- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Videolejátszónak mit érdemes használni ? Olyan kell ami mindent lejátszik.
-
capulet75
addikt
Hol találom a belső tárhelyet?
-
capulet75
addikt
Még nem vettem meg a PowerAmp-et, egyenlőre maximálisan meg vagyok elégedve a gyári lejátszóval. Egész nap (kb 8 v 9 órát) zenét hallgattam rajta, kb 15% merült az aksi. A gyári füles egész használható, igazából amiket eddig a telókhoz adtak, messze ez a legjobb. Persze köze sincs egy komoly füleshez, pláne nem fejeshez, de nincs miért szégyenkeznie. Nem sokára megjön a rendes fejesem, kiváncsi leszek kell-eaz One és a fejes valamit raknom.
-
capulet75
addikt
Köszönöm mindenkinek.
-
capulet75
addikt
Kéne nekem az One-ra valami profi zenelejátszó. Ötlet?
-
capulet75
addikt
Még ezek a a custom romok, widgetek, ect.. homály zónába esnek, de nagyon érdekel a "heggesztés". Valami vérprofi ember (akinek van ehhez ingerenciája) segíthetne majd, nem nagyon van időm átolvasni 29364923469 hsz-t.
Jelenleg pont költözés van, de ha vége az őrületnek, rámennék a kérdésre. Azt az egyet sajnálom h a készülékházon körbefutó fehér műanyag keret nem alumínium. De így is elég prémium érzetet nyújt.
-
capulet75
addikt
Egy nap masszív használat után azt kell mondjam hogy fantasztikus a telefon.Én semmiféle illesztési hibát, pixelhibát,ect.. nem tapasztaltam, tökéletes készüléket kaptam a szolgáltatótól. A sebesség teljesen jó, semmiféle akadozást nem tapasztaltam. Itthon hotspot-ként funkcionál felváltva egy 920-assal, lám mire is jó a korlátlan net és a 4G.
Két laptop simán elmegy róla. A kamerával nagyon jó kis képeket lehet lőni, kb 5 perc használat után rájöttem h miként használjam megfelelően. Nyilván közelében sincs egy "rendes" fényképezőgépnek, de aki ilyesmit vár egy telefontól, az egy idióta. Minden esetre teljesen vállalható képeket készít. Az adatátvitel sebesség az USB-n egészen kellemes. A hangzása nagyon durva! Ilyet még telefonban nem tapasztaltam! Kb 60%-ig ne is torzít, utána is csak elenyésző mértékben. Van basszus! Whoa.
-
capulet75
addikt
a sense alapértelmezett v be kell kapcsolni mert nekem erég pure a telom. első HTC-m, semmit sem tudok róla
-
capulet75
addikt
Új ország, új lakás,új telefon. Természetesen az HTC One.
Lesz majd sok kérdésem, első körben: hogyan tudok magyar nyelvet lőni ha nincs a listában?
Ja, már most imádom a cuccot.
-
capulet75
addikt
Milyen a füles amit adnak a cucchoz?
-
capulet75
addikt
Kérdés. Mivel nagy tehetséggel kimostam a telefonomat (és még nincs meg az One) ezért készülék nélkül maradtam. Van ugyan egy Samu Galaxy Mini de az Telenor függő, és mivel nem élek otthon ezért nem tudok bemenni kifüggetleníteni a szolgáltatóhoz. Valami ötlet hogyan tudom ez kivitelezni? Már rég lejárt róla a hűség, bár nem tudom ez számít-e valamit.
-
capulet75
addikt
Nagyon várom már az új One-mat, főleg hogy most mostam ki a telefonomat.
Nincs valami sorozatszám lista a hibás szériákról? És hogyan tudom már a boltban leelenőrizni a pixeleket?
-
capulet75
addikt
Ha valaki esetleg tokot keresne. Itt vannak nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL T40 EMC Szerver
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest