- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
Köszönöm a jókívánságokat, nem spamelem tovább a topicot. Átváltottam Artra, sokkal gördülékenyebb, de ahogy írtam engem eddig sem zavart inkább a megjobb akku idő miatt csináltam. A miracast nem csak nálam nem működött, lehet hogy az én tévémre jött valami frissítés, mert most sem tudok csak a g3-al csatlakozni. Dlna megy mindennel, de a miracast az utolsó fázisnál megáll. Az eszközt látja csatlakozik, majd kiírja, hogy a csatlakozás sikertelen.
Mégegyszer üdv mindenkinek! Néha azért beleolvasok a fórumba csak úgy megszokásból. Szerettem ezt a telefont. -
saintex72
aktív tag
válasz
Tiger. #29058 üzenetére
Hangosnak hangos, nem szól rosszul, de nem m7 szint az biztos. Nincs meg az a teltség minden tartományban. Annál jobban szól,mint a one kikapcsolt beats-el. Fülessel nem rossz, külsőnek eddig is bluetooth hangszórót használtam. De ha valakinek fontos akkor mindenképp meg kell hallgatni mert van különbség.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Steve1207 #29055 üzenetére
Szerintem még nem volt. Ma tv az már igen. Első benyomások: nagy, néha tényleg megreccen, de ezt az eszméletlen jó kijelző miatt elnézem, engem amúgy sem zavarnak ezek a dolgok ha amúgy a rendszer stabil. Az lg tv imádja, működik a miracast ahogy kell. (Hetek óta nem tudom htc, sony telóval használni.) Billentyűzet király, kamera bitang. Eddig nem bántam meg, a tesóm meg örül az m7-nek. Mindenki boldog.
-
saintex72
aktív tag
Na megoldottam az akku problémát, vettem egy G3-at.
Köszi mindenkinek az eddigi segítséget, kommenteket. További jó fórumozást kívánok! -
saintex72
aktív tag
válasz
szegto #28978 üzenetére
Nem nálad van baj! Kb két hete nem megy a miracast nálam sem, egy készülékkel sem. Szerintem volt egy frissítés a tv-n. Dlna megy. A youtube néha csak úgy indul el, ha előbb a tv youtube alkalmazást megnyitod. A HBO go-ba be sem tudok lépni a tv-én. Elég bosszantó amit az lg néha kiad frissítés címen.
Ezért beszereztem egy chromecast-et, hétfőn kapom meg, remélem az stabilabb lesz. -
saintex72
aktív tag
Az automatikus mentés működik nálatok? Nálam hiába van bekapcsolva, magától nem csinál semmit.
-
saintex72
aktív tag
válasz
porkiy #28905 üzenetére
Nézd meg a gyári progival is a Google +-t mert a gsam néha nekem is a legnagyobb fogyasztónak mutatja a gyári meg normálisan. Amúgy azt tudod törölni nem?
Az utóbbi pár nap nekem is erről szólt. Rohadtul merül. Most csak gsmre tettem, úgysem használom a mobilnetet annyira, max visszakapcsolom, és mintha jobban bírná. A snapdragon batteryt felraktam az tudja valamennyire a sszinkronizálást managelni, de még tanul. -
saintex72
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28888 üzenetére
Ne gonoszkodj már, minden hozzászólásból látszik, hogy imádja a telefonját. Úgyis csak mi olvassuk a fórumot, mi meg tudjuk mennyit bír az akku, sajnos.
-
-
saintex72
aktív tag
Az automata felhőbe mentés funkció kikerült a kamerából vagy csak nem találom?
-
saintex72
aktív tag
válasz
enginev3.0 #28744 üzenetére
Szerettem a gyárit is, de van egy cx300 II-őm, egy skullcandy titán is. Legutóbb a Tescóban akciósan vettem egy TDK bass boost MC300-at piros ill. bronz színben. A bronzban erősebbek a mélyek. Nem volt 2000 ft sem!!! Ár érték arányban ennél jobbat nem lehet venni ebben biztos vagyok. Fantasztikus jól szól. A munkahelyemen megmutattam, délután mehettem vissza a Tescóba felvásárolni a készletet. Akusztikus zenéket csak azzal hallgatok amióta megvan.
-
saintex72
aktív tag
A hangerő figyelmeztetést ki lehet kapcsolni valahol? Majdnem minden nap feldobja. Kezd idegesíteni.
Off: a Kindle fire telefonra nagyon beindult a nyálelválasztásom. -
saintex72
aktív tag
válasz
csacsi67 #28522 üzenetére
+1 Én is próbáltam mind a kettőt, szerintem is sokkal jobb. Most várom az új üveget, mert a régit harmadszorra már nem lehetett tökéletesen visszarakni. Az egyik sarka nem ragad oda. Szervizbe meg nélküle akartam beadni, hogy az illesztéseket jól csinálják meg. Amúgy jól bírja nálam is, az első hónapot minden védelem nélkül használtam, meg most az utóbbit is és sehol semmi karc.
Kopp, kopp. -
saintex72
aktív tag
válasz
szekra #28486 üzenetére
Nekem Xperia t is csinálta, ahogy az egyik kollégámé is. Évek óta jelen lévő probléma szinte minden androidos telefonnal előjön néha. A kereső milliárd találatot hoz rá. Most a nejem használja az Xperiát és a mostani szoftverrel legalább ez jól működik.
De a htc nekem még soha sem csinálta. -
saintex72
aktív tag
Geohot megint, ez a srác tényleg tud valamit.
Szeretnék ilyen jailbreak egyszerűségű rootot. -
saintex72
aktív tag
válasz
NandorHUN #28341 üzenetére
Nálam a swype váltotta. Pedig én is nagyon szerettem, és a skinek nagyon tetszettek. Sajnos ezt elcseszték.
Kenny123: Egy kis idő múlva megjelenik majd az alkalmazásban. Teljesen érthetetlen számomra is, hogy miért, de nálam az újra indítás sem segített. Egy idő után pedig megjelenik.
-
saintex72
aktív tag
FGyula30: Legalább van miről írni, mert ha jól látom elsőre is megértette csak rosszul fogalmazott. De ha belehúzunk egy oldalon keresztül tudunk rajta rugózni.
Más: Csak a kíváncsiságom kielégítése miatt kérdezném tőletek, hogy van még a fórumon olyan akinek a telefonja nem volt szervizben? Aki most készül leadni azt én már ide számolnám, tehát olyan akinek hibátlan amióta megvette?
-
saintex72
aktív tag
válasz
NandorHUN #28203 üzenetére
Fura módja a sporolásnak. 😊
Az meg furább, hogy gariban cserélték, de örülj neki.
Azért remélem nem csak azt a részt olvastad abból amit irtam. Ma minden fura, a szelekció is.
Na vérpistikézzetek nélkülem tovább, megyek csobbani.
Azért remélem akinek az elsőt írtam annak hasznos lesz, a többi hszt. meg a helyén értékeli. -
saintex72
aktív tag
válasz
Juliuska #28197 üzenetére
Én kérek elnézést! A fanatikus tag úgy látom tálaló. Olvasd át mégegyszer amit írtam ne az ügyesen vágott idézetet.
Könnyebb garancia vesztés nélkül rootolni. Kijelző időben +2 óra van benne az egyémhez képest, így hogy ő több mindent szinkronizál full fényerőn. Tesztek nem érdekelnek.
Ja meg valami eszembe jutott. Nem volt még gariztatva, az enyém már kétszer. Egyszer láttam leesni asztalról kijelzővel rá egy súlyzó tárcsára, meg fólia sincs rajta. Karc nélkül úszta meg. Ennyi. -
saintex72
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #28185 üzenetére
Annyival nem ér többet. Az öcsém n4-ét szoktam nyomogatni, simán el lennék vele. Mondja is mindig, hogy egy cserében benne lenne, rádob valamennyit. Néha elgondolkodom rajta, van amiben jobb a nexus, kevés dologban, de van.
Más kérdés, hogy 50 ezernél kevesebbért találsz e a nejednek normális telefont. Ha azt nézzük lesz két jó telefonotok, úgy már lehet, hogy megéri. -
saintex72
aktív tag
Ti használjátok a power to givet?
Magamtól nem raktam fel, de most elgondolkodtam rajta, hogy gyárilag már fel volt rakva. -
saintex72
aktív tag
válasz
JaniWalker #27958 üzenetére
De a betűtípusok online lekérésére ha rákattintasz akkor olyat tölthetsz le amilyet akarsz. Biztos köztük van az is.
-
saintex72
aktív tag
Azt észre vetttétek, hogy ha a kamerát elindítod fényerő 100 százalékra felmegy (eddig ok), de landscape módban visszaáll. Portré fel, fordít le :-)
Sőt nálam minden alkalmazásban visszaveszi elfordítva. Napon nagyon látványos. -
saintex72
aktív tag
válasz
BenHans #27596 üzenetére
Én már túl vagyok rajta, előbb lilulás miatt, aztán egy hét múlva alsó hangszóró recsegéssel adtam be. Alsót, felsőt cserélték azóta jól szól. Persze az ominózus frissítős utáni napon kaptam meg.
Bár így, hogy a koppintásos ébresztés kimarad annyira nem érdekel. Egymillió app tudja az akkukímélést hasonló módon aktíválni.
Pl. Tavaj nyáron magammal vittem a németekhez a htc mellé egy xperia u telefont, ami itthon már délután sikított töltőért. Semmi másra nem használtam kinn, csak telefon, sms. Szinkron stb. kikapcsolva. Van valahol egy képernyőmentésem 5 nap után több mint 50%-al jöttem haza. A htc is bírta volna, de azon wifi stb. ment, amúgy az is tudta volna hozni ezt a szintet. -
saintex72
aktív tag
válasz
Nuada herceg #27138 üzenetére
Kár, hogy nem olvastam a fórumot hamarabb, megmondhattam volna. Tegnap kaptam vissza a szervizből, nem frissít azóta sem.
-
saintex72
aktív tag
A T-nél van egy hónapon belül másodszor szervizben a telefonom. Először nem adtak cserét most egy desire 200-at adtak, de nem kötelesek.
Az én véleményem is az, hogy elvárható lenne főleg széria hibák esetén, mint a lilulás, hiszen erről abszolút nem a vevő tehet, a szolgáltató meg játssza le a gyártóval ha akarja. Az, hogy a hangszórókat nálam elcseszték az első javítás során megint nem az én hibám. Semmi garancia nincs rá, hogy ez nem ismétlődik meg akárhány alkalommal, akár vehetnék egy másik készüléket.
Így, hogy adtak egy cserét amivel a szokásos programok nagy része működik sokkal jobb szájízzel jöttem el és nem is került nekik olyan sokba. -
saintex72
aktív tag
válasz
Nuada herceg #26285 üzenetére
Az enyém ettől még messze volt. Tényleg szépen megcsinálták amúgy külsőleg, volt egy kis magasság különbség alul a kijelző és a hangszóró rács között, most hibátlan, csak recseg, ropog a hangszóró. :-(
Ennek ellenére azt mondom essél túl mihamarabb rajta, mert igy mindig ott fog motoszkálni a fejedben ahányszor fényképezni fogsz. -
saintex72
aktív tag
Qrvajó, hétfőn kaptam vissza kamera csere, most úgy zörög az alsó hangszóró, hogy adhatom be újra. :-(
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nightfall75 #26137 üzenetére
Nem, de kipróbálom. Köszi!
A múltkor Dropboxból sem ment most a drive sem csinált semmit.
Így sem megy. A HTC fiók szinkronizálás kikapcsolva. És nem is tudom bekapcsolni.
Újra beléptem 3-szor, de inaktív. -
saintex72
aktív tag
Visszakaptam a telót a T-től. Kifogástalanul szerencsére. Jobb mint valaha. :-)
Mintha élénkebb színei lennének a fotóknak, de lehet, hogy csak elszoktam tőle.
A HTC backuphoz valószínűleg hülye vagyok, mert nem csinál már megint semmit. Megkérdezi az elején, hogy akarom e a visszaállítást és utána semmi. Már nem is lát mentést. -
saintex72
aktív tag
válasz
Kiskopika #26079 üzenetére
Lg tv tudja kütyü nélkül is, ott is csúszik. Még kábelen is van némi lag, de nem vészes. Egy bluethoot gamepaddal már elég jól el lehet bohóckodni.
Amit nem értek, hogy kábelen, úgy, hogy a töltő is csatlakoztatva van, miért merül olyan gyorsan. Az ipad még töltődik is. -
saintex72
aktív tag
válasz
Red@Arc #26017 üzenetére
Bp. Europark. Már csak az hiányzik, hogy még össze is legyen gányolva.
Komolyan aggódom, hogy valami minősíthetetlen módon fogok viselkedni. Már amikor leadtam akkor is nagyon rezgett a léc. Olyan volt az egész mint 20-on pár évvel ezelőtt valamilyen hivatalban. Alig akarta felírni a hibákat meg, hogy karcmentes a készülék. -
saintex72
aktív tag
Hát ezek a T-nél tényleg nagyon korrektek. Ma 18.15-kor jött az sms, hogy elkészült a telefonom mehetek érte. 18-ig volt szervíz, legközelebb hétfőn lesz.
Annyi, de annyi szépet kívánok nekeik. -
saintex72
aktív tag
válasz
Gulyopapa #25890 üzenetére
Ha lopják akkor valszínűleg igen, ilyen programokkal talán van lehetőség visszaszerezni.
Ha elveszíted akkor attól függ ki találja meg. Én legalább 5 telefont adtam már vissza. A kollégám nemrég hollandiába küldött vissza egy telefont. Le volt zárva, de egy üzenet, amit egy hasonló programmal távolról küldtek rá, volt a tulaj nevével. A facebookon megkereste..... -
saintex72
aktív tag
válasz
CptAdamica #25884 üzenetére
Nem vagyok nagy sms felhasználó, de tudtommal nem lehet szám nélkül smst küldeni. Tehát a szám ott lesz.
De ez csak egy lehetőség, nem kötelező használni a programot ha nem akarod.
A fejlesztők biztos tőbb infót tudnak adni mint mi.
A root csak ilyen programok miatt hiányzik nekem, pl. eltávolítani is nehezebb lenne. Egy sima gyalulásnál nem törlődik ugyan úgy küldi az adatokat továbbra is. -
saintex72
aktív tag
Az amazon appstoreban megint elgurult a gyógyszer. 40+ $ értékben ingyenesek zenei alkalmazások. Tunein, shazam, jetaudio stb..
És a cerberus is free ma ha minden igaz. Nekem már van, de akinek nincs annak itt a remek alkalom. -
saintex72
aktív tag
válasz
Avicularia #25475 üzenetére
50%-os húsvéti akció van. Most sem ingyenes csak két hétig. Elég régóta így van.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25393 üzenetére
Az mint a vödör. :-)
Azért se! :-D
A csömör sem volt rossz, lehet szóvicc volt. Nekem tetszett. -
saintex72
aktív tag
válasz
Ununqatrium #25384 üzenetére
Mindenki tegyen saját belátása szerint. Én már kétszer leírtam, hogy oldottam meg, többször biztos nem fogom.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Ununqatrium #25382 üzenetére
Ok. Akkor ha jól értem csak 100% töltöttséggel lehet Recovery módba lépni, mert onnan ha kilépsz, újraindítod, akkor elkalibrálódik.
Értem. -
saintex72
aktív tag
válasz
Ununqatrium #25380 üzenetére
Egy újraindítással? Egy teljes lemerülés után nekem ez rakta helyre, másodjára már szervizbe készültem mikor eszembe jutott, azóta is tökéletes. De senkit nem akarok meggyőzni.
-
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25054 üzenetére
Igen az az.
-
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25051 üzenetére
Húha, valamit nyomkodni kellett a beállítások, névjegy, szoftver infóknál. Guglizz rá, vagy valaki mindjárt megírja.
-
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25048 üzenetére
És ha kipróbálod amit írtam?
-
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25046 üzenetére
Elindul aztán kilép, vagy mi a hibajelenség?
A deus Ex kilép, de ha a fejlesztői lehetőségek, haladó, gpu megjelenítő ki van pipálva akkor megy. Nem lép ki. -
saintex72
aktív tag
Aki nem akar fóliázni de félti a kijelzőt, annak ajánlom a prémium tempered glass screen protectort. Kb. 1200 forinttól vannak az eBayen. Tökéletes megoldás. Ugyan olyan mintha a kijelző lenne, de ha kell akkor lehet cserélni.
-
saintex72
aktív tag
Pihent agyuk van. :-)
http://www.htc.com/www/go/gluuv/ -
saintex72
aktív tag
Ha valaki furcsa dolgokat tapasztal az ukkuval kapcsolatban annak lehet hasznos.
Amióta megvettem a telefont azt vettem észre, hogy a merülési folyamat elég szépen folyamatosan történik, arra gondolok, hoy irreális ugrások, százalékban nincsenek benne. Kivéve (nálam) pl. ha videót néztem alacsony töltöttségnél, akkor másodpercek alatt 14 , 9, 1 %, mire töltőért nyultam kikapcsolt. Ez mindíg így volt égy fél éven keresztül. Soha nem léptem be a "szervíz" menübe, power, hangerő le kombóval. Aztán egyszer valami oknál fogva mégis beléptem. Nem csináltam semmit csak beléptem és újraindítottam. Azóta nincs ez a hirtelen merülés, eddig csak erre a belépésre gyanakodtam, most már biztos vagyok benne, hogy akkor kalibrálódott az akku helyes értékre, mert tegnap éjszaka nem raktam töltőre és lemerült. Ma reggel feltöltöttem 100%-ra, levettem 6 perc elteltével 91%. Még 5 perc 87%. Semmit nem csináltam vele, kikapcsolt kijelzőn. Újraindít, feltölt, ugyanez kétszer. 87%-on megállt a merülés mindíg. Na mondom szervíz, kezd meghalni az akksi. És akoor eszembe jutott amit az előbb leírtam. Akkor már pár óra eltelt 75%-on állt az akksi. Bekapcs, hangerő le, szervíz menü, újraindít, 89%. Feltöltöttem 100-ra és azóta normális tempóban merül újra.
Ez jó hosszú lett, de remélem valakinek hasznos lesz. -
saintex72
aktív tag
Sajnos nem tudtam nézni, mondtak valamit az új programokról a play storeban?
-
saintex72
aktív tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.launcher
Na ez most mi? És miért nem kompatibilis? -
saintex72
aktív tag
Újra erősebb a noti led is. :-) odafigyelnek a fórumokon mivel lettek elégedetlenek a júzerek.
-
saintex72
aktív tag
Basszus, újra van basszus! :-)
Nagyon óvatosan jegyzem meg, de több mint fél órája hallgatom kihangosítva és közben nyomkodom is, nem automata fényerőn, annak is a felén és 12% az akku fogyás ez alatt. Mintha... -
saintex72
aktív tag
Attól tartok, hogy ez a hangerő gombos ébresztés nem lesz jó. Eléggé merül az aksi valamitől, média server. És a beats audio ikon aktív egy pillanatra amikor feloldom a kijelzőt. Mintha a háttérben folyamatosan menne.
Ha kikapcsolom a power volume progit akkor nincs ott feloldáskor a beats audio tehát az a ludas.
Kár. -
saintex72
aktív tag
Egy kicsit elqrvultam és felraktam az everythingme és aviate launchereket. Nem tudok dönteni, egyik jobb mint a másik. Felváltva használom őket. Ha a senset is bele számolom olyan mintha három telefonom lenne, annyira különböznek egymástól és mégis zseniális mind a három.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged