-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
Én egyszerűen nem bírom működésre bírni ezt a tetves biztonsági mentést! Kitöröltem az adatait, ugyanúgy 29%-nál lefagy az app, átváltottam Box-ra, akkor meg crashel+hibaüzi... so BS
(#31750) k.arnold: Ugyan már... senki sem 100%-os reggel! No para!
-
jozso1989
őstag
Egy kis OFF: Desire 820
Nekem tökre tetszik ez a szépség.
Az a kék minta nagyon adja a fehér alapon. Olyan mint egy kis játéktelefon (5,5 inch "kis" lol).
-
jozso1989
őstag
Istenem, mennyivel másabb ezt használni, mint egy Samsungot... ez a gyorsaság és gördülékenység páratlan.
Főleg multitasking... azonnali érintésre reagál nem villog még az ikon és várni kell rá...
-
jozso1989
őstag
T-nél a csaj elkérte a telefonszámom, és mondta, hogy majd kapok SMS-t, hogy mikor mehetek vissza érte, de már többnyire postázni szokták a készülékeket. Szóval nem futárszolgálattal küldik, hanem a postával. Tegnap hívott telefonon a postás, hogy ő már "itt" van (mármint az itthoni címemnél). Mondom az felettébb kellemetlen, mivel dolgozom... aztán megkérdezte, mikor jó nekem, mondtam én 4-től érek rá, addigra érek haza a melóból. Mondta, hogy akkor másnap 4-re jön és ennyi volt.
-
jozso1989
őstag
Végre, visszakaptam a szépségemet, postán hozták!
Viszont full hard resetet toltak rajta... szerencsére mindent visszaállított a telefon magának.
Még a hátterem is letöltötte.
-
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #31678 üzenetére
Az első szériás One-okban HAAC mikrofon (HDR) van, azért szól olyan brutálisan szépen az övé. A következő szériában a Nokiás per után (övéké volt maga a szabadalom) másik mikit rakott bele a One-okba a gyártó... Az már gyengébb minőségben sokkal, de így is bőven átlagon felüli. A múltkori partyn haverom és én vettünk fel videót (hardcore drum and bass party), neki Z2-je van, fülsüketítően hangosra voltak valamiért állítva a hangfalak, már bántotta a fület rendesen (3 napig sípolt -.-). A One egész szépen vette fel, volt közép-mély-magas, minimális torzítással, a Z2 értékelhetetlen volt.
Viszont valamiért a One szaggatva vesz fel videót, ugrál az fps 20-30 között én úgy vettem észre. A gyengébb fényt nem bírja.
Most nézem... mi ez a hullámzás, meg remegés a videóban? o.O Egyre bénább a youtube...
-
jozso1989
őstag
Off: Ez a Samsung valami szörnyen nem ergonomikus. Ki a halál találta ki, hogy bal oldalt legyen a hangerőszabályozó? Ahogy kézben fogom állandóan megnyomom valamelyik gombot és össze-vissza ugrál a hangerő... ez szörnyű. Aki kitalálta, remélem ugyanúgy Samut használ ő is, nem BB-t!
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #31632 üzenetére
Nekem is.
On: Működik már végre akkor a biztonsági mentés? Ha jól emlékszem nyáron is volt egy frissítés erre és ugyanúgy nem működött utána...
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #31578 üzenetére
Remélem visszatér a HTC majd a kapacitív gombokra... bár kétlem. Kapacitív után nem tetszenek a kijelzős gombok azt kell, mondjam... Nyomkodtam az M8-at a napokban, vagy fél órán át nyüstöltem, imádnivaló készülék!
Nagyon jól kézbeillik, áhh... az a rendszersebesség! Félelmetesen gyors a kis dög, és szerintem nem csinál rossz képet. Viszont a kijelzőjén meglepődtem! Szebbek a színek mint az M7-nél, pedig elvileg ugyanúgy SLCD3, nem? Jah és a fél óra folyamatosan püfölés alatt 1%-ot nem merül. xD
-
jozso1989
őstag
Be kellett adnom a telefont szervizbe... Sztori a következő: Elromlott a gyári headset bal oldala. Na most ugye 1 év garancia van kiegészítőkre, bementem T-be, hogy megkérdezzem, hogyan is működik mindez. Elment a srác megnézett valamit (gondolom utánajárt a dolognak) majd visszajött és közölte, hogy telóval együtt kell leadnom és 14 nap az átfutási idő. Hát mondom ez k*va jó...
Megkértem, akkor inkább mutasson nekem valami headsetet (bár sejtettem, hogy egyik sem fog tetszeni). Hozott egy Samsungot 4 ezerért, meg valami 3 ezres TDK. Hát kipróbáltam a Samsungot, beletekertem a mixbe és vettem is ki. Mondom bocs, de ez szörnyű... "hát én is ilyen használok az S4-emhez". Oké, hogy ilyet használsz, de ég és föld és a kettő. Azt mondja, "akkor a 3 ezreset meg se nézzük". Hozott még egy fülest, az 8 ezres TDK volt, bedugtam a fülembe, play gomb és húztam is ki... mondom ez sem jobb. "Igen? Akkor tudhat valamit a HTC"... Hát, mondom ennyi.
Teljesen más a hangzása... nézegettem headseteket még, találtam 15 ezerért valami sennheiser cx300, meg 6k-ért cx200. De ha a 8ezres értelmetlen volt, a 6k-sat meg sem próbáltam, ráadásul írták, hogy elég gyenge a basszusa, úgyhogy maradt a szerviz..
Amin viszont elgondolkodtam... Szóval, ha a One-on ilyen bénán szóltak ezek a fülesek, akkor hogy szólhatnak egy Samsungon, vagy Sonyn??? Azokban nincs erősítő mint a One-okban. Úgyhogy azt hiszem életem végéig csak HTC telefonjaim lesznek, ez eldöntött meccs, a többi az én igényeimnek nem felel meg.
-
jozso1989
őstag
Hát... akárki akármit mond, amióta használok Greenify-t az üzemidőre +10%!
Pedig semmit sem változtak a felhasználói szokásaim.
-
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #30904 üzenetére
Ritkán írok SMS-t, de nem ártana azért, ha nem kéne az ékezetekkel szórakozni. De amúgy pl. a szüleimnek nincs okostelefonja, ergo az online szolgáltatások kilőve. Barátnőmnek sincs mobilnete... Jó, nyilván nem 0-24 SMS-ezek velük, csak hát na.
De amúgy főleg Swiftkey miatt zavar engem, mert így megtanulja a rosszat is, nem csak a normális szavakat.
-
jozso1989
őstag
válasz
jozso1989 #30889 üzenetére
Hát, az a helyzet, hogy faszán elküldi az összes ékezetet, "ő", "í", "ű", "ú". Írtam egy SMS-t a cégesemre, beleírtam ezeket a karaktereket, nyilván levett vagy 60 karaktert egyből, majd folytattam, átváltott 2 SMS-re... majd elküldtem, de egybe küldte el, egy SMS-ként. Most vagy én vagyok béna (csak egy SMS jött, nem nézhettem félre pedig), vagy ez a program túl zseniális! Inkább utóbbi!
-
-
jozso1989
őstag
Akit érdekel egy baromi jó SMS app, ami tömöríti is a karaktereket: TextraSMS.
Baromi gyors, gördülékeny, nem akadozik mint a Handcent.
És szépen személyre lehet szabni. Nekem nagyon bejött! Ráadásul már Material Design-os!
-
jozso1989
őstag
Használ itt valaki Greenify-t? Root nélkül a pro verzióban elvileg lehet system appokat fagyasztani (nem mindet). A Facebobok-ot le lehet?
Csak ez érdekel és már veszem is meg.
-
jozso1989
őstag
válasz
Klaus Duran #30818 üzenetére
Csak szerintem van kicsit felgyorsítva a videó?
-
jozso1989
őstag
Szerintetek számít üzemidőben, hogy milyen böngészőt használok?
A gyári böngészőt, ha mondjuk lecserélem Dolphin-ra fog valamit számítani?
-
jozso1989
őstag
Tényleg nem SLCD már a One-okban megtalálható kijelző? Valami olyasmit mondtak nekem, hogy már nincs SLCD. Elvileg az M7-ben is valami más van... Az M8-ban mindenképp. Vagy ez csak hülyeség megint?
-
jozso1989
őstag
Hát, akárki akármit mond, az új szifon hátulja nagyon a One-okra hajaz.
iPhone One M8. Loudly brilliant - We sue you! xDD
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #30684 üzenetére
Hát, majd ma meglátjuk, milyen. Az eddigi képek alapján bűnronda...
-
jozso1989
őstag
Bizony, erre a kérdésre csak szubjektív választ tudsz kapni... De ami miatt mindenképp ezt válaszd bármivel szemben: A telefon bitanggyors, én nem hittem volna, hogy androidos telefon tud így is működni, de a One-nál ez egyszerűen így van. Az érintésekre azonnal reagál, nincs késés (tehát egyáltalán nem lagol a készülék), az animációk gördülékenyek, nagyon pöpec a cucc. Jó, nem fogok hazudni, néha előfordul 1-1 apróbb akadás... gyengus már a hardver.
A kijelző csodálatosan szép, ennél csak az S5-ben levő SAMOLED szebb, nem hiszem, hogy létezhet LCD-ből ennyire szép kijelző! A színek gyönyörűek, szép szaturáltak, meseszép, tényleg! Érdemes a telefonon HDR, ill. természetfotókat nézni, az embernek leesik az álla!
És még egy dolog, amiben valamiért nagyon jó a One. Szerintem a Nexus után ez tud a legjobban multitaskingolni, egyszerűen sosincs újratöltés (ismerősöm S4-e folyamatosan töltögeti újra az appokat)!
Ott, a fémház még. A kamera korrekt, legalább is nekem, én csak ritkán használom, inkább videózok. De itt is előjön a One előnye mindennel szemben: Tud nagyon hangos hangot rögzíteni torzulás nélkül (pl. koncerteken, partykon).
Mit lehetne még írni? Nem szokott lefagyni, sosem kell újraindítani, mert nem lassul be, ezzel a telefonnal csak jól járhatsz!
Az egyetlen negatívum az üzemidő. 1 napot kibír a kicsike, se több, de kevesebb!
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #30635 üzenetére
Huawei One M7
-
jozso1989
őstag
Jó, érted most nem halok bele egy kis + gépelésbe, csak, hát keresgélni kell a hülye karaktereket. Swiftkey-jel lenne egy SMS megírása maximum 10 másodperc, így meg vagy 1-2 perc, mire összeszenvedem az SMS-t. Már inkább felhívom az illetőt azt kész...
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30613 üzenetére
Sonyknál van olyan opció, hogy karakterek tömörítése, vagy valami ilyesmi. Akkor lehet írni ékezetes karaktereket és ugyanúgy 160 karakter lesz az SMS.
-
jozso1989
őstag
Hello! Nem lehet, sajnos, én fordított ékezettel írok SMS-t. á helyett: "à"
Ezt én sem értem, miért nem csinálják meg, szerintem a HTC-n kívül minden gyártónak a telefonja tudja kezelni az ascii karaktereket...
Elvileg ez az app kezeli, de szörnyű az optimalizációja, gusztustalanul akadozik, úgyhogy én letöröltem.
-
jozso1989
őstag
Egész jó lett a Swiftkey, nem lagol.
Pedig már gondolkoztam rajta, hogy feladom a nagy lustaságom és inkább használom a gyári bill-t, az sokkal gyorsabb, erre jött frissítés tegnap este és baromi jó lett az app! Bár kivehetnék végre ezt a lassított animációt, amivel feljön a bill (nem HTC-s
), de legalább már azonnal reagál és normálisan lehet írni, nincs késés. Szóval, aki ez miatt törölte, az tehet vele ismét egy próbát!
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30586 üzenetére
Haha, a hét kommente! Francba, lassan már mindenki jobban trollkodik nálam!
-
jozso1989
őstag
válasz
CptAdamica #30581 üzenetére
Nem kell. Letöltöd, feltelepíted és megy.
-
jozso1989
őstag
Akinek hiányzik a double tap to sleep, annak itt a megoldás!
Tökéletesen működik... FŐKÉPERNYŐRŐL (igazából bárhonnan)!!!!
Szupi! Még tesztelem, elvileg nem eszik semmi akksit (bár ezt nem hiszem el addig, amíg nem látom).
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30577 üzenetére
Értem, köszi az infót!
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30575 üzenetére
Értem, tehát fülessel is bedugva ugyanúgy működik a telefon fő mikrofonja is?
-
jozso1989
őstag
Ez off, de: Ha be van dugva a headset, akkor a telefon mikrofonja működik ugyanúgy, vagy átvált a headset mikire és olyankor telefon mikit offolja?
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30561 üzenetére
De mekkora reklám már!
-
jozso1989
őstag
Igaz, hogy a HTC-ben Bosé hangtechnika lesz? Ugye miután a crApple megvette a Beats-et, elvileg a Bosé-val tárgyalnak. o.O Amivel semmi baj persze, mert a Beats sehol sincs egy Bosé-hoz. Azt hiszem, ha ez így lesz, az M9 lesz a csúcsok csúcsa...
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30452 üzenetére
Bemész az adathasználatba és ott lehet korlátozni.
Megmutatja mik azok az appok, amik eszik a netet, ráböksz és korlátozás.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30430 üzenetére
Hát tudni is kell vele fotózni, nyilván. Azért összehasonlítva ezeket a képeket + a tieid mondjuk az enyémekkel.... hát ég és föld. Én béna vagyok. XD De nem is igazán érdekel a fotós része a telefonoknak. Ilyen sörös buli selfie-re nekem megfelel egy vga kamera is.
Én a videó részét szoktam használni sűrűn, abban meg csak a HTC létezik Android téren. Mivel bulikon/fesztiválokon szoktam videózni, ahol hangos a zene, ott a HTC-n, meg Nokia-n kívül minden telefon betorzít, használhatatlan. Még a csodakamerával felvértezett Sonyk is (amit elvileg kamerázásra csinálnak
D) undorító felvételeket csinálnak.
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30416 üzenetére
Hű, ezeket M7-tel csináltad? o.O De hogy?
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #30403 üzenetére
Comedyn van egy új sorozat és annak a reklámjában is M7 van.
-
jozso1989
őstag
válasz
Reddevil84 #30378 üzenetére
Mi abban bonyolult, hogy nyomva tartod a bekapcsoló-és a hangerőgombot?
-
jozso1989
őstag
válasz
Ununqatrium #30318 üzenetére
Rejtett fájlokat sem tudja kezelni. Marad az ES.
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #30313 üzenetére
Amikor rámész valami appra, akkor materialos. Maga a Play (mármint főoldal) maradt a régi. Legalább is nekem.
Majd biztos lesz jobb.
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #30280 üzenetére
A 4.4.4 android is benne van, az csak egy biztonsági frissítés. Nem írták át a verziószámot, így maradt 4.4.3.
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #30261 üzenetére
Jól néz ki, meglestem vidin én is.
De azért a Sense sokkal gyorsabb mint a WP a fél órás animációival.
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #30238 üzenetére
Van Xperia Z-s és S4-es ismerősöm is. Majd megkérdezem.
-
jozso1989
őstag
Végre működik az automatikus biztonsági mentés... most kezdte el magától.
Leteszteltem, kijavították a csörgés bugot, már csörög farmerzsebben ugrálva, rohangálva.
DD És sokkal gyorsabban reagál a fülhöz emelésre!
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #30217 üzenetére
És a hívás közbeni csengőhang elhalkulás, ha zsebben van a teló, ki lett javítva???
-
jozso1989
őstag
Juhú, nekem is pörög lefelé a 4.4.3!
-
jozso1989
őstag
válasz
spawn21 #30188 üzenetére
De ha egyszer így van!
Amúgy meg az lettem, igen. Nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy normálisan működő androidos telefonom, ami megbízható és nem kell minden nap újraindítgatni mint az SP-t pl... Már Nokiát akartam venni. És azt is vettem volna, ha a T-nél nem láttam volna akciósan ezt.
És nem bántam meg.
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #30155 üzenetére
Olvasgass Sony topicokat, ott perceként 100 komment a sok hibával. Pl. az SP topic a legjobb. Minden órában jön rá valami ROM, egyik bugosabb mint a másik. Imádtam azt a telefont (nem)!
-
jozso1989
őstag
Ismét azt kell mondanom, hogy le a kalappal kis telefonunk előtt!
Kibírt egy 20 perces esőzést a drágám, mondjuk hátsó zsebemben volt, de ronggyá áztam. Félúton jutott eszembe, hogy talán ki kéne kapcsolni, de azért megnéztem rajta, mennyi az idő (nem voltam beszámítható állapotban). Hazaértem, bekapcsoltam, feldugtam töltőre és semmi baja. Ez volt pénteken.
Érdekes, hogy ez nem IP58 beázós Sony (xD), hanem csak egy "sima" telefon, mégis kibírt egy ilyen vihart... bokáig ért a víz.
-
-
jozso1989
őstag
Van valami program, amivel root nélkül meg lehet nézni, mégis mi eszi az akksit? Pár napja a szokásosnál is jobban merül a telefon... :S a GSAM össze-vissza ír mindent (vagy csak én vagyok hülye hozzá), a gyári meg úgy igazából semmi lényegeset nem mutat...
-
jozso1989
őstag
Apropó, egy kérdés: Beállítások menüben a hangoknál van egy olyan opció, hogy "Fordítsa meg a némításhoz". Ez eddig tiszta... hívnak, lerakom kijelzővel lefele a telefont, akkor némul a csengőhang. De minek ez a 2 opció: "mindig néma, elnémítás azonnal"? Mi lehet a különbség? Próbáltam mindkettőt, ugyanazt csinálja.
-
jozso1989
őstag
Valaki el tudja magyarázni, hogyan működik a "takarékos processzorhasználat" opció? Ha bekapcsolom az energiatakarékos módot és ezt az opciót benne, akkor hogyan fog működni a proci? Gondolom le lesz véve egy minimális szintre az órajel, de pl. ha megnyitok egy appot -esetleg- játékot, akkor képes lesz 1,7 GHz-en futni? Vagy ugyanúgy minimalizálva lesz az órajel és akadni-szaggatni fognak az appok?
Az a helyzet, hogy nálam szörnyen bírja az akksi... Reggel hat körül vettem le töltőről, most 5 óra van és 30%... ha pl. lenne még valami dolgom meló után, nem hazajönni, akkor szerintem lemerülne teljesen. Pedig olyan nagyon nem is nyomkodtam.
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #30027 üzenetére
Nagyon brutálisan szól az M7 Poweramppel... én is "csak" a gyári fülest használom, de leírhatatlan ez a hangzás, amit a telefon kínál.
Mintha valami nagy 1k wattos hangfalat hallgatna az ember.
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #30007 üzenetére
A G2 is ugyanaz...
Más: Hol tudom azt megnézni, mikor volt utoljára kikapcsolva a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged