- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
akoska07 #12117 üzenetére
Miért kellene S4-et vennie?
Egy rakat megoldás van a Blinkfeed kiküszöbölésére. Root és nyitott bootloader nélkül elég egy launcher csere is ehhez. Ha pedig ki van nyitva, akkor kismillió ROM van aminek az Aroma telepítőjében kivehető a Sense, és ezzel együtt a Blinkfeed. Az ha biztosítanának opciót, és ne akarnák mindenáron ledugni a torkomon ha a Sense-et ugyanakkor szeretném használni, sokkal pozitívabb lenne, mint így.
Egyébként nem a Blinkfeed a fő gond, hanem az elérhető tartalom...Lényegében magyarul semmi. Elhiszem, hogy az angol lassan fontosabb mint az anyanyelvünk, de én magyar ember vagyok, magyarul beszélek, magyar nyelven használom a telefonjaimat, és nem akarok angolul olvasgatni a kezdőképernyőn ha egy mód van rá. Tehát ha már egyszer kötelezővé teszik Sense használatkor, akkor legyen elérhető a tartalom adott régióban, jelen esetben magyar nyelven.Engem nem zavar, csak példa volt, mert kb 1 percet se használtam még a Sense felületet Next Launcher mellett.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
Kevin's #11988 üzenetére
Ha már ébresztő progi, akkor inkább ez: Gentle Alarm
-
zack
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #11887 üzenetére
A Max pedig nem a One kategóriájában fog versenyezni...Note 3 ellenfele lesz. 5,9 col, Snapdragon 800, Krait 400 (2,3Ghz), Adreno 330, 3300mAh aksival.
A One biztos nem kap mást a jövőben házon belül. Egyébként meg már kapott. Butterfly X920d személyében, ami itt-ott jobb, itt-ott rosszabb a One-nál.
-
-
zack
nagyúr
válasz
Laca1212 #11820 üzenetére
Pixel hiba, és illesztési problémák előfordulnak. Sárgulás tudtommal nincs. Elsősorban ez az LG 4X típushibája volt. Ha volt is One-nál az "kikopott"... Kopást eddig csak a feketénél jeleztek, de ezt sem drasztikus mértékben. 1mm kopások vannak általában, amivel együtt lehet élni. Nálam is kb ekkora, de csak közelről venni észre, esztétikailag nem okoz csorbát a telefonban. A pixel hiba is érdekes...Annyira aprók a pixelek, hogy 1 pixel hiba szinte alig észrevehető. Persze a tudat, hogy ott van, bosszantó ahogy a kopás is.
Én egyáltalán nem bánom ezeket a hibákat. Előjöttek, és rajtam múlik mikor adom be szervizbe. Kicsit megnyugvással is tölt el, mert lehet az egész telefon cserés lesz, így nem kell kapkodnom. Kétlem, hogy keretet és kijelzőt cserélni fognak...Lehet egyszerűbb nekik is ha cserélik a telefont.
-
zack
nagyúr
válasz
Nuada herceg #11814 üzenetére
"A one és az M7 2 különböző telefon"
Ahogy írták már, egy és ugyanaz.
"Ha garanciális gond van, beviheted a t-mobilhoz, majd ők továbbküldözgetik, ha kell."
Nem célszerű a szolgáltatón keresztüli garanciáztatás. Eleve 2x annyi idő, és szerintem nem is járnak el minden esetben korrekten. A szolgáltatóhoz való leadást ha lehet, ki kell hagyni.
"Értéktartásról annyit, hogy nem fogja úgy tartani az értékét, mint mondjuk az iphone,
de biztos jobban tartja majd, mint a samsung."Korai ezt még kijelenteni, és menet közben változhat az újdonságok érkezésével és a felhasználói visszajelzések is pozitívan befolyásolhatják. Mivel jelenleg a legjobb vétel, így akár még fel is értékelődhet a piacon, illetve beáll egy olyan szintre, ahonnan nem fog jó ideig elmozdulni.
"Mivel ez a telefon már régebben kijött, és még mindig ott környékén lebeg az ár, ahogy kezdett"
190k kezdett...Most 149k bolti garival. Ettől EU-s garival kicsit drágább, de még így is jóval olcsóbb mint megjelenésekor. Felesleges számlásan, magyar garival megvenni, mert az EU-s garit itthon elfogadja a HTC.
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #11750 üzenetére
Based on 2.24.401.1 firmware
Android 4.2.2 with Sense UI 5.0
Stock look, no visual changesMulti-language (WWE)
Deodexed, Recompressed & Zipaligned using SDK r22.0.1
Bloatware removed
Unsecured boot.img
Persistent ADB enabled
SuperUser, Busybox, SQLite
OpenVPN support
Init.d scripts support
Sysro/sysrw commands support
System signatures check enabled for security and safety
Performance optimizations
Memory optimizations
Ramdisk tweaks
Option to remove apps (AROMA installer)
Option to install additional mods (AROMA installer)
Excellent battery life!
All applications updated to the latest version
Support almost 24 hours a day
...and many more!Mindegyik romban van optimalizálás...Csak éppen nem mindegyikben sikerül úgy ahogy kellene. Példa a ViperOne 2.0 ami nálam 2500p dobott kevesebbet Antutu alatt. Szóval nem mindegy mi és hogy működik a motorháztető alatt. Egyébként nem azért közöltem, hogy most mindenki hanyatt-homlok OrDroid-ot telepítsen. Mindenki használja azt, ami számára megfelelő, és bevált.
Másik érdekesség...
S4-en lefutattam annó a 3D Markot...
ICE STORM 11410p
ICE STORM EXTREME 6707pEz One-on, ami 200Mhz-el kisebb órajelen fut...
ICE STORM 11396p
ICE STORM EXTREME 6893pAntutu 24500p környéke volt, ez One-on 24636p.
Akkor ennyit az optimalizációról, és a papíron gyengébb paraméterekről.
-
zack
nagyúr
válasz
k.soma #11743 üzenetére
A Revo HD is jó. Egyéni ízlés kérdése ki melyiket preferálja. Azért is írtam úgy, hogy nálam ezek a favoritok...Másnál meg mások lesznek. Sok romot kipróbáltam már, meg nem mondom, melyik hol és milyen apróságon vérzett el, de sok ilyen eset volt. Ha neked bejön a Revo HD, akkor használd, aztán ha így is úgy is cserélni akarsz, majd úgyis ki fogsz próbálni másikat. Mike1986 romjait még az S2-es korszakomból követem, ami nem most volt. Próbálkoztam vele elég sokszor, de sosem maradt fent hetekig.
Egy kis S4 "reklám"
: [link]
-
zack
nagyúr
válasz
tsuckware #11730 üzenetére
Én is S4-et cseréltem...Kaptam még rá +10k-t.
De ez még a One nagy népszerűsége előtt volt. Ma már az 1 az 1-ben cserével is jobban jársz szerintem. Ahogy írták a többiek, csak kamerában mutatkozik némi hátrány, de itt sem túl nagy a szakadék. Jelenleg az újak közül, bár fura ezt tényként leírni, a One kinőtte magát, és ez lett a legjobban romolható telcsi. S4 is kellően támogatott, van rá sok főzött, de nekem elegem lett a folyamatos wifi problémából, ami minden főzeléket érintett. Itt semmi ilyen nincs. Nyitott bootloader + root, és problémamentes lesz a főzöttekkel is.
Ez az OrDroid rom még mindig must have cucc. Nálam egyértelműen eddig az InsertCoin, és az OrDroid a két favorit.
-
zack
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #11646 üzenetére
Deadtrigger nagyon komoly.
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #11614 üzenetére
Milyen? Szerintem fos. InsertCoin-hoz képest 10% kevesebbet tudott nálam 3D-ben...(Benchmark). Valahogy nem az igazi. Sosem éreztem must have romnak. InsertCoin pics@n rúgdossa simán. Ez a sok tweak nincs jó hatással a teljesítményre, ráadásul sok fícsör csak főzött kernellel elérhető. Ez az alulfszelős dolog is ki tudja mennyit számít. Nincs időm kikísérletezni hogy lekapcsolt kijelzőnél mennyi az optimális CPU órajel ami kellhet a kijelző nélkül futó progiknak. Ahogy arra sincs affinitásom, hogy a max órajelet van e értelme visszavenni, illetve próbálgatni mennyi alulfeszelést bírnak el az órajelek. InsertCoin-ban semmi ilyen nincs mégis zseniális ROM, be kell állítgatni és használni. Semmiképpen se cserélném a helyedben. Ez az OrDroid 8.4.0 viszont ígéretesnek tűnik. InsertCoin-hoz hasonló egyszerűség, semmi sincs túlbonyolítva. Jó cuccnak néz ki, de még csak pár órája használom.
-
zack
nagyúr
Ennek banán lesz a vége.
Warez-t szigorúan veszik. Ahogy a warezre buzdítást is.
Egyébként pedig az androidos vírusok nagy része a torrenteken levő feltört progikkal kerülnek a telefonokra. De mindenkinek szíve joga eldönteni mit kockáztat és miért. Én is azt mondom, hogy egy launcher-t 1x vesz meg az ember, és utána évekig használja pláne ha jó a support. Next Launcher-nek pedig nem jó, hanem zseniális.
Én mindent megveszek, mert így vagyok nyugodt, és nem kell fosnom ha belépek az OTP oldalára, hogy egy keylogger lementi a bill leütéseimet amivel visszaélhetnek. Persze ez vonatkozik az összes belépési kódomra amit telefonról írok be...
Ezt csak azért írtam le, hogy ez az "ingyenes" dolog sok buktatót hordoz magában. -
zack
nagyúr
válasz
Mr.Chow #11591 üzenetére
Egyelőre szerintem felejtsd el a Google Edition-t. Folyamatosan tesztelem a romokat, mindkét oldalon. A Sense romok jóval komplexebbek. Tény, hogy a GE romok fürgébbek, de annyira fapadosak (még), hogy értelmét nem látom a tartós használatuknak. Azzal kezdem hogy az Ultra Pixel technológiát eleve nem ismeri a GE kamerája, innentől kezdve pedig aki fényképezni is szokott, jelentősen rosszabb képekre számíthat mint a Sense romok esetében. Semmi mod lehetőség nincs egyelőre. A főzöttekben egy szimpla transparent status bar sincs még megoldva. Gyorsnak gyors, de semmi több. Ez sem túl nagy érdem, mert semmi sincs bennük. 400MB egy GE rom szemben a Sense 1GB méretével. Így könnyű gyorsabbnak lenni.
-
zack
nagyúr
ViperOne ROM-ban kinek hogy van beállítva a CPU? Gondolok itt egy jól kitesztelt max freq, és screen off beállításra. 1500Mhz környékén kétlem hogy bármi akadna, de a screen off beállítás nem olyan egyszerű... Mert alapból 384Mhz volt, de ez kevés lenne nekem. Bringa közben GPS tracker + zene kikapcsolt kijelző mellett fut, és gőzöm sincs mennyi lenne az optimális órajel.
-
zack
nagyúr
Látom az árazást magyar pénztárcához igazították.
Az árazás parádés lett, de videó alapján nem tűnik nagy durranásnak.
Más:
Az én telóm is megy vissza gariba. Keret kopás, és 1db pixel hiba a status bar vonalában (fekete alapon fehér).
A kérdésem az lenne, valaki garanciáztatta már HTC Dev-vel nyitott bootloaderrel? Csak mert ha kapok újat, azt csak azzal fogom tudni nyitni.Ki tudja lesz e rá egyáltalán S-OFF, és érdemes e várni rá.
Gari miatt viszont túl sokat nem akarok várni, mert 2 hónapos..,És jobb esélyekkel indulok egy cserét illetően mint 3 hónap múlva. De aztán lehet várok még inkább az S-OFF-ra, mert megérné azzal nyitni. -
zack
nagyúr
Sokáig nem volt fent az InsertCoin Google Edition.
Next Launcher nincs rá felkészítve, folyamatos FC amikor témát akarok váltani. Ment vissza a mentés...
4.2.2 S-OFF-ról senkinek sincs infója?
-
zack
nagyúr
Fent van az új 3.0.2 InsertCoin GE ROM a szintén új 4A.18.3263.15_10.38h.1157.04L radio-val. Eddig jó.
Szerintem belakom, aztán meglátom marad e. Antutu-ban 24540p dobott, tehát van némi javulás.Tesztelgetem majd a kamerát is. -
zack
nagyúr
Nem is tudom volt e már ilyen Androidos telóm, hogy hetek óta fent van az InsertCoin ROM, és nincs hiba, nincs lassulás, és nem érzek késztetést a cseréjére.
Ami miatt mégis elgondolkodtam, hogy kijöttek az új alapra épülő 4.3 GE romok (3.06.1700.1). Lehet teszek egy próbát az InsertCoin GE-vel.
Egyetlen gondom, hogy nem lesz átlátszó status bar....Pedig ez nagyon jó lenne.
-
zack
nagyúr
válasz
markyy18 #10851 üzenetére
Esetleg BetterBatteryStats
-
zack
nagyúr
válasz
Valkűr #10831 üzenetére
Másrészt meg minél több progi van fent, ami adatkapcsolatért nyúl bizonyos időközönként, és minél több minden fut a háttérben annál jobban merül. Nem tudom a kolléga miért van úgy kiakadva. Egy új telefon persze hogy nem merül annyira mint egy belakott rendszer. Nincs ebben semmi különös.
(#10833) hoy
Ennyi.
Én már mikor megmondtam ezt...Akkor le lettem hurrogva, de ezek szerint, mégis van aki belefut. Milyen érdekes. Most jöhetnek az okoskák, akik annyira védték pár hete a T-t...
-
zack
nagyúr
Ne viccelj, baromi sok olyan apróság van ami miatt nem. i4 tulaj voltam több mint 1 évig a megjelenésétől számítva. Baromi sok pénzt elköltöttem az App Store-ban, sokszor feleslegesen, mert alap dolgokat nem tudott a telefon, olyanokat amiket a Store sem tudott orvosolni. Pl eszembe jutott, ilyen volt a blacklist progi probléma. Tele volt csili vili drágábbnál drágább progikkal a Store, de egyik sem működött jól. Próbálkoztam én mindennel, jailbreak, cydia-s progik, semmi sem volt jó. És lényegében bármilyen rendszer szintű dolog kellett, szinte mindennel így jártam. Itt pedig semmi ilyen gond nincs. Aminek root jog kell, az működik is. iOS-en be voltam határolva keményen, és még a jailbreak sem engedett ki a kalickából. Az iTunes-tól vert a víz, nehézségek árán, de tudtam használni, de mennyivel egyszerűbb egy pen drive-ra rátolni ami kell, és OTG kábelen keresztül pikk-pakk átmásolni telóra...Zenét, romot, bármit.
A másik, volt hogy összefosta magát a jailbreakelt iOS, és ha nem vagy gépközelben meg vagy b@szva, mert nem lehet frissíteni/újrarakni a szoftvert. Android alatt csak felmásolsz több ROM-ot a belső memóriába, és menet közben bármi történik TWRP/CWM alól bármikor felhúzol egy új romot menet közben. Amikor egyébként megadta magát az iOS azon a pár órán 20k buktam, mert lett volna melóm, de nem tudtak elérni, és mire hazaértem, és csináltam egy restore-t, már késő volt. Volt kismillió gond még ezeken felül, de 2-3 hét alatt teljesen átálltam az Androidra, és onnantól kezdve nem vágytam vissza iOS-re. -
zack
nagyúr
Nézd. Előbb kellett volna kérdezned, utána cserélni. Az iOS és az App Store kb csak a játékokban van előrébb mint az Android és a Google Play. Vannak iOS címek, ezekkel nem lehet mit csinálni, de az újabb játékok többsége megjelenik Androidra is. Pl vess egy pillantást a Wild Blood-ra, Modern Combat 4: Zero Hour-ra ha még nem láttad őket. De van így kapásból ezeken felül 10 olyan játék ami hasonló kategória mint az Infinity Blade.
Ezeken felül pedig mindenki arra használja az okostelefonját, amire akarja, de hogy ezért megválni a One-tól mert xy játék nem jelent meg Androidra...Ilyet még nem is hallottam.De lényegében sok iPhone user még ezért tart ki a telefon mellett, mert a többséget nem érdekli mire lehet használni, telefonálni lehet e vele, esetleg egyéb más okos dolgot, az a lényeg hogy a játék része legyen fullos. Ez mindent elmond a rendszerről, és az Apple koncepciójáról is. Egy szóval "játéktelefon", és teljesen másra használható mint pl egy One.
-
zack
nagyúr
válasz
Nightfall75 #10785 üzenetére
Keményen qurvul a Samsung.
A következő majd az lesz, hogy megszüntetik a Prémium garit.
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #10768 üzenetére
Miért? Azért mert 170k? Volt már a füledben, hallottad a hangját?
Eleve ott kezdődik, hogy ennyit nem ér. Lehet kicsivel jobb a jelenlegi legjobbaknál, de árban +70-80% a felár. Vagy szerinted ami ennél silányabb, azzal rossz a hang?
Az IE8 "csak" 80-90k körül van, de gyanítom erről a szintről sincs fogalmad, ha 170k füleseket linkelgetsz, ráadásul látatlanban, csak azért mert drága.Még ez a szint sem feltétlen kell ahhoz hogy minőséget halljon az ember. Brainwavz teteje, Vsonic GR07, tehát 40k-ig bezárólag is lehet találni nagyon jó füleseket.
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #10747 üzenetére
Ha lesz rá keret, ezt próbáld meg beújítani.
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #10745 üzenetére
Ezért ajánlom inkább Xears helyett a Brainwavz-ot.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #10665 üzenetére
Grat hozzá!
Jó döntés volt.
4.2.2-re frissítetted? Ha igen, kár volt. Nincs még rá S-OFF csak 4.1.2-re, tehát egyelőre csak a HTC dev megoldással tudod nyitni a bootloader-t, de az nem visszazárható.
(#10677) Szpisti
Mondtam, hogy nem a ROM-ban van a hiba, hanem valahol nálad.
-
zack
nagyúr
válasz
Piazza #10645 üzenetére
Root jog kell a Ti Backup-hoz. Nem feltétlen kell fagyasztani. Fel kellene hogy kínálja melyiket akarod használni alapértelmezettként. Menj be a beállítások - alkalmazások menüpontba, ott keresd ki a galériát, majd ha lefelé görgetsz lesz ott olyan hogy alapértelmezés törlése. Töröld ki, és úgy menj a QuickPic-be.
A BT-on érkezett fájlok máshol lesznek. Fájlkezelővel nézd meg...Így elsőre a beérkezett fájlok, letöltés, hasonló mappákban lehet. -
zack
nagyúr
válasz
mézespálinka #10628 üzenetére
Ha a kamera rész nagyon fontos, akkor inkább S4, és a többit áldozd be, bár én inkább bevállalnám a kicsit rosszabb kamerát a többi pozitívumért cserébe. Szerintem S4-el azért könnyebb jobb képeket lőni napsütésben, és talán univerzálisabban használható. Gyengébb fényviszonyok között jobb a One.
Ezt a "jobb felbontás" dolgot nem értem, meg azt sem, hogy ez miért szempont.
Mind a kettő 1080p, de mivel a One 4,7 colon így 469 PPI-t tud szemben az S4 441 PPI szemben. Gyakorlatban ez észrevehetetlen.
-
zack
nagyúr
válasz
mézespálinka #10622 üzenetére
Amiben jobb a One:
Kompaktabb méret, dizájn, jobb anyagminőség, jobb külső hangszóró (ami sztereó), szebb kijelző (IPS, napfényben sokkal jobban látható), jobb digitizer (érintésérzékenység), folyamatosabb működés, szoftveresen jóval kiforrottabb, nincs lag, jobb RAM menedzsment, hibamentes minőségi főzött ROM-ok, jobb értékállóság.
Amiben jobb az S4:
+0,3 col nagyobb kijelző, MicroSD bővíthetőség, aksi cserélhetőség, könnyebb szerelhetőség, 2 éves Premium garancia háznál, fényképezési képesség (jobb optika).
Amiben kb egyformák:
1080p videó rögzítés, zene minősége fülessel.
Próbáltam objektív lenni, de nem kizárt hogy itt-ott kihagytam 1-2 dolgot.
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10605 üzenetére
Ebben igazad van, de alapvetően a 4S és az i5 működési sebessége közel azonos, ill nincs számottevő különbség. Össze lehetett volna hasonlítani az i5-tel is, ami max aksiban lett volna jobb az összehasonlítást tekintve. Persze jobb telefon az i5 mint az i4S, de szerintem általános összehasonlításban simán lehet i4S vs One. Nem nyers erőről volt szó, és benchmark ill 3D teljesítményről játékok alatt, ahol számíthat a 4S i5 közötti különbség. Amiket leírt, és amik nem tetszettek neki, azok i5 alatt is fennálló hibák lennének.
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10592 üzenetére
Az pedig hogy mi a jó, és éppen melyiket favorizálom...Lényegében igen sok droidos tulaj döntött a véleményezésem alapján a One mellett, és eddig még egy elégedetlen tulajjal se találkoztam. Tehát akkor most azt mondod, hogy ezek az emberek vakon követnek engem, és ami nekem jó az jó nekik is? Nem hiszem.
Az, hogy 1-2 júzer felfújt az utóbbi 2-3 hónapban bizonyos dolgokat, elsősorban unszimpátiából adódóan, az engem nem érdekel. Mindennek megvan a miértje, még ha az ott maradt tulajok ezt zokon is veszik. De egyébként S2, Note2, i4-et sosem szidtam még eladás után se. Biztos nem véletlenül. A Nexus 4, S4 más tészta. Voltak pozitívumok itt is, első benyomások nagyon jók voltak, de ahogy másztam bele egyre mélyebben, jöttek elő a hibák. S4-nél ahogy előjött a WiFi probléma, és ahogy láttam, hogy nem lesz ez megoldva a közel jövőben, és problémás lesz a továbbiakban a főzelékek használata, kissé csalódott lettem egy olyan Note2 után, amit így utólag mindenképpen jobb telefonnak tartok globálisan. Persze nem full HD, meg nyáron túl nagy rövid gatyába téve, de mégis valahogy olyan hibákkal sosem küzdött mint az S4.
Most is kaptam pü-t, hogy átjönne valaki One-ra S4-ről, és írjam le a véleményemet, mert elege van a ROM helyzetből, és semmi javulás. -
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10592 üzenetére
"Tudjuk neked mindig az legjobb telefon ami neked van annál jobb nincs a piacon."
Ezt miből is szűrted le?
"Ja azon Onén meg 2 honap után jelentkeznek a problémák Érdkes.Egyik irásod üti a másikat.Ami töled elvárható mint mások is mondták"
Mások azt is mondták hogy szereted rózsaszín tangában riszálni a hátsódat. Ilyen alapon akkor ezt kezelhetem tényként nem?
Végül is...Ha mások ezt mondták, biztos úgy is van.
Azt meg végképp nem értem mi üt és mit. -
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #10582 üzenetére
Gyerekek...Az enyém most lesz 2 hónapos. Nem pár hetes. Valahogy az utolsó 2-3 hétben kopott meg az elülső kamera magasságában 1mm hosszúságban a festett kerett. Biztos hogy garis gond, megy is vissza, de csak miután a 4.2.2 S-OFF működni fog, mert tuti gyári 4.2.2-vel kapnám vissza, és ha most adom be, be fogom szopni a főzelékezést.
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10574 üzenetére
Én pontosan értem mit írt HUTCHDB. De ezt csak az érti meg aki mind a két oldalt próbálta. Hogy ne legyen az, hogy i4S van összehasonlítva a One-nal, halkan megjegyezném, 1 év 1 hónap i4 32GB használat után tértem át Samsung Galaxy S2-re, és önként és dalolva maradtam Android rendszeren. Tehát ott még az sincs, hogy akkora különbség lenne hardveresen, mint i4S - One között.
Hozzáteszem, én szerettem az i4-et, de kb 2-3 hét után, az S2-öt és az androidot jobban megszerettem.
Nekem az egyetlen negatívuma az iOS-nek és az iPhone-nak, hogy megunható. i4 is részben ezért távozott a tulajdonomból, bár itt sokat nyomott még a latban a mindössze 1 éves gari, ami után szépen apránként kezdenek előjönni a problémák és lehet fizetgetni a javításokért. Az én i4-em 1 év 2 hét után kezdte produkálni a tipikusnak mondható home gomb problémát. Milyen furcsa.
Mivel a telefon ott van az emberrel minden nap mint egy "társ" napi 17-19 órában, így alapvető igény a változatosság, a témázhatóság, a UI átszabása, amit az iPhone még 6 év után se tud. Értem én hogy ez a koncepció, de azért legyen már benne némi szabadság is, és az hogy a júzer döntse el hogy mit akar, ne az legyen, amit a gyártó letol a torkán. -
zack
nagyúr
Visszanyal a fagyi...Mekkora pleff. És ebbe pont a Samu csúszik bele?
Samsung boosts graphics in Exynos Galaxy S4 to manipulate benchmark scores
-
zack
nagyúr
PowerAMP-ban hol van pl resampling (Fast-Quality-Audiophile) ? 64bit rendering? Van azért különbség, és ezek nem csili-vili fícsörök...
A UI az más kérdés, ebben tényleg jobb a PowerAMP, de ez se zavaróan rossz. Én lejátszási listából hallgatok zenét, widget kint van főoldalon, lejátszó beállítva, más teendőm nincs, csak elindítani. Innentől kezdve a UI-nak nincs sok szerepe.
-
zack
nagyúr
válasz
ndavey #10400 üzenetére
Azért van ez, amit már milliószor elmondtam. Ennek a játéknak a neve a "kinek a hosszabb a f@sza".
Nem tudom mire jó ez, arra biztos, hogy megtéveszt pl téged is, meg még kismillió embert rajtad kívül, mert biztos a tietek a rossz. Átlagban ez a telefon, 3G/4G-vel, adatkapcsolattal, WiFi-vel, auto fényerővel, tehát minden olyan funkcióval ami ezt a telefont azzá teszi, ami, 17-20 óra készenléttel lehet számolni 3-4 óra kijelzővel. Értelemszerűen auto fényerőn, ha mondjuk napon vagy, és használnod kell, biztos nem azt fogod mondani, hogy nem veszed elő, mert romlani fog a statisztikám a 100% fényerőre váltás miatt, és azt már ciki lesz belinkelni. Ha nálad nem csak dísz, és úgy használod, ahogy azt kell, akkor nem fog 30-40 órát menni.
Az energiatakarékos mód segíthet ezen, de ilyenkor multimédiát, játékot használni nem célszerű, tehát ez nem is tekinthető normál üzemnek. Ettől függetlenül így elérhető viszonylag kevés kijelző használattal a 30-40 óra, de ez mint fentebb írtam nem összehasonlítható csak jól néz ki, és persze dobogós helyezés lehet a kinek a f@sza hosszabb játékban, de statisztikai adatnak nem mérvadó. -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #10199 üzenetére
Hát..Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de szerintem ha a fehér is kezd pattogni (a fényezési eljárás azonos) sansztalan lesz a körömlakkos megoldás.
Mivel a fehéren ott króm keret van, így elég nehéz lesz javítani házilag. De aztán lehet csak a feketéket sújtja ez a "betegség".
-
zack
nagyúr
Lesz itt baj a fekete példányok festésével...
Kérdés, ez mennyire lesz garanciális hiba. Úgy vigyázok rá, mint a hímes tojásra, még is a kereten az előlapi kamera magasságában van egy 1mm kopás.
Egyelőre még nem zavaró, de ha már most kezdődik, mi lesz fél év múlva? Ha nem garis hiba, szerintem egy matt fekete körömlakkal nagyon f@szán meg lehet majd csinálni, de addig nem nyúlok hozzá, amíg van sansz a gariban javítására.
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9961 üzenetére
Most írták le. Mit nem értesz ezen? Van aki tud vele fényképezni. Te nem. Ezt el kell fogadni. Xaels képeit nézd meg, a mobil fotós topikban...De én is tettem fel párat.
Kár megint elkezdened a "fika hadjáratot". PW 808, S4, i5, i4S, más szint, de ezt mindenki tudja.
Fikázás helyett gyakorold inkább a fényképezést és tapasztald ki (gyári szoftverrel próbálkozol remélem). -
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #9923 üzenetére
Én is rendszerint többet mérek vele mint az eddigi Samukkal... 38-42 Mbps le, 14 fel. TP-Link WR1043ND.
-
zack
nagyúr
válasz
BenHans #9917 üzenetére
Senki sem hibáztatott. Azért vettem meg mert jónak tűnt. Ha az elején gondjaim vannak már, biztos nem veszem meg, de amíg kiderül, hogy ez, meg az hiányzik, az idő. A program több "sebből is vérzik", a hiányos infókon felül ez a "trickle charge" bullshit is kellett. Feltöltöd full-ra, majd megmagyarázza miért hagyj fent egy Li-ion/Li-pol aksit a töltőn még 16 órát. Baromság. Csili-vili a cucc, egyelőre még marad, mert az optimalizálás része az jónak tűnik, bár nem tudom mennyit fogok nyerni vele 1 feltöltési ciklus alatt.
-
-
zack
nagyúr
válasz
Szakiii #9907 üzenetére
S4-ben túlzásba vitték.
(#9851) BenHans
Du Battery neked hogy mutatja mióta megy az aksi töltés óta?
Vagy esetleg azt, hogy kikapcsolás nélkül hány napja megy. Szép, meg jó, de azért minimum azt tolja az arcomba, hogy mióta müxik aksiról, ne pedig azt mennyi van még hátra.
-
zack
nagyúr
válasz
he7edik. #9902 üzenetére
De jó hogy ilyet nem tud.
Párszor volt hogy megpróbáltam S4-nél, de elég vicces, pláne ha nem otthon vagy. Ennél már csak a bólogatás volt jobb, aminek köze nem volt a szemmel görgetésnek. Ha biccentettél akkor megindult a görgetés, de olyan kiszámíthatatlanul, hogy sosem ott állt meg ahol szerettem volna.
Két funkció működött viszonylag stabilan, a videó megállítás ha nem nézel a képernyőre, ill. a nem kapcsol le addig a kijelző, amíg nézed.
Ezek a funkciók, ahogy a legyezgetések is többet ártanak mint használnak. -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #9852 üzenetére
Nekem ez nem pixel hibának tűnik.
Vagy ha az, akkor egymás mellett egész sok van. 468 ppi kijelzőnél nem ekkorák a pixelek.
Hogy kijelzőhiba az biztos, de szerintem nem pixel hiba. Esetedben ez akár még jó is lehet. -
zack
nagyúr
Ezt a Battery Guru-t leszedtem...Nem érzékeltem drasztikus aksi változást, ellenben valamit bekavart a GPS funkcióban, és tegnap 3x dobta a jelet bringázás közben, majd visszacsatlakozás. Az egyik etap volt vagy 3 perc, mire megint vissza tudott csatlakozni. Ma kikapcsoltam, és a megtett 28km alatt 1x sem dobta a jelet, úgyhogy most este meg is szabadultam tőle.
-
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #9828 üzenetére
Business Calendar
Én ezt használom. Szerintem a widget része is perfekt. Ha fontos a naptár funkció + widget, érdemes megvenni. -
zack
nagyúr
Nem kizárt, hogy ilyen-olyan trükközésekkel lehet, de elsősorban ez egy használati tárgy, azon belül pedig egy kommunikációs eszköz. Ha beteszed a vitrinbe, mert indulni akarsz a "kinek a f@sza hosszabb vetélkedőben", természetesen meg lehet nyerni, csak nem biztos, hogy akinek arra kell a telefon, amire vette, és ki is használja napi szinten, az neki fog állni bohóckodni, és a hasonló "vetélkedőkben" részt venni.
Vannak tippjeim, mivel tudnék drasztikusan jó screenshot-ot produkálni...Csak 2G, adatforgalom ki, minimum fényerő, energiatakarékos mód be, rezgő mód ki (mindenhol), auto sync off.
Hát..Használja így az, akinek 7 anyja van. Én biztos nem fogom.Most mondjuk tesztelem az energiatakarékos módot (toeki tanácsára), mert ha nem veszem észre a hétköznapokban, akkor én is ezt fogom használni. Akkor biztosan amikor szaladgálós napjaim vannak, meg napi 2 óra kimenő + bejövő, email, meg egyéb teendők, és sanszom se lesz játszani, vagy bármi erőforrás igényes alkalmazást futtatni. Egyelőre csak teszt, ha nem érzem hátrányát, akkor viszont alkalmazni fogom.
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9794 üzenetére
Még mindig nem normális ám.
Mi alakul? Az hogy 5 óra helyett ment 7 óra?
Majd akkor mond ezt, és akkor tegyél be képeket, ha túl vagy a szervizen, és 18-20 óra készenlétet produkál ennyi kijelzőidővel.
Mindenki mondta már hogy szerviz...Nem értem miért húzod-halasztod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Óra topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Epic Games
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest