Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08
üzenetére
[link]
Ilyenem van, viszont utálom a tokot, és rendeltem egy ilyet [link], persze az elejére nem fogom rátenni mert ronda, de a hátulján jól mutat, nem karcolódik a telefon, és nem kopikA kijelzőt védheted fóliával, így a karcok azon lesznek majd, és nem a glasson
Ennél több felesleges, vigyázni kell rá
Sensationomon csak egy fólia volt, de úgy adtam el ahogy kaptam, pedig sokáig nálam volt, One x szintén, és Desire HD is, bár az egyszer leesett 20cm-ről és lett kis ütődés rajta, minden telefonomra tudtam eddig úgy vigyázni csak egy fólia mellett, hogy nem lett semmi bajuk
One-t féltem, mert elvileg kopik, így kell rá ez a Skin cover -
datomi
tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Köszi

Az a barna b@szottul jól néz ki
-
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Köszi, de nekem ezek a hajtogatós megoldások annyira nem jönnek be, esetleg valami más ötlet?
-
SeatLeon08
tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
-
szabi510
tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Köszi a tanácsokat, mindent megpróbáltam. Jetaudioval és poweramppal is, de semmi. Gyári fülessel és egy sennheiserrel sem megy, állandóan az utolsó számot tárcsázza.
Feladom... -
szabi510
tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Próbáltam én is poweramppal, jetaudio-val, de mindegyikkel hívott dupla gombra. Ma lesz nálam egy szűz One, kipróbálom azon is. A füles egy egyszerű sennheiser mm30.
-
baani59
aktív tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Én egy RC E240-est használok(tam) az ARHD 22.0-el (gyári 4.2) minden segéd program nélkül.
Kétségtelen, hogy bizonyos funkciók többszörös gombnyomással, ill. lenyomva tartás és ismételt rányomással érhetők el, de némi memóriával és ritmusérzékkel ez megoldható. A hangminősége az átlagosnál jobb - jó mélyekkel és jó dinamikával. Az én fülem is átlagos (remélem...), vájtfülűek lehet, hogy nem értenek velem egyet.
-
szabi510
tag
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Nekem szintén tárcsáz. Baromi idegesítő hogy nem jövök rá miért.
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08
üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08
üzenetére
Egy oldalt olvass vissza, pont erre írtam megoldást. Az érdekesség az, hogy telepítés után beállítottam az alkalmazást majd le is tiltottam, de a duplaklikk működik így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Call of Duty: Black Ops 7
- Macska topik
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondom simán működik nálam a gyári headsettel és a Monitor-ral is. Van kifejezetten egy opció benne a HTC-khez.