Hirdetés
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Ma jött vissza a szervizből az One. Húsvét utáni első munkanapon adtam le. A Csehek jól dolgoztak szinte új telefont kaptam vissza. Mindent cseréltek. Kamera,Usb csatlakozó, akksi,Lcd,keret,hátlap,sajnos cserélték a hangszórókat,amit viszont nem az a hangszóró rácsok. Összességében elégedett vagyok a mukával és a gyorsasággal.Mondjuk a hátlap hibátlan volt nem tudom miért cserélték. Ugrott a Glass protektorom.Rendesek voltak a Csehek.
-
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Ma adtam le a telefonom a miskolci InterGSM-ben és azt mondták kb 1.5 hét mire vissza jön. Van esetleg egy olyan oldal ahol nyomon lehet követni hogy tart/mit csináltak vele?\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Kamera lilulás , alsó ( fő ) mikrofon nem működik , melegszik ( de szó szerint rohadtul... van rajta egy kb 5mm -es műanyag tok, de néha még így is süt a telefon) , nagyon gyorsan merül , de a merülés nem lett ráírva a munkalapra mert itthon hagytam a töltőt ( siettem a buszhoz így is majdnem lekéstem ) és azt mondta a csajszika hogy így nem érdemes.
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
lacos84
csendes tag
Szia! Vegyél egyet bátran, az enyém már egy éves és még mindig kinézik a kezemből A legjobb benne, hogy nem olyan "tucat" teló mint a Samsungok meg a Sonyk (mert ezeknél ugye első ránézésre a közép és felső kategóriás készülékek tök ugyanolyanok mind, főleg a Samuk...) sőt szerintem ez arányosabb forma az utódainál is (M8-M9). Kijelzőfólia és tok ellenes vagyok, mert nem azért vettem szép telót, hogy eldugjam egy ronda szilikon tokba, 1 éve zsebben hordva karcmentes... Kami nekem is lilul 1 napos kora óta, de csak rossz fényviszonyok mellett teszi ezt, gondolhatod mennyire zavaró módon ha még azóta sem vittem emiatt vissza hát nem egy nokia féle zeiss, de arra amire való tökéletes. A lezáró/kioldó gombot szokni kell, nekem ez a legnagyobb negatívum nem értem miért nem oldalra tették!? A sense 3 ujjas gesztusa zseniális a tévémmel és a laptoppal pillanatok alatt kapcsolódik, az infra távirányító hasznos mert a tv sajátját sosem találom, és a tűéles kijelző mellett ami zseniális az a hangja, na ilyen hangzás nincs a konkurenciánál az bizti a dedikált kamera gomb is csak addig hiányzott amíg rá nem jöttem, hogy a hagerőszabályzó gombokat is fotózásra lehet bírni. Az egyetlen amire figyelni kell, hogy az alu hátlap benyomódásra hajlamos ugye, mert nem rugalmas mint a műanyagok én farzsebben a telóval egy pillanatra nekidőltem az asztal szélének és ott is maradt szépen a vízszintes benyomódás a hátlapon pedig épphogy csak hozzáért egy kicsit nem tehénkedtem rá mert beugrott h. ott a teló nekem a lollival kicsit lassúbb lett, de még így is sokkal gyorsabb mint a céges samu s4-em! bocs a hosszas duáért, de a lényeg h. bátran megveheted!!!
-
afonyaDS
tag
Sziasztok!
Több mint másfél éve vagyok htc m7 tulaj.... Eddig komolyabb problémám nem volt vele, viszont a kitkat frissítés óta a hangszórók hangereje kb ötödére csökkent. Mióta lollipopra frissítettem gyakorlatilag telefonálni sem tudok, mert annyira halk a hangszóró. (sajnos nem csak telefonálás közben). Emlékszem ,hogy amikor megvettem a telefont valami elképesztően jól szólt... A kérdésem az lenne, hogy más is tapasztalt hasonló problémát? Szoftveres lehet a gond vagy hardveres?
Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
judas13
addikt
válasz lacos84 #35110 üzenetére
Komoly elgondolkodás van itthon, hogy beszerzünk mégegyet (újat) a kütyüből.
Szerintem is az utódok pláne a 9-es (kiálló kamera, szoftos gombok stb) már nem hoztàk azt a számunkra tökéletes formavilágot, amit a 7 -es a mai napig képvisel..."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
jeni
félisten
Megjött Happy
-
Tiger.
nagyúr
válasz Pr3ciSioN #35117 üzenetére
Gondolom a hivásra gondoltok amikor hivnak, mert az nálam is halkabb azért mert használja a beats audiót ha ki kapcsolod akkor olyan lesz mint volt.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Bounty
tag
Ez mekkora már
Mondjuk így nincs is sok értelme, hogy csak Magyar térkép van hozzá.[ Szerkesztve ]
-
kllzslt
tag
válasz Bounty #35125 üzenetére
Én meg nem sokat tudok kezdeni vele, mert mivel külföldön vagyok, így nem engedi letölteni a Play áruházból... mire haza jutok, meg már nem lesz elérhető.
Marad a más forrás sajnos.Más: tegnap megnyomkodtam az M9-et és a Samsung Edge-t is. A Samsung szerintem nagyon jól sikerült, de túl van árazva, viszont az M9 élőben nagyon megfogott, jobban mint a képeken.
-
ferob
őstag
válasz kllzslt #35131 üzenetére
Látom, hogy mindkettőtöknek az a gondja, hogy csak Magyarországról érhető el az alkalmazás, ezért azt tudom javasolni, hogy a telefon WiFi beállításainál állítsatok be ideiglenesen egy magyar proxy-t, míg letöltitek, így megoldódik a problémátok.
Másik megoldás lehet még, ha számítógépről a böngésző hálózati beállításaiban állítotok be egy magyar proxy-t, így a Play Áruházba történő bejelentkezés után ugyanúgy telepíteni tudjátok az alkalmazást.
-
bedopal
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy mi lehet az oka, illetve a megoldás arra, hogy 10% akkuszint alatt kb. 2 perc alatt lemerül a telefon, ugyanolyan aktív használat mellett mint mondjuk 20% - 10%-ig, ahol különösebben gyors merülést nem tapasztalok.
Előre is köszönöm!
-
Bounty
tag
Nem először futok bele olyanba, hogy lekorlátoznak mert külföldön vagyok. Nincs rá szükségem, csak megnéztem volna, hogy hogy fut és, hogy milyen a nem warez verzió. Egyébként az NNG azt írja, hogy bárhonnan le lehet tölteni, csak Magyar Google Play account kell hozzá. Kíváncsi lennék milyen az. Attúrtam a google fiókomat, de csak nyelvbeállítast találtam. Ettől függetlenül szép gesztus.
-
Bdanyy
addikt
Nekem is olyan volt az akku, már 30% alatt kb 10 perc és kikapcsol.
Illetve volt hogy egy napig 33%-on volt a telefon, se töltő nem töltötte, se használat nem meritette. Restart sem segített semmit. Aztán pár nappal később elfustolt a töltön szó szerint az usb csatlakozó, xploreral mentettem le amit tudtam mielőtt lemerult. Most szervizben van.
Nektek mennyi ideig húzza ki a telo reset után? Nekem max 1 hónap és már szaggat minden rajta, akár 20 másodperces beakadasok (főleg gmaps). Kitkat és 5.0.2 is. Régebben nem volt ilyen, ennyire nőtt a hwigeny az appoknal?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz darál0w #34839 üzenetére
visszatérve a memoria problémára...olyan, mintha az alkalmazások nem zárodnának be, de az alkalmazás kezelő szerint a rendszer eszi meg az adott memoriat...rendszerindulásnál 200-400mb a rendszer, alkalmazások amik a háttérben futnak szintén hasonlo....aztán ha indítok el progit, akkor nyilván megugrik az alkalmazások által használt memo....viszont ha bezárom, akkor visszaugrik, ellenben a rendszer által használt folyamatosan nő....attol függően mennyire használom intenziven a telefont, 1 héten belül a rendszer több, mint 1gb-ot elnyammog, mig a háttérben futo továbbra is 400 körül...
mindez nem zavarna, ha nem lenne szemmel láthato lassulás is....
megprobálok majd eszközölni egy FR-t, hátha rendbe hozza...
másnál nem jelentkezett még ilyen probléma?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz darál0w #35143 üzenetére
Nálam is , csak nekem még pluszba 2-nél több alkalmazással nem működik a multitasking akármit csinálok mindig mindent újra indít KitKatnél ment egyszerre vagy 8 alkalmazás amit reggel abba hagytam este onnan folytattam. Lollinál viszont ha megnyitok egy böngészőt meg egy kisebb játékot pl ezt akkor ha lépek egyikből a másikba akkor már mindkettőt újra tölti. Ha majd most visszajön szervizből kíváncsi leszek hogy hogy kapom vissza... KK vagy Lolli
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Köszönöm az infókat , akkor reménykedem , hogy jobban fog majd működni ha visszakapom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest