- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
válasz
Avicularia #15828 üzenetére
Fémes tokkal csak gyengítitek az antennát szvsz.
-
adodaniel
őstag
válasz
Ed Parker #15772 üzenetére
Az S2 szerintem még nagyon jó volt, én 2 évig használtam első androidos telefonként és nagyon szerettem. Azóta elment a samsung egy irányba, ami már nem biztos, hogy jó. Nekem se kéne egyik mai samsung sem. Nem hiszem, hogy van egyébként most jobb teló összességében (méretek, szolgáltatások, minőség) nézve, mint a One. A nexus mobilok érdekelnek, lehet az 5-ös majd jobb lesz, mint a mienk.
A mobilaréna tesztek pedig lassan már kritikán aluliak. Felesleges bekezdések az előre telepített programokról, meg benchmark eredmények. Lassan semmi szakmai tartalom nincs bennük. Ez saját vélemény.
-
adodaniel
őstag
válasz
Ed Parker #15687 üzenetére
Halálosan komolyan gondolom.
A zsebemben nem egy téglát akarok hordani, ami az olyan egybeépített tokkal válik a telefonból. Ellenben egy kiránduláson a hátizsákban elfér a külső akkumulátor, ha szükséges rádugom (amikor nem vagyok mozgásban persze).
Mindenkinek mások az igényei. -
adodaniel
őstag
Google editiont hogy csinálok a telóból, ha ki szeretném próbálni? Csak mókolással lehet?
-
adodaniel
őstag
Ehhez a prémium dologhoz: Számomra már az prémium, hogy a fémház miatt nem recseg-ropog az egész telefon mikor kézbe veszem, mint valami agyonhasznált tv-távirányító. Az, hogy a fémet magát fogjam nekem nem okoz prémium érzetet, ezért inkább vettem rá tokot, hogy védjem a telefont. Arról nem is beszélve, hogy jön a hideg, és még egy telefon is fagyassza az ember combját?
-
adodaniel
őstag
Karpántos tokot használ valaki? Futáshoz kellene valamit vennem...
-
adodaniel
őstag
válasz
m0rd0k #14068 üzenetére
Úgy tűnik nekem igen. Egy érdekes cikket találtam az interneten, miszerint T-mobile-os kártyáknál fordult elő eddig (nemcsak itthon). Hiába cseréltek kártyát, ugyanúgy előjött, tehát valószínű a kártya gyártásában lehet a hiba. Mindegy is, a megoldás:
Kiveszed a kártyát, és a hátuljára ragasztasz pl. szigetelő szalagot. Így már szorosabb lesz a rekeszben. Én 2-3 hete csináltam ezt meg, azóta jó. Előtte sokszor előfordult ez. A családban van egy Lumia 520, szintén T-s és ott is előfordul ez a jelenség. -
adodaniel
őstag
válasz
Leafnshit #14005 üzenetére
Az ilyen toldozások nem nagyon vezetnek jó eredményre, már ami a hang minőségét illeti... Elképzelni is nehéz, hogy lehet ezt normálisan használni ráadásul. +1 méter lesz a teljes kábel hossza, léptetőgombok lent lógnak valahol...
Jobb megoldás venni új fülest szvsz. -
adodaniel
őstag
Én az egész rendszert tudom vele alapszinten kezelni. TV-t csak ki-/bekapcsolásra, set-top boxot csatornaváltásra, házimozi erősítőn pedig hangerő állításra. Mindent alapfunkciót arra állított, ahol annak lennie kell.
Nyilván a komolyabb műveletekhez kevés ez (pl. erősítőn hangkimenet állítgatás), de átlagos napi használatot bőven kiszolgálja.
-
adodaniel
őstag
válasz
csacsi67 #13486 üzenetére
A hibák többsége egyébként az első szériás One-okra a jellemzőbb szerintem. Kérdem én, az iPhone-okkal nem szokott gond lenni? Antennagate, 5-nél is voltak kopásproblémák az elején, kieső Home gomb... stb. Samsungokkal is vannak gondok, szóval amit írtál, így ebben a formában nem teljesen igaz szvsz.
-
adodaniel
őstag
Többször csinált olyat a telefon az elmúlt időben, mintha nem érzékelné a simet. Ez bug vagy szervíz lesz?
-
adodaniel
őstag
Ezzel én is egyetértek. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy utcán csak agybadugós van...Mondjuk az is érdekelne azért, hogy a 99%-os arány hogy jött ki neked (zack). Gondolom kinéztél a villamos ablakán és egy <10 elemű mintából szűrted ezt le, ahol ennek a <10 embernek sem mindenkinek volt még agybadugósa se...
-
adodaniel
őstag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
Szerintem is jó egyből felső kategóriás készülékkel kezdeni az androidos ciklust. Én anno Nokia 5800-ról váltottam az akkor zászlóshajó Galaxy S2-re. Sokat számított, hogy nem voltak memóriakezelési gondok, lassulás ritkán fordult elő, könnyebb beleszeretni az androidba, ha nincsenek ezek a nyűgök.
-
adodaniel
őstag
Fent van a ClockPlus DayDream és folyamatosan jelzi, hogy van nem fogadott hívásom, pedig nincs. Amikor van egy értesítés nem fogadott hívásról, akkor azzal, hogy bemegyek a hívásnaplóba, azzal eltűnik az értesítés. Nem értem ez miért hozza fel. Valakinek valami ötlete?
-
adodaniel
őstag
válasz
Feribacsi555 #12355 üzenetére
Ne vedd le! Egyszer levettem és el is engedett az egyik saroknál a gumi ragasztása. Mondjuk elküldtem a képet róla a poeticnek és küldtek újat.
-
adodaniel
őstag
válasz
Feribacsi555 #12352 üzenetére
Jó választás.
-
adodaniel
őstag
válasz
Nuada herceg #12026 üzenetére
A "hozzáértők" már sok mindent megjósoltak, nem csak a HTC esetében. Meg lehet nézni, mi jött be ezek közül...
-
adodaniel
őstag
Tudtok ajánlani valami jó autós tartót, amibe tokkal együtt is befér a készülék?
-
adodaniel
őstag
Az Fb appnál másnál sincsenek értesítések? Egyedül csak az üzenetekről küld...
-
adodaniel
őstag
Másnál is akadozik a T-s mobilnet? Hol van, hol nincs...
-
adodaniel
őstag
válasz
Bdanyy #10210 üzenetére
Hát én most párszor kiszedtem a tönkrement atmosphere tokból (mikor próbáltam megragasztani), és mindig átnéztem, de semmi kopás. A védetlen helyeken is minden rendben, pedig farmerzsebtől kezdve, táskába bedobva dolgok közé, mindenhogy használom. Szerintem ez is csak széria kérdése lehet.
Természetesen lekopogom.
-
adodaniel
őstag
Na meg is jött a csere Poetic Atmosphere tok. 2 hét alatt meg is lett, levelezéssel, postával együtt. Nagyon korrekt cég! Le a kalappal.
-
adodaniel
őstag
Erre ötlet?
-
adodaniel
őstag
A héten csináltam egy factory resetet (OTA óta még nem tettem meg). Korábban a fényképeket dátum+idő néven mentegette el, most pedig IMAG + futó sorszám (videóknál VIDEO + futó sorszám) néven. Hol lehet visszaállítani?
-
adodaniel
őstag
válasz
Red Bull fan #9561 üzenetére
Nem fog bekavarni.
-
adodaniel
őstag
válasz
Red Bull fan #9528 üzenetére
-
adodaniel
őstag
válasz
Red Bull fan #9519 üzenetére
Poweramp szerintem viszi.
-
adodaniel
őstag
válasz
Red Bull fan #9492 üzenetére
Ok, pontosan milyet rendeltél?
-
adodaniel
őstag
Ilyet próbált már valaki? Gondolkodok a csomagon, csak féleg a mágnesgyűrű belelógna a kamera lencséjébe... Vélemény?
-
adodaniel
őstag
Fúúú szerintem nagyon el lett kanyarodva a topic témájától. Aki iOS-t akar, az adja el a One-t és menjen át / vissza a túlárazott készülékek topicjaiba, ez úgyis meddő vita, hogy melyik a jobb, melyik nem.
-
adodaniel
őstag
Fényképezésnél automata módban szoktatok először fókuszálni (megérinteni a képernyő egy pontját), vagy csak a kamera gombbal készítitek inkább a képeket?
-
adodaniel
őstag
Van akinek már frissült automatikusan a maps?
-
adodaniel
őstag
válasz
torrente777_ #8990 üzenetére
Gyári TV app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged