgy, hogy mutassa a One-t.
(#15140) zaibatsu: hogy őszinte legyek nekem még mindig a sima One a legszebb a 3-ból. Ezzel a pcb kerettel nem tetszik annyira, szerintem a csapott fém szél jobban mutat.
-
Xaels
félisten
válasz
dave182 #15114 üzenetére
Marshall Monitor. Remélhetőleg pár napon belül kikerül a Logout-ra is róla az írásom.
-
Xaels
félisten
válasz
Gulyopapa #15110 üzenetére
Szériahibákról: az első hónapokban gyártott készülékek esetén előfordulhatnak tipikus szériahibák. Sajnos ez alól a HTC One sem kivétel. A készülékre jellemző hibák lehetnek: pixelhiba, összeillesztési hibák illetve a közelség érzékelő hibás működése. Pixelhibát a Play áruházból letöltött Dead Pixel Test-tel tudjuk ellenőrizni míg a Közelség érzékelőt a beépített HTC tesztprogrammal, amit a tárcsázóba ütött *#*#3424#*#* kóddal tudunk elindítani sok más teszttel egyetemben. Hiba jelentkezése esetén a személyes vásárlást követően 3 munkanap azonnali cseregaranciával élhetünk, míg netes rendelés esetén 8 munkanapunk van a vásárlástól való elállásra. - Forrás
-
Xaels
félisten
válasz
GALARDO #15104 üzenetére
Igazából ha megjön a 4.3 + Sense 5.5-el amiket eddig szivárogtattak erre, onnantól engem ez a téma hidegen fog hagyni... Stabil és gyors a telefon, minden megy rajta gond nélkül. A 4.4-ről meg még semmi konkrétum nincs és nem törvényszerű, hogy egy update csak jól sülhet el. Én például a 4.0.X-es verziókat nem éreztem igazán előrelépésnek a 2.3-asok után, sőt néha úgy voltam vele, hogy a régi "jobb" volt.
(#15105) Ed Parker: nekem nincs gondom a vonalélességgel. A HTC egyértelműen hátrányban van a nagyokkal szemben akiknél házon belül meg van minden, erősen függ a beszállítóktól.
-
Xaels
félisten
válasz
Ed Parker #15102 üzenetére
De vigyék tovább ezt az Ultrapixelt csak dobjanak mellé nagyobb felbontást és egy olyan automata módot amivel relatív jól tud fotózni az is aki teljesen analfabéta.
Más: [link] valaki jött itt a T-s frissítéssel. Ez nálunk még mindig nem így lesz mivel ez az U.S. T-Mobil ahol kimaradt a 4.2 ha jól tudom és ezzel "kedveskednek". Azon felül idehaza tudtommal még mindig csak SimLock van a telefonokon és maga a szoftver semmiben sem különbözik a függetlenektől.
-
Xaels
félisten
válasz
Gulyopapa #15066 üzenetére
A szidalmazók nagy része szimplán velőből szidja és fogalma sincs miről is van szó. A GSMArena tegnap kiadta a nagy fotós tesztjét [link] ahol egyes szituációkban nagyon jól szerepelt a One. Persze csodák nincsenek a L1020 tarolt. Viszont azt sem szabad szerintem figyelmen kívül hagyni, hogy lényegében az i5S-ben lévő megoldás is hasonló az Ultrapixelhez a CCD-t tekintve. Videózás tekintetében meg a One-ban van OIS és ugyanúgy tudja az 1080p-t mint a többiek mivel az csak 2MP és a nagyobb érzékelő felület/pixel miatt éjszaka is jobban tud teljesíteni.
-
Xaels
félisten
[link] na ezen kicsit kiégtem
-
Xaels
félisten
[link] na ez valami rém ronda.
-
Xaels
félisten
[link]. Már megint a Lenovo. Gyakorlatilag őket már hírbe hozták az elmúlt években a BB-vel, a Panasonic-al és a Nec-el is
Mondjuk szerintem a Lenovo vagy az Asus "kezében" nem veszne kárba a HTC ha eljönne a vég.
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #14801 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
spawn21 #14729 üzenetére
Idehaza ez nem jellemző mivel csak SimLock van és a szoftverbe nem nyúltak bele illetve a CID is simán 032-es mint a függetleneknek.
(#14725) Derrewyn: szerinted az OIS mi?
(#14730) enginev3.0: mit gondolsz egy mechanikus megoldást tudsz ki/be kapcsolgatni szoftveresen?
-
Xaels
félisten
válasz
Bari81 #14600 üzenetére
Látom nem érted. Időközben a többiek megválaszolták részben. USA és Ázsia sok részén is más frekvenciasávokat használnak az LTE-re illetve vannak olyan piacok ahol egyáltalán nincs.. Típusát tekintve két verzió van a One-ból:
801e: nincs nálunk LTE
801n: van LTEA dobozon az IMEI szám előtt elvileg fel kéne legyen tüntetve.
(#14608) baani59: olvasd már el és értelmezd. Ha ráfókuszálsz valamire manuálisan ne várd, hogy minden más is olyan éles legyen.
(#14610) Tigerteam: [link] így jobb lesz a link. Amúgy ja lazán gépen felkonvertálták a 4(ha szélesvásznúban fotóztak kicsivel több mint 3)mp-s képeket 8-asra és úgy hasonlították össze. Ez esetben ha sz@r algoritmussal csinálták akkor tovább rontották az elkészült képeket... Amúgy azzal egyet értek, hogy egy PV808 és L1020 mellett ez nem rúg labdába, de például az i5S ugyanonnan közelítette a kamera témát technikailag ahonnan a One csak nem növelték meg a pixeleket annyira és megtartották a 8mp-s felbontást.
-
Xaels
félisten
[link] Az EISA után egy másik díj amit bezsebelt a One.
-
Xaels
félisten
válasz
Daanika #14575 üzenetére
Huhh ez bazi nagy hiba. Rohanj a HTC supporthoz és jelentsd nekik
- Most gondold át ésszerűen, ha ráállítod a fókuszt valamire természetes, hogy azon kívül minden mosott lesz, ahogy a szemednél is ha valamire összpontosítva nézel akkor a látómeződben minden más homályosodik. EZT érdemes átolvasni kicsit.
-
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #14561 üzenetére
Ha belenéznél kiírná tételszerűen mik vannak azon belül... Nálam például a PowerAMP-ot is oda szokta írni audio_out-ra... A kisujjunkból mi sem tudjuk kisz@pni mi lehet az
-
Xaels
félisten
[link] - ez egy nagyon szomorú hír, bár gondolom a következő negyedévhez írják a Beats üzletet és akkor megint pozitív lesz a mérleg, de akkor is.
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #14546 üzenetére
Speedshop, edigital például. Persze ezek drágábbak. Viszont az utóbbinál van most lehetőség 0%THM-el elhozni.
-
Xaels
félisten
Érdekes dologra lettem figyelmes a kamera lilulásával kapcsolatban. Le akartam fotózni a villany- és gázórákat és nem engedett manuálisan középre fókuszálni a középső rácson belül. A szélekre gond nélkül ment.
A másik akinek a Miui külseje tetszett annak most itt van Launcher formában [link]
-
Xaels
félisten
Legfőképpen ebay. Néha fellelhető 1-2 darab GSM boltokban illetve hirdető oldalakon. Kétféle van eddig ami sima víztiszta kemény tok. A Spigen féle ami drágább és az olcsóbb kínaiak mint az IMAK. Ezek túllógnak a kijelzőn ~1mm-t, de egy komolyabb esés esetén ha telibe kapja a kijelző ezek sem tudnak csodát művelni valamint ez utóbbi kínai csoda nem egy csúcs minőség, ilyet használok. Könnyen karcolódik és a sarkoknál meg van repedve már, de arra jó hogy ne a koszba rakjam natúr a telefont a melóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest