- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Coyote2000 #3984 üzenetére
Mivel Pogo csatlakozók nincsenek rajta mint a One X-en vagy a Rhyme-on így max csak olyan dokkoló lesz ami a mUSB aljzatot használja. Olyat majd eBay-en tonnaszám lehet majd találni.
-
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #3928 üzenetére
Nem. PickPackPont. Megadhatod, hogy hol akarod átvenni. Ilyen szerződött üzleteknél, mint a Relay például. Ott egész nap akkor veszed át amikor neked jó.
-
Xaels
félisten
Amúgy a T-nél az oldalon a "További információk a gyártó honlapján" -ra a One X+ oldalára ugrik. Valahol zavart érzek az erőben
-
Xaels
félisten
"Szia Patrik, hamarosan elérhető lesz a készülék, árlistánkon már megtalálod: http://www.telenor.hu/upload/letoltes/arlista/telenor_arlista_20130509.pdf Érkezéséig egy kis türelmedet kérjük! Szép napot kívánunk!"
" Sajnos egyelőre pontos dátumot nem tudunk mondani. Javasoljuk, hogy kövess minket honlapunkon, ahol elsőként értesülhetsz az új készülékek megjelenéséről: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/htc-mobiltelefon"
Remek. Ők rakják ki legelőször az árat és náluk lesz utoljára vagy mi a... Na meg ez a titkolózás a vásárló előtt agybajt kapok tőle.
-
Xaels
félisten
válasz
robit74 #3840 üzenetére
Na igen és spórolnának egy csomó pénzt amivel csökkenthetnék a készülék/szolgáltatás árakat...
Akinek holnap jön T-től Dominós és meg tudja nézni, hogy független-e az jelezze minél hamarabb legyen szíves. Budapesten ha kell Telenoros mSIM-el be tudok segíteni holnapi nap folyamán egész nap.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #3835 üzenetére
Szerintem fingjuk nincs róla. Tegnap a Mammutban az egyik boltból átküldtek a másikba, hogy kérdezzem meg ott van-e raktáron. Ott nem mondtak időpontot. Astoriában előtte levő napon 1-2hetet mondtak, de az FB-n meg hamarosan("nem kell sokat várni") szavakat kaptam. Most rákérdeztem megint, hogyha elvileg másik szolgáltató holnap szállítja már és a viszonteladó is megkapta a szállítmányt, hogy kaptak-e.
-
Xaels
félisten
Ááá a kezemben akarom már tudni
A marketinghez annyit. Egy teljes oldalt kapott a Marie Claire csajmagazinban a One
-
Xaels
félisten
Telenorról valakinek infója, hogy a boltok raktáraiban van-e már?
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #3763 üzenetére
Ehhez kell partner is. Ha nem tudnák továbbadni akkor nem is próbálnának ilyenből megélni. Amúgy meg ettől függetlenül a megbízható régi előfizetőiknek igazán adhatnának komolyabb kedvezményeket a szolgáltatók. Lassan 14éve vagyok az egyiknél, de még 5.000- forintnál nagyobb kedvezményt nem kaptam...
-
Xaels
félisten
válasz
BenHans #3732 üzenetére
Vissza-vissza nézek még. A Sensation és a HOX topik első hsz.-e is részben az én munkám, rajtam kívül úgy látszik mást nem nagyon izgat. Ha meglesz a One akkor ide is összedobok valamit, de egyelőre azt tervezem, hogy egy miniBlog-ot fogok róla írni amiben minden nap/inkább hét valamire részletesen kitérek már ha lesz időm.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Dreadloord #3582 üzenetére
Egyelőre nincs még magyar tartalom a Blinkfeed-ben, de az ígéretek szerint lesz. Az, hogy mi, 7lakat alatt őrzött titok(csak tudnám miért). Ez egy relatív zárt rendszer, ha a céged szerződik és megcsinálja a Blinkfeed-hez a tartalmat akkor lesz. Profilokat nem tudsz csinálni.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #3576 üzenetére
Pont az a bajom, hogy ilyenekkel játszanak, ideát meg a körmünk lerágjuk és reménykedünk, hogy abból a pár darabból 1 jut... Az S4-es meg nem talált annyira telibe azért hajlott csak el. Amúgy még ez előtt a videó előtt azon gondolkoztam, hogy az eBay-es olcsó tokokat Airsoftos tesztnek vetném alá így Youtube-on.
(#3575) galgyorgy83: nem hülye emberek ülnek ott, de van egy régi mondás: Csak a pénz csinál pénzt.
-
Xaels
félisten
válasz
galgyorgy83 #3571 üzenetére
Közben piacra kellett dobják usákoknál is az ATT és a Sprint-nél és oda tolják a szállítmányok nagy részét. Ha meg odafigyeltél volna a HTC nincs olyan anyagi helyzetben, hogy új gyárat telepítsen/vagy gyártósorokat. Pláne nem ilyen rövid idő alatt.
-
Xaels
félisten
[link] hogy a p@cse száradna le...
-
Xaels
félisten
válasz
Szellem. #3549 üzenetére
A 2év SW gari azt jelenti, hogy a hajadra kenheted mert nyomnak neked egy gyári visszaállítást rajta és visszakapod tőlük "Szoftverfrissítés" címszóval még akkor is ha azért adtad le, mert mondjuk vibrált a képernyő.
Amint lesz Telenornál és megveszem megnézem, hogy független-e. Ha igen akkor ott megveszed kártyásan és kapsz rendes garanciát.
Mindenki sajnálja, hogy ilyen lassan jut el ide. De szerintem nem érdemes ilyen kétes eredetű GSM boltos cuccokkal próbálkozni.
-
Xaels
félisten
No Digging
Ötletes videók lettek szerintem és végre nem a többieket fikázzák.
-
Xaels
félisten
válasz
Exelsior #3509 üzenetére
Lehet nem volt vele még rossz tapasztalatod, de gyakorlatilag a hivatalos ártól minimálisan olcsóbban megrövidítettek 1év garanciával(" HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű+ 1 év szoftver)"). Gyakorlatilag ha hardveres gondod lesz véletlenül 1év múlva akkor nem fogják megcsinálni, mindig vissza fogják adni "szoftverfrissítéssel" vagy viheted a gyártóhoz pénzért, míg normális esetben a készülékre 2év teljeskörű garancia van. Ezen felül régiótól függően kapod meg majd csak a frissítéseket ami ha valami függetlenített szolgáltatói akkor pláne szivacs. De legyen hozzá szerencséd
-
Xaels
félisten
Nincs olyan felosztás, hogy melyik gyárból hova szállítanak. Mindenhova megy sanghaji és tajvani is. Gondolom az ottani Orange többet rendelt mint a hazaiak és őket előbb szolgálták ki. Jövőhéten remélhetőleg a szolgáltatóknál már lesz és remélem nekem is jut belőle(ha tehetem HT-set hozok el)
-
Xaels
félisten
Jajj ne vesszetek már össze. Digitális képekről beszélünk amit mindenki más monitoron keresztül néz. FRG-nek is a kezében inkább a Samsung van, másnak lehet a HTC állna jobban kézre.
Arról nem beszélve, hogy a kamerának kihozatali problémái voltak kezdetben és ki tudja, hogy az első szállítmányokhoz képest javult-e a hardver vagy sem. Túl sok minden változó tényező van. A lényeg, hogy annak ellenére, hogy csak 4MPx, de sok nagyobb felbontású versenyzőt meg tud fogni.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Az rendben van, hogy van már listán a One a telenornál, de készleten mikor lesz?
-
Xaels
félisten
Most jöttem a Telenor(Astoria) boltjából. Állítólag ma volt benn náluk bemutatásra egy HTC-s ember a One-al, de még telefonjuk nincs és nem tudják mikor lesz.
-
Xaels
félisten
válasz
bandi0000 #3155 üzenetére
Gyárilag nem Beats füles van hozzá. Hanem egyelőre úgy néz ki, hogy egy egygombos RC E-240 van a csomagban. Ez azonban nem zárja ki, hogy valamelyik szolgáltató nem ad mellé ajándékba(mint tavaly a Voda a One X-hez pár hónapig).
ForRedGlory logout tesztjében nem húzta le nagyon [link]
(#3157) BenHans: ja én is láttam. Nem tudtam hova tenni. Szerintem itt már annyit költenek reklámra amennyiből a HTC kétszer is talpra tudna állni
-
Xaels
félisten
[link] be akartok sírni?
-
Xaels
félisten
Mennyi időn belül kell elvégezni a javítást, illetve a cserét?
A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
Jó tudni, hogy nem lehet utólag érdekmúlásra hivatkozni, ha a javítás határidőn belül nem készült el, de határidőn túli javítást érdekmúlásra történt hivatkozás nélkül átveszi valaki, és ezt követően a dolgot hosszabb időn át használja.
Mi van akkor, ha nem javítják meg határidőben a terméket?
Ha a dolog kijavítását megfelelő határidőre nem vállalják el, vagy nem végzik el, a fogyasztó a hibát a vállalkozás költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja. Ez azonban csak lehetőség a fogyasztó számára, ezért a kereskedő javítási, javíttatási költség megtérítésére irányuló ajánlatát nem kell elfogadnia.
A bírói gyakorlat szerint a javítási költség akkor is kérhető, amikor a javítás még ténylegesen nem készült el. Ilyenkor a bíróság a kötelezettet a javítás várható költségeiben marasztalja.
- A jog sajnos elég érdekesen tud dolgokat értelmezni és ebben az esetben a törekedni=/=kötelező.
Attól, hogy nincs a Speedshopnak vagy az Expansysnak átvevő pontja vidéken attól még a Telemaxnak van elég sok helyen [link] és mivel ők a hivatalos logisztikai partnerek ők átveszik és eljuttatják a szervizbe. Már amennyiben szerviz kell és nem 3/8napon belüli csereigényt akarsz benyújtani. Egyelőre csak szürkeimportos One van nálunk a piacon, egyedül az Expansystól kapsz olyat amire 2év gyártói garancia van.
-
Xaels
félisten
Gyakorlatilag az összes gyártói garanciás(mert ugye bolti garisat nem veszünk) a Telemaxhoz kerül, ha a vásárlás helyén adod le, ha átvevőponton és mind a Cseh VSP Data-hoz megy végül. Ez igaz a T-mobilra is. Határidő meg nem létezik: maga a rendelkezés úgy szól, hogy törekedni kell a 15napon belüli javításra, de nincs kőbe vésve így ha meghaladja a 15napot sem tudsz mit csinálni. Az már más kérdés, hogy melyik cég, hogy jár el.
Az utólagos konvertálással egy gond van, hogy véges a telefonon a tárhely. Ha telefonon konvertálsz az sok időbe, energiába és tárhelybe kerül. Géphez meg ritkán jutsz nyaralás közepette. Erre mondjuk jó lehet a pendrive USB OTG-vel.
-
Xaels
félisten
Láttam ezt a topikot, de semmivel sem kerültünk előrébb. A legegyszerűbb az lenne ha lenne 2 videónk ahol az egyik 31fps-es a másik meg 17fps-es és meg tudnánk nézni a részleteket illetve elő tudnánk idézni. Ha jelezzük elegen feléjük biztos, hogy javítani fogják. Ez elég nagy blama.
(#3051) nagyzoltan87: nem mindig ilyen az éjszakai videó minősége. Ez valamilyen szoftveres bugnak tűnik ami valamihez köthető. Az akku hozza amit kell, a többségnek estig kibírja. Van akinek tovább is, de ez használattól függ. ForRedGlory-nak van mindkettő.
(#3052) manokaki: nem kapcsoltad ki az "Ismeretlen forrás"-okat.?
-
Xaels
félisten
A fókusz sincs meg és az fps is kevés úgy néz ki. Úgy néz ki valami bug lehet az oka az alacsony fps-nek.
Durva minőség lett.
-
Xaels
félisten
Tényleg kevés valami miatt az fps. Legalább is nem lassított felvételnek tűnne, hanem konkrétan akadna. 1080p-ben tudtommal 30fps-el vesz aminek a fele 15.
(#3025) -=Ghost=-: állítólag a szolgáltatók kiemelt szerepet élveznek talán ők hamarabb megkapják (remélem).
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #3023 üzenetére
Ne mond. Elment a One X-em és most addig egy fullalap nokiával rohangálok. Én is tűkön ülök.
(#3025) -=Ghost=-: a Speednél ez jellemző, hogy mindig tologatják a megjelenést/érkezést. Én ezt végigjátszottam velük a Sensation-nel is meg előtte egy CaseMate tokkal a Desire-re is.
-
Xaels
félisten
válasz
capafog23 #3019 üzenetére
Minden hívásnál ilyen vagy csak néha? Ugye a hátlapon van egy mikrofon. Ez folyamatosan figyeli a külső zajokat és az alapján állítja a felvételt és a lejátszást. Ha véletlenül lefogod ezt a mikrofont akkor lehetséges, hogy annyira letompítod a hangokat, hogy azt hiszi csendes környezetben vagy így visszaveszi a hangerőt. Legalább is ez az én tippem.
-
Xaels
félisten
Nillkin kijelzővédő fóliával találkozott már valaki?
-
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #3009 üzenetére
Mindkettő autofókuszon volt? A One nagyon úgy tűnik nem kapta el a fókuszt. A két videó közül tényleg jobb az S4-es.
-
Xaels
félisten
válasz
NandorHUN #3005 üzenetére
Nem hiszem, hogy gyárilag beépítenének ilyesmit mert nem kell nekik még egy szabadalmi per. Viszont Play-en valószínűleg vannak hasonló megoldások.
GSMArena One vs. S4 a kamera frissítés után, de hogy csapjam meg őket, hogy nem képesek kicsit többféle képet csinálni. Közelieket, beltérieket és mindig ezek a rohadt épületek távolról.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #3003 üzenetére
Jól hangzik. Előzetesen melyikre tennéd a voksod?
-
Xaels
félisten
válasz
BenHans #2951 üzenetére
"jóhiszeműség elve miatt a HTC a már felvásárolt készleteket szabadon beépítheti a készülékeibe." - Szerintem a felvásárolt készletek tovább húzzák majd mint 1 hónap.
Vannak más technológiák is. Nem hiszem, hogy a HTC valami sokkal szarabbat fog venni helyette, vagy csinálnak egy saját verziót(mondjuk "Triple membrane") amit legyártatnak mással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged