-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
hermandani #30667 üzenetére
Lett egy file kezelő
-
pjen
félisten
válasz
Viktor0610 #30556 üzenetére
Passz.
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #30462 üzenetére
Nekem 1 napra bőven elég,ha kell a melóba is tudom tölteni.
-
pjen
félisten
válasz
Juliuska #30393 üzenetére
Szia.Sajnos ez nekem nem müködik,egyedül a hang alapú navi megy,de magától nem éled fel.Én annál a kérdésnél a töltő hibájára gondoltam mert nekem egy Belkin töltővel:net és navi takarékos üzemben müködik és töltődik is.Sőt a navigon ban sem megy az autómatikus elsötétülés,pedig be van pipálva.
-
pjen
félisten
Működik a Miracast!!
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #29947 üzenetére
Nem én nyitottam,a bolt adta a garit és mikor megvettem teljesen hivatalosnak tünt.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #29944 üzenetére
Akkor most hogy van ez?van nekem egy htc m7 em,ami egy évig bolti garis.Felhívtam HTC support Istvánt,azt mondta nem garis a HTC nél mert januárban kinyitották,viszont a frissítések felmennek.Valami 5 let
Ja és mondta hogy kifejezetten magyar készülék.
-
pjen
félisten
Üdv.Használ valaki HBO GO- t HTC M7 en?
-
pjen
félisten
válasz
knyitogato #29656 üzenetére
Valószínűleg a vodás kártyát kell elsődlegesnek beállítani,ha van ilyen lehetőség.Duál sim es telókon szokott lenni.
-
pjen
félisten
válasz
enginev3.0 #29441 üzenetére
Mi bajod az alkoholistákkal?
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #29162 üzenetére
Azért a vasaló meg a töltő másképp működik.Ezt megindokolnád.
Én nem is írtam hogy lemerülve nem vehet fel 2 ampert.Azt irtam adott :adott fesz adott ellenálláson fix áramot hajt át hiába tud a töltő többet is leadni.Pl:5V 5Ohm ellenálláson 1 Ampert hajt át.I=U/R.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #29158 üzenetére
Gondolkodj,ha ráteszed egy 5V 200A kimenetű töltőre akkor felveszi a 200Ampert.Gondolj az otthoni "konnektorra" a vill óra alatt van 32 a os kismegszakító,ergó a konnektorból 32a nyerhető.Az 1000w os vasaló mégsem vesz fel csak durván 4 Ampert.I=U/R.Nagyobb feszültség adott ellenálláson nagyobb áramot hajt át.
The Nuke:A bőrödnek van ellenállása ezen adott fesz adott áramot hajt át,ha a feszt alacsonyan tartod sosem alakul ki veszélyes áram ütés.Nem véletlen vannak a törpe feszültségű hálózatok.Ha ráteszed az autód aksijára a 12V os égőt felveszi a 200 ampert?pedig van benne.Mérjél rá egy 25W os féklámpa izzó kb 2A vesz fel.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #29156 üzenetére
Azért írtam Ohm bátyánkat.Egyrészt nem mindegyik töltő ad le 5 voltot,nekem van PL:19 voltos is.De adott ellenálláson adott feszültség egységnyi áramot hajt át.Tehát attól hogy a tőltő le tud adni 2 ampert a készűlék még nem biztos,hogy felveszi.Akkor van baj ha a töltő nem tud leadni elég áramot és lassan tölt.Például az én HTC M7 em szinte minden kinai töltőre kiírja hogy gyenge a töltés nem lesz elég gyors.
Ha úgy lenne ahogy gondolod az ív hegesztők már mind halottak lennének.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #28601 üzenetére
Az a baj,hogy a fogyasztó védelem nem hatóság
Álltalában a békéltető biróságot javasolja.
-
pjen
félisten
válasz
kenny123 #28537 üzenetére
Üdv.Segítséget kérnék,tudom én voltam a hibás.Letöltöttem az árúházból egy csomag full hd háttérképet,elindítottam mint alkalmazást.Azóta ha van net a telón véletlen szerűen váltogatja a háttér képeket,pedig amit találtam rá utalót már mindent letöröltem,jól néz ki de néha nagyon idegesítő tud lenni.Ötlet hogyan tudnám megszüntetni?köszi.
-
pjen
félisten
Szia 45-75Hz közötti ingadozás semmiképpen nem lehet,gondolj bele egy csomó dolog működése a hálózati 50Hz hez van szinkronizálva.Pl.egy percenként 2880 at forgó villany motor 75 Hz n olyan 4300 at forogna(természetesen a pontos szlipet nem tudom),De az asztali digitális órák töbsége is az 50 Hz vel van szinkronizálva.STB.
Skilly:az nem mindíg baj ha nem tölt túl gyorsan,a nagyon gyorsan töltődő aksik nem szoktak hosszú életűek lenni.
-
pjen
félisten
válasz
Skilly #28300 üzenetére
Azért attól még,hogy más telót kiválóan tölt még lehet hibás.Haverom vadi új kinai csodájának a töltőjéven próbáltam tölteni az M7 et és ki írta:gyenge töltő használjon gyári HTC töltőt,ergó lehet más telókat a kis hibás HTC töltő is megfelelően tölti.
s3nsitivity:az aksi töltő DC n megy.
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
enginev3.0 #27980 üzenetére
Teljesen igazad van,eddig nem is érdekelt.Egyébként világosban úgy néz ki mintha világítana,pedig csak jól lászik.
-
pjen
félisten
válasz
enginev3.0 #27586 üzenetére
Mentek azok a "régi"HTC k jól.egyébként lehet ez a mostani kevés sokkal erőforrás igényesebb.
-
pjen
félisten
válasz
enginev3.0 #27577 üzenetére
Azokban a telókban azért átlagosan fele ennyi ram sem volt.
-
pjen
félisten
válasz
csgabi1986 #27099 üzenetére
Én használom elég sokat melegszik,de nem sárgul.
-
pjen
félisten
válasz
freezespider #27091 üzenetére
Keressél egy olyant,hogy emberek.Szerintem ha rá böksz adja azt a listát amit keresel.
-
pjen
félisten
Szia.Hol kell beállítani,hogy mutassa aksi hőmérsékletet?
-
pjen
félisten
válasz
Loboda #26220 üzenetére
Szia igérted segítesz frissíteni,a teló jelzi hogy van rendszer frissítés,ha autómatán van.El is kezdi letőlteni,de azt irja hibás a frissítés,és próbáljam kézzel
évjegy,szovtver frissítések,itt már azt írja telója naprakész nincsenek frissítések.Ha Tudsz segíteni köszönöm.
-
pjen
félisten
válasz
CptAdamica #26408 üzenetére
Nem tudom sajnos,én így vettem kb 2 hete:4,4,2+sense 5.5
De biztos segítenek,vannak itt szakemberek.
-
pjen
félisten
válasz
CptAdamica #26406 üzenetére
4,4,2 már van.
-
pjen
félisten
Üdv.Valami jó kép nézegetőt keresek,ha már gyárilag nincs benne,Ti mit használtok?
-
pjen
félisten
Szervusztok.Tanácsot kérnék.Vettem kb 2 hete GSM boltban egy HTC one (m7)telót,1 év bolti garival,semmi bajom vele kiváló.Android 4.4.2+sense5,5.Viszont felhívtam a HTC-t imei szám alapján közölték a telót januárban kinyitották,bármit is jelent ez,ezért semmilyen frissítést nem fogok rá kapni.Van valamilyen megoldás a frissítésekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest