- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Én viszont (sajnos
) mindig megveszem a HTC-ket megjelenéskor.
Ez pl. a ONE X esetében katasztrofális volt, olyan pocsék romot még nem csinált a HTC mint ami azon volt megjelenésekor. Mondjuk ez részben betudható a Tegra SoC-nak is. A ONE esetében viszont pont az ellenkezője történt, egy tényleg hibátlan romot tettek alá, nem lehetett belekötni semmilyen szempontból.
-
mumk1
addikt
Nem tudok az S4-ről nyilatkozni, soha nem volt Samsung telefonom, de túl nagy volt itt az átáramlás a Ph!-n S4 felhasználok között ahhoz, hogy lássam, valami nem stimmel odaát. Az hogy fél év után sikerült gatyába rázni a szoftvert, meg nem túl hízelgő a felhasználókra nézve.
A 4.3-as ONE rommal pedig szerintem (és itt sokak szerint is) semmi probléma.
-
mumk1
addikt
válasz
Caaabi #17214 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a Sreen Filter app-al ki tudod kapcsolni root nélkül, (enable/disable soft-key backlight) de már jó régen próbáltam és most rootolt vagyok, úgy hogy hiába nézem. Egy próbát megér.
A második az esélytelen módosított kernel nélkül. -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #17196 üzenetére
Hmm, ez tényleg fura. Kalandos előélete lehetett ennek a ONE-nak.
Egyébként abban nincs semmi furcsaság, mármint a relockedbe, mert ha van S-OFF és a fastboot oem lock paranccsal zárod vissza a loadert, akkor is mindig RELOCKED lesz az állapot. Ez biztos, mert már próbáltam.Akkor viszont működik, mert én is ezzel nyitottam vissza.
Viszont én még nem láttam nem rootolt romot.
-
mumk1
addikt
Szinte minden custom kernel tudja. Én megmaradtam a Bulletproof-nál, mert ez nincs szétbarmolva, csak a legszükségesebb dolgokat tudja, de azt profin.
@Loboda
Így van! A legjobb kombó. -
mumk1
addikt
válasz
Gulyopapa #17135 üzenetére
Nem hiszem hogy gyorsabb, bár utoljára júniusba használtam a stock romot, úgy hogy fakulnak az emlékek rendesen.
Nekem a bekapcsoló gomb nagyon kiesik, ezért csak olyan kernelt használok, ami tud érintő/hangerő gombokra is éleszteni. Egyébként az ARHD romot pont azért linkeltem, mert alapból nincs szét moddolva és kinézetre is teljesen gyári. -
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
Na, csak nem??
Kis változatosság már rám is rám férne, de nem nagyon találok méltó utódot a ONE-nak.
Pont az előbb nézegettem egy NOKIA 1020-at, lehet meglesek már egy WP-s telót, ha más nem is a kamerája biztos nem okoz majd csalódást.
A T-nél most nagyon baráti áron hozzájutnék. -
mumk1
addikt
Szerencsére, én semmi extra merülést nem vettem észre az ARHD 31.0 + Bulletproof 7.0.1 párossal.
-
mumk1
addikt
Kis okosság a Google-tól a Chromecast, azoknak, akik még nem rendelkeznek net képes tévével. 35$-ért nagyon megéri és kiválóan működik.
A lényege, hogy csak egy szabad HDMI csatlakozó kell a TV-n, majd a kütyü felcsatlakozik az otthoni wifi hálózatra és már megy is móka.
Persze mint minden androidos kütyü, ez is tovább okosítható. -
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #16557 üzenetére
A hozzászólások se semmik.
-
mumk1
addikt
Azért LG ide, vagy oda, egy OIS-t így kell reklámozni!
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #14326 üzenetére
És még így sem igaz! Nem 1.54 alattival megy az S-OFF, hanem csak az 1.44-el, tehát korábbi sem jó hozzá.
Jelenleg...
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #14322 üzenetére
S-OFF esetén nem is az, de HTCdev-el soha nem leszel S-OFF.
Csak relocked-re tudod visszazárni HTCdev mellett!!! -
mumk1
addikt
Ahogy Loboda írta. S-OFF-ot csak 1.44-el lehet, de utána gond nélkül lehet updatetolni a firmwarét. Sőt, ha bootloader vissza van zárva, mehet fel gyári rendszer is, akár másik CID-el, az S-OFF megmarad. Nekem is 1.54 a HBOOT-om jelenleg.
Jól gondolod, annyi csak, hogy az S-OFF és a kinyitott bootloader HTC esetében két külön fogalom. -
mumk1
addikt
Találtam egy hasznos kis appot.
Jó páran szenvedtek már az APN kézi beállításokkal itt is. A Tweakker APN 200 ország 1100 szolgáltató beállítását tudja, köztük a hazaiakat is, Blue Mobile, Postafon, T-Mobile, Telenor, Vodafone, szerepel a kínálatba.
-
mumk1
addikt
válasz
k.arnold #13970 üzenetére
Ahogy Xaels is írta, ez egy Orange szolgáltatós ONE. Ilyen verziójú RUU-t nem találok, amivel tudnál frissíteni, de még olyan verziót sem, ami jelenleg rajta van.
Két dolgot tehetsz így hirtelen.1. Csinálsz egy factory resetet (minden adatot töröl a telefonról, ami kell, azt előtte le kell menteni!!!) és utána újra próbálod az OTA frissítést.
2. Mivel 4.1 van rajta, garanciavesztés nélkül ki lehet nyitni és utána olyan romot teszel rá amit akarsz.
-
mumk1
addikt
Nem kell valakinek? Alkalmi vétel.
[link]
-
mumk1
addikt
válasz
stophunter2 #13744 üzenetére
-
mumk1
addikt
válasz
Nightfall75 #13675 üzenetére
A 3.17.502.2 az utolsó leak, de még ez sem igényel csak 1.54-es HBOOT-ot. Azt lehet mondani, hogy amíg S-OFF a készülék, addig lehet szabadon updatelni, downgradelni a HBOOT-ot, de mivel a revone S-OFF csak 1.44-el működik, arra figyelni kell, hogy gyári visszaállításhoz erre a HBOOT verzióra kell visszatenni.
-
mumk1
addikt
Kis érdekesség, hátha érdekel még valakit.
Kipróbáltam a RomSwitcher-t és igen kiválóan működik. A váltás Sense és AOSP rom között, csak egy újraindításnyi idő.
A /data partíció közös, ezért minkét romon ugyanazok az alkalmazások futnak, ha az egyiken telepítés/törlés történik, az a másik rom alatt is változik. -
mumk1
addikt
Tegnap frissült az Antutu, már külön OpenGL támogatással is bír. Ha esetleg érdekel valakit.
ARHD 20.1 eredmények: -
mumk1
addikt
Na, ezt is megéltük. Vége az utolsó európai gyártónak is
-
mumk1
addikt
Meg kell állapítanom, hogy a HTC nagyon összekapta magát szoftveres oldalról a Sense 5-el. Már az első 4.3-as Sense leak is kiválóra sikeredett. Más részről tegnapelőtt vettem egy Desire 500-at, ami hardveres oldalról azért nem egy erőmű, de azt kell hogy mondjam, nem igen lehetett észrevenni a különbséget, ezen is szuper jól pörög a Sense 5.
Persze csak WVGA-ba.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #12716 üzenetére
Inkább egy ezüst, fekete alkoholos filccel bemázolva, DE 1.44-el!!!!
-
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #12616 üzenetére
Ezt is kidobta?
Az említett készülék lassan alu színű lesz, ja és közben berepedt a kijelzője is.
Viszont a hölgynek legközelebb ezt veszem. -
mumk1
addikt
Nekem még az ARHD 12.0 van fent, de azért se piszkáltam, mert hiba nélkül teszi a dolgát, hetek óta még újraindítva se volt.
Én minden esetre azért teszek egy próbát a 14.0-el full wipe nélkül is, de mivel az Android verzió is változik, tényleg sanszos hogy nem lesz az igazi. -
mumk1
addikt
válasz
Nuada herceg #12557 üzenetére
Android Revolution HD 14.0
Based on latest HTC One 3.09.401.1 (WWE) firmware -
mumk1
addikt
Ja, látom magam előtt, ahogy fél Ázsia sikítva tépi le szeme fényét, hogy cseréljen eredetire.
-
mumk1
addikt
válasz
Avicularia #12521 üzenetére
Rejtély, hogy szervizek miből gondolják, hogy egy szoftver frissítés/újrahúzás minden hibát orvosol.
Ja, mert hogy szétszedni kicsit macerásabb.Nem csesztetés, de nálam most egész tűrhető képek készülnek, a panoráma szinte már tetszik.
-
mumk1
addikt
válasz
Feribacsi555 #12515 üzenetére
A 2 perc 37 másodperc alatt azért nagy beszélgetés nem lehetett.
-
mumk1
addikt
válasz
Caaabi #12358 üzenetére
Az más tészta. Ott a Tegra miatt nem is lesz soha.
Hozzáteszem, hogy a ONE esetében nagyon kevés érv szól a rootolásra romolásra. Szerintem, az egyik, hanem a legjobb gyári rommal bír az összes Androidos HTC-t idevéve. Ha nem sütnék rám az elfogultság bélyegét, talán még a teljes Androidos mezőnyben is.Sebességben és stabilitásban legalábbis biztosan.
-
mumk1
addikt
válasz
Avicularia #12341 üzenetére
Nekem is csak igen ritkán és nem is köthető napszakhoz, mert nem csak éjszakai jelenség. Nálam minden értesítési hang le van tiltva, facebook, flickr, G+, egyedül a Gmail, sms, Viber tud jelezni. Még esetleg arra gyanakszom, hogy nem-e a HTC backup jelez be, amikor végzett a dropbox-os szinkronnal.
@k.soma
Én is ARHD-t használok. -
mumk1
addikt
válasz
Feribacsi555 #12331 üzenetére
Szintén zenész.
Még nem jöttem rá mi lehet az oka, de mivel csak az utóbbi időben kezdte el csinálni, gyanítom hogy valami alkalmazás lehet a ludas. Már csak azért is gondolom, mert nekem nem gyári rom van rajta. -
mumk1
addikt
Tegnap megjelent Telekom-os lakossági ügyfeleknek egy alkalmazás. Akit érdekel töltögesse. [link]
Sajna én üzletivel nem tudom használni. -
mumk1
addikt
Nem is a létjogosultsága miatt érdekel, pusztán csak az, hogy mennyire megbízható/stabil a megoldás.
A Xiaomi MI2-öm ugye alapból két system partícióval működik, de nagyon eltérő romoknál (AOSP/MIUI) a közös, egy data partíció nem működik. Igazából az érdekelne, hogy ez a része hogy van megoldva működés közben.Aztán lehet, hogy kénytelen leszek magam meglesni.
-
mumk1
addikt
Csak kíváncsiságból, valaki próbálta már PaulOBrien alkotását?
-
mumk1
addikt
válasz
Ed Parker #12127 üzenetére
Jó képek, bár ezek inkább a fotóst dicsérik, mintsem azt, hogy mivel készültek.
@Bilux
Azt pont nem lehet.
"They can use apps like Hipstamatic or Camerabag to edit their photos however programmes like Photoshop are not allowed."
De ettől függetlenül a kép szerkesztők nem a sátántól való dolgok.
-
mumk1
addikt
válasz
Kevin's #11392 üzenetére
A HTCdev-el bukod a garanciát, nekem már volt konkrét tapasztalatom. Ha mégis annyira fontos a root, akkor itt van a pontos menete, igaz ez a HOX-hoz volt, de ugyanúgy kell csinálni. Viszont érdemes várni az S-OFF-ra, két hónapot kibírt mindenki.
-
mumk1
addikt
Ha már meteorológia, ilyen sebességnél ilyen a hőfok az M3-as kivezetőjénél.
-
mumk1
addikt
Csak úúúúúgy áramlik be a sok Samsungos.
Pedig én most akarok venni egy koreai csodát, igaz hogy az Active fajtából.
-
mumk1
addikt
Van valakinek infója arról, hogy mibe fáj egy kijelző csere és kb. mennyi ideig tart?
Szerencsére nem nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged