- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #16087 üzenetére
[link]
Ilyenem van, viszont utálom a tokot, és rendeltem egy ilyet [link], persze az elejére nem fogom rátenni mert ronda, de a hátulján jól mutat, nem karcolódik a telefon, és nem kopikA kijelzőt védheted fóliával, így a karcok azon lesznek majd, és nem a glasson
Ennél több felesleges, vigyázni kell rá
Sensationomon csak egy fólia volt, de úgy adtam el ahogy kaptam, pedig sokáig nálam volt, One x szintén, és Desire HD is, bár az egyszer leesett 20cm-ről és lett kis ütődés rajta, minden telefonomra tudtam eddig úgy vigyázni csak egy fólia mellett, hogy nem lett semmi bajuk
One-t féltem, mert elvileg kopik, így kell rá ez a Skin cover -
datomi
tag
válasz
SeatLeon08 #15842 üzenetére
Köszi
Az a barna b@szottul jól néz ki -
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #15841 üzenetére
Köszi, de nekem ezek a hajtogatós megoldások annyira nem jönnek be, esetleg valami más ötlet?
-
SeatLeon08
tag
válasz
SeatLeon08 #15841 üzenetére
-
szabi510
tag
válasz
SeatLeon08 #14434 üzenetére
Köszi a tanácsokat, mindent megpróbáltam. Jetaudioval és poweramppal is, de semmi. Gyári fülessel és egy sennheiserrel sem megy, állandóan az utolsó számot tárcsázza.
Feladom... -
szabi510
tag
válasz
SeatLeon08 #14423 üzenetére
Próbáltam én is poweramppal, jetaudio-val, de mindegyikkel hívott dupla gombra. Ma lesz nálam egy szűz One, kipróbálom azon is. A füles egy egyszerű sennheiser mm30.
-
baani59
aktív tag
válasz
SeatLeon08 #14411 üzenetére
Én egy RC E240-est használok(tam) az ARHD 22.0-el (gyári 4.2) minden segéd program nélkül.
Kétségtelen, hogy bizonyos funkciók többszörös gombnyomással, ill. lenyomva tartás és ismételt rányomással érhetők el, de némi memóriával és ritmusérzékkel ez megoldható. A hangminősége az átlagosnál jobb - jó mélyekkel és jó dinamikával. Az én fülem is átlagos (remélem...), vájtfülűek lehet, hogy nem értenek velem egyet.
-
szabi510
tag
válasz
SeatLeon08 #14413 üzenetére
Nekem szintén tárcsáz. Baromi idegesítő hogy nem jövök rá miért.
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #14413 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
SeatLeon08 #14411 üzenetére
Egy oldalt olvass vissza, pont erre írtam megoldást. Az érdekesség az, hogy telepítés után beállítottam az alkalmazást majd le is tiltottam, de a duplaklikk működik így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest