- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Na az új iPhone 5S odab@sz... Csak a kijelzőnek kellene legalább ilyennek lennie mint a One-nak és nagyon vágynék rá...
-
Szpisti
addikt
válasz
Badboys #13332 üzenetére
Attól az egy forint emeléstől nem fogok földönfutóvá válni...
A VOIP tiltása az olcsóbb előfizukon meg nem újdonság, a másik két szolgáltató már régebb óta tiltja (talán már évek óta...) akkor őket is nevezhetjük tré-nek. Sőt a Telekom volt az utolsó aki ezt nem lépte még meg. -
Szpisti
addikt
válasz
ForRedGlory #13188 üzenetére
Az az opcióm van. Mármint az a 1000ft-os 1GB-os LTE. De Mozaik S-el nem lesz több 20-nál...
-
Szpisti
addikt
válasz
FuRiONight #12917 üzenetére
Véletlenül nem a Chrome-ot használod?
Mert nekem azzal melegedett kegyetlenül a telóm, rászoktam a gyári böngészőre, ez nem melegíti a telót feleannyira se és nem is merül annyira.... -
Szpisti
addikt
válasz
akoska07 #12851 üzenetére
Egész éjjel...
Biztos nem fogok felkelni, hogy levegyem mikor tele van...
Már sok éve minden telefonommal így csinálom. Bevált dolog, velem fekszik, velem kel...
Ja és mikor lefekszem és töltőre rakom, előtte repülőmódba teszem. Mivel rühhhelném ha bárki/bármi is zavarna, amíg fel nem kell kelnem...
Amúgymeg 2:45-kor kelek hétfőtől szombatig... -
Szpisti
addikt
válasz
ForRedGlory #12791 üzenetére
Sorry, azt hittem lehet hinni ennek a hivatalos weboldalnak...
-
Szpisti
addikt
Milyen kernel kell a ARHD 20-hoz?
-
Szpisti
addikt
válasz
sarkanyolo2 #12685 üzenetére
Ha autóval jár a földeken, kell bele egy minimum 1A-es szivargyujtós töltő, és meg van oldva minden...
-
Szpisti
addikt
Már megint változott a ma megjelenő AHD verziószáma:
"Android Revolution HD 20.0
--- release date: 28 August 2013 ---" -
Szpisti
addikt
Az egyik haveromnak a One-ja egyszer csak - miután töltőre rakta - se kép se hang, nem akart többet bekapcsolni. Nem érzékeli, hogy töltőn van, sem azt, hogy gépen. A számítógép sem érzékeli, hogy csatlakoztatva van. Nem volt sose mókolva, S-OFF-olva. Csak a gyári frissítések mentek rá. (4.2.2)
Ma vitte be a T-be gariztatni.
Csak azért írtam le ezt, hogy hiába lehet az S-OFF-ot visszacsinálni, ha így romlik el a szeretett telónk, nem tudjuk visszaállítani az eredeti állapotot, mielőtt gariztatni visszük. De ha a szervizben - teszem azt egy aksi cserével - megcsinálják, esetleg észreveszik, hogy nem gyári állapoton van a szoftver rajta... -
Szpisti
addikt
GPRS: az elméleti adatátviteli sebessége 53 kbit/s...
EDGE: akár 236 kbit/s-os adatátviteli sebességre is képes...
3G: a névleges adatátviteli sebessége 384 kbit/s...
HSPDA: elméleti adatátviteli sebessége akár 14,4 Mbit/s...
HSPA+: legfeljebb 21 Mbit/s letöltési sebesség a T-Mobile-nál, elméleti max. 42 Mbit/s a Telenornál és a Vodafone-nál...
4G/LTE: maximum 60Mbit/s a T-Mobile-nál elméletileg... (de a technológia akár 100Mbit/s-t is tud...)(forrás: innen-onnan...)
-
Szpisti
addikt
válasz
Feribacsi555 #12200 üzenetére
Így van. Sőt a fiam ugyanúgy az én google fiókomat használja, és amiket megvettem, azokat ő is le tudja szedni a telójára... Gondolom ma észreveszi, hogy már az Asphalt 8 is ott figyel a megvett appok között...
-
Szpisti
addikt
válasz
A 2. Vesztes #12096 üzenetére
Tényleg hangos, nekem is kellene még egy állás a legkisebb és a néma között...
(#12098) Laca1212:
Családos ember vagyok, tekintettel kell lennem a többiekre... -
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #12082 üzenetére
Cserélhetsz launchert, aztán nem lesz Blinkfeed-ed...
-
Szpisti
addikt
válasz
NandorHUN #11916 üzenetére
Kipróbáltam már az InsertCoin-nal a 30 lépéses hangerőt, de nem működött. Vagyis nem úgy ahogy számomra szükséges lett volna. A 30 lépés csak a hangerő csúszkára vonatkozott, a hangerő valójában csak minden harmadikra változott... Pl. az első 3 állásban néma maradt a teló...
-
Szpisti
addikt
Hm... Kipróbáltam, tényleg ébreszt kikapcsolva, (fast boot kikapcsolva) de sajna a ViperOne 2.1.0 ElementalX 3.4-es kernelel belefagy a bekapcsolódásba...
De tényleg nem verték nagydobra. Vagyis abszolút nem hallottunk erről a funkcióról... Vajon a HTC újítása, vagy az Android-é? -
Szpisti
addikt
Ebben igazad van. Androidnál az egy-két naponkénti ki-bekapcsolás nem árt, bár ennél a telefonnál úgy vettem észre nem szükséges olyan sűrűn...
(#11833) Loboda:
A dupla-tapp a home gombra nem a futó programokat mutatja, hanem a legutoljára futtatottakat...
Nekem van egy "Task Manager" app a ViperOne romban gyárilag. (nem tudom, hogy a gyáriban van-e)
De a Beállítások/Alkalmazások-ban ha balra elhúzod a "Letöltvé"-ről az "Üzemel"-re akkor is megláthatod, hogy mi fut éppen... -
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #11830 üzenetére
A One Max-nak "T6" a kódjele...
-
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
Most már érthető, hogy miért szarakszik néha a mobilnet, de miért nincs 4G/LTE-m tegnap óta? Másnak van?
-
Szpisti
addikt
válasz
joey04 #11465 üzenetére
A honlapra nyugodtan kitehették volna... Az ügyfélszolgálatot nem szoktam hívni...
Igen, de este tettem fel a romot, és már nem próbálgattam, csak wifin volt a teló, reggel a munkahelyemen tapasztaltam a 4G hiányát, ami egész nap tartott, ezért gondoltam hogy én csesztem el valamit... Most este mikor újraraktam a romot stockra, észleltem, hogy már semmilyen mobilnet nincs... Hát mire gondol az egyszeri ember? -
Szpisti
addikt
Én meg már két órája b@szakodok a különböző romokkal, kernelekkel, mert egész nap nem volt 4G-m most estére meg már semmilyen mobilnetem nincs, azt hittem a tegnap esti ViperOne 2.0-ás rom felrakásakor csesztem el valamit... Pffff.....
Igazán küldhettek volna egy sms-t, hogy ne okozzak magamnak néhány feleslegesen elcseszett órát...
Amúgy már a 1430 is foglalt... -
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
Sokan rettentő rosszul használják a töltőt... Mármint a töltést. Szvsz.
Én már 4 éve, (de lehet, hogy 5 éve) még iPhone-os korszakomban hozzászoktam ahhoz, hogy este mikor lefekszek, töltőre rakom a telómat, és reggel mikor kelek, leveszem. (Hiszen általában indulok is a melóba, de ha hétvége van, akkor is ugyanígy teszem.) Ha esetleg délutánra elérné a 30-40%-ot, akkor rátöltök valamennyit, vagy akár teljesen. De este akkor is a töltőre kerül mikor teszem el magam másnapra, mert nekem fontos, hogy 100%-os aksival induljak a melóba. (áruszállító vagyok)
De amúgy is, a mai modern aksiknál már nem kell csontra meríteni a telót, sőt, még talán nem is tesz nekik jót, bármikor rá lehet tölteni. Én személy szerint meg 40% töltöttség alatt már nem is érzem jól magam... -
Szpisti
addikt
Azért elég szép kínálat van pl. a Gameloft játékokból, de az NFS is megoldható... (a google a barátod)
-
Szpisti
addikt
Lecseréltem az InsertCoin-t a Venom Viper ROM-ra, de a "Hitelesítési probléma" ugyanúgy fentáll... Mintha a facebook nem engedélyezné a Sense-nek a hozzáférést. Illetve tényleg pontosan ez a probléma... Nem tudom hogy mit tehetnék...
-
Szpisti
addikt
Mióta felraktam az InsertCoin-t, ez a problémám:
/L]
Ha rányomok, egy pillanatra felvillan ez:/L]
De a Fiókoknál a Facebooknál is van egy gondom:/L]
Nem tudom, hogy ez összefügg-e... -
Szpisti
addikt
Felraktam az insertcoin-t, minden király, de a bal felső sarokban egyfolytában ott a háromszög a felkiáltójellel, "HTC Sense engedélyezése" "érintse meg, ha újra megpró...". Ha rányomok, egy pillanatra felvillan egy Facebook fejléces oldal Loading ablakkal középen, de vissza is ugrik... Mi lehet a baj?
-
Szpisti
addikt
válasz
Nightfall75 #10511 üzenetére
És utána újra S-OFF-olhatok?
-
Szpisti
addikt
Az insertcoin-hoz sem fontos az új hboot?
Nem szeretném frissíteni, mert - ha jól tudom - akkor elvesztem a S-ON-ra állítás lehetőségét... -
Szpisti
addikt
Én még One X-nél kezdem a Powerampot használni, mert a gyári lejátszója hangoskönyv hallgatásakor ha félbehagytam egy kb. egy órás mp3 fájlt, másnap nem onnan folytatta, hanem elölről kezdte annak lejátszását...
Lehet, hogy a One-nak a lejátszója már nem csinál ilyet, dehát hamár egyszer megvettem drága pénzért a PowerAmp-ot, akkor használom azt... -
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
válasz
Levente17 #9772 üzenetére
Nekem mégba HOX-al volt pont ilyen megmagyarázhatatlan gondom az itthoni wifivel... (a TP-LINK legkomolyabb routere) Semmilyen beállítás nem segített. A vége az lett, hogy a router gyári firmware-élt lecseréltem egy Vargalex-re (openwrt) és minden rendbe jött...
Az android valamiért háklis egyes routerekre... -
Szpisti
addikt
A T kicsit reklámozza a One-t a face-n: [link]
-
Szpisti
addikt
Szevasztok!
Nem tudja valaki, van már az új hboot-hoz S-OFF? -
Szpisti
addikt
Azért ne feledjük, hogy az iPhone használók el vannak kényeztetve a kizárólag arra a készülékre fejlesztett oprendszerrel... Ahhoz képest elképzelhető hogy minden laggol... Bár én alig több mint egy éve i4-ről váltottam át HOX-ra, és mégsem érzékeltem laggot, bár elképzelhető hogy csak én nem látom... De az is lehet, hogy csak leszarom azt a néhány század-, esetleg tizedmásodperces laggot...
6-7 órát? Az nem normális, az tuti. Hacsak nem végig játszol. Akkor még annyit sem... Inkább én is arra tippelek, hogy valami app beragadt... Mielőtt Hard Reset, egy hosszan nyomvatartott power-gombos újraindítást próbálj meg, persze kikapcsolt Gyors boot-al...
-
Szpisti
addikt
válasz
Krisz0630 #9065 üzenetére
Nekem se ment automatikusan a 4G-re átállás, (szintén Mozaik S) de mikor ezt a +1GB LTE opciót felraktam, egy újraindítás után már 4G-re állt a teló.
Budakalászon lakom, de Solymáron, Pilisvörösváron, Érden, Diósdon, Szigetszentmiklóson, Szigethalmon, meg persze Budapesten tökéletesen megy a 4G, bár tele még sose láttam a térerő-jelzőt. De még egyes térerővel is gyorsabb mint a 3G-HSDPA fullon... -
Szpisti
addikt
Ha mindenkire "ismeretlen"-t ír ki olyasvalakire is akinek tuti nincs kikapcsolva a hívószám küldése, akkor nálad nincs engedélyezve a "hívószám kijelzés". A T-nél ezt néhány díjcsomagnál külön kell előfizetni, a többi szolgáltatónál nem tudom, hogy hogy van...
-
Szpisti
addikt
Melyik a legjobb megoldás arra, hogy MINDENT backupoljak/lementsek, hogy miután felrakom a frissebb AHD-t, csak egyszerűen vissza tudjam állítani?
-
Szpisti
addikt
válasz
NandorHUN #7719 üzenetére
Sokszor a mobilüzletben sem tudják...
Ez a memória-effektus, csak a NiCd aksiknál volt, de olyat már nagyon régen nem használnak már mobiltelefonokban. A NiMH aksiknál is néha kellett ilyen teljes lemerítést és teljes feltöltést végezni, hogy kapacitásukat visszanyerjék. A mai Li-ion és Li-polymer aksikat (jópár éve szinte csak ilyenek vannak a mobilokban) már nem kell így kezelni, sőt a teljes lemerítés (ahogy azt a linkben olvashatod) még csökkenti is az élettartamát...
-
Szpisti
addikt
Ez nálam is fennáll, de kb. 2mp amíg engem nem hallanak, de én már hallom a másik felet...
Ez pont elég arra, hogy felveszem, beleszólok, hogy "halló" vagy "tessék", és ezt pont nem hallja a másik fél, így szépen hallgatunk csendben, míg újra meg nem szólal valamelyikünk...
Ezért kétszer szoktam hallózni... Lassan megszokom, de ez nem gáz, egy ilyen drága telefonnál?
Valamikor régen volt ilyen gondom, csak már nem emlékszem melyik telefonomnál... -
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
válasz
NandorHUN #6874 üzenetére
"Tesztalanyunkban debütált a Zoe névre hallgató funkció is, melyet aktiválva a készülék az "exponálás" előtt egy másodpercet, utána pedig három másodpercet rögzít videóként (ennek felbontása 1920 x 1080 pixeles, másodpercenként 30 képkockás sebesség mellett). Ekkor a videózás közben a mobil folyamatosan készíti és fűzi össze a fényképeket, így a felhasználó bármelyik időpillanatot ki tudja választani. "
- részlet a Mobilarénás teszt-ből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest