- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #22178 üzenetére
vettem én is 1font 5db áron, hát az általad leirtakat teljesitette (átlátszó le nem esik) de sok mást nem, kb 2 nap alatt olyan karcos volt hogy alig lehetett átlátni rajta. mindez a néha hozzáérő körmömtöl plusz a farmeremtöl. Zagg invisible shield, 6 hónap és ugyan úgy néz ki mintha új lenne.
Nem azt mondom biztos van arany középút és nem muszály a legdrágább\legjobbat megvenni, de kapsz valamit a pénzedért -
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Akik gariztatták a lilulós kamerát régebben: még mindig nem tért vissza a lilulás?
Sajnos az enyém ott tart hogy egy 15 perces videó vége már 85% rózsaszin köd! -
Sheepczx
tag
válasz
Nuada herceg #20440 üzenetére
-
Sheepczx
tag
-
-
Sheepczx
tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Hello!
Legyen pozitiv is: kb 4 hónapja van ONE-om, ez elött egy zte bladem volt majd 3 évig. Szerettem azt is mert mindig lehetett bütykölni. de itt...
még nem jutottam el odáig hogy leszedjek egy widgetet, vagy lecseréljek akár egy telefon vagy sms appot mert annyira patent minden.
még eszembe se jutott s-off-olni és romolni mert minden megtörténik időben, az oké ha valakinek ez lassu, de kibirom azt az évenkénti 10-15 percet amit elvesztegetek a gyorsabb cuccokhoz képest.A lilulásrol meg annyit hogy amikor itt olvasom hogy lilul megnézem hogy tényleg az enyém is lilul, késöbb ismét jé tényleg még mindig lilul. de használat közben észre se veszem. sötétben nem tudok vele képeket csinálni mert sztem szar képeket csinál, de videókbol toppon van, ugyhogy az emlék készités video formátumban megy, haladok a korral!
Zenei téren emellé már nem kell semmilyen zenelejátszó mp3 player stb. mert szól rendesen.
És a végére egy headset kérdés:
Ki melyiket ajánlja\használja?
(a gyári meghalt kontakthibában...)
-
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Arról érdeklődnék hogy sikerült-e valakinek valahogy wifi directtel összekapcsolni a telóját egy (elvileg) erre alkalmas laptoppal?
Ha igen hogyan?köszi
Sheepczx
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elite: Dangerous
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest