- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Videolejátszónak mit érdemes használni ? Olyan kell ami mindent lejátszik.
-
capulet75
addikt
Hol találom a belső tárhelyet?
-
capulet75
addikt
Még nem vettem meg a PowerAmp-et, egyenlőre maximálisan meg vagyok elégedve a gyári lejátszóval. Egész nap (kb 8 v 9 órát) zenét hallgattam rajta, kb 15% merült az aksi. A gyári füles egész használható, igazából amiket eddig a telókhoz adtak, messze ez a legjobb. Persze köze sincs egy komoly füleshez, pláne nem fejeshez, de nincs miért szégyenkeznie. Nem sokára megjön a rendes fejesem, kiváncsi leszek kell-eaz One és a fejes valamit raknom.
-
capulet75
addikt
Köszönöm mindenkinek.
-
capulet75
addikt
Kéne nekem az One-ra valami profi zenelejátszó. Ötlet?
-
capulet75
addikt
Még ezek a a custom romok, widgetek, ect.. homály zónába esnek, de nagyon érdekel a "heggesztés". Valami vérprofi ember (akinek van ehhez ingerenciája) segíthetne majd, nem nagyon van időm átolvasni 29364923469 hsz-t.
Jelenleg pont költözés van, de ha vége az őrületnek, rámennék a kérdésre. Azt az egyet sajnálom h a készülékházon körbefutó fehér műanyag keret nem alumínium. De így is elég prémium érzetet nyújt.
-
capulet75
addikt
Egy nap masszív használat után azt kell mondjam hogy fantasztikus a telefon.Én semmiféle illesztési hibát, pixelhibát,ect.. nem tapasztaltam, tökéletes készüléket kaptam a szolgáltatótól. A sebesség teljesen jó, semmiféle akadozást nem tapasztaltam. Itthon hotspot-ként funkcionál felváltva egy 920-assal, lám mire is jó a korlátlan net és a 4G.
Két laptop simán elmegy róla. A kamerával nagyon jó kis képeket lehet lőni, kb 5 perc használat után rájöttem h miként használjam megfelelően. Nyilván közelében sincs egy "rendes" fényképezőgépnek, de aki ilyesmit vár egy telefontól, az egy idióta. Minden esetre teljesen vállalható képeket készít. Az adatátvitel sebesség az USB-n egészen kellemes. A hangzása nagyon durva! Ilyet még telefonban nem tapasztaltam! Kb 60%-ig ne is torzít, utána is csak elenyésző mértékben. Van basszus! Whoa.
-
capulet75
addikt
a sense alapértelmezett v be kell kapcsolni mert nekem erég pure a telom. első HTC-m, semmit sem tudok róla
-
capulet75
addikt
Új ország, új lakás,új telefon. Természetesen az HTC One.
Lesz majd sok kérdésem, első körben: hogyan tudok magyar nyelvet lőni ha nincs a listában?
Ja, már most imádom a cuccot.
-
capulet75
addikt
Milyen a füles amit adnak a cucchoz?
-
capulet75
addikt
Kérdés. Mivel nagy tehetséggel kimostam a telefonomat (és még nincs meg az One) ezért készülék nélkül maradtam. Van ugyan egy Samu Galaxy Mini de az Telenor függő, és mivel nem élek otthon ezért nem tudok bemenni kifüggetleníteni a szolgáltatóhoz. Valami ötlet hogyan tudom ez kivitelezni? Már rég lejárt róla a hűség, bár nem tudom ez számít-e valamit.
-
capulet75
addikt
Nagyon várom már az új One-mat, főleg hogy most mostam ki a telefonomat.
Nincs valami sorozatszám lista a hibás szériákról? És hogyan tudom már a boltban leelenőrizni a pixeleket?
-
capulet75
addikt
Ha valaki esetleg tokot keresne. Itt vannak nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest