- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz TheProb #10270 üzenetére
Vírusirtó szerintem szükségtelen, anti-theft-nek pedig cerberus 5 telefon egy accounthoz, és rengeteg szolgáltatás. (call log, sms log, screenshot, vagy kamerakép készítés, location history, full wipe, lock, sms küldés, stb)
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-=Ghost=-
őstag
-
Levente17
tag
Hello.
Tegnap óta a wifi bekapcsol magától, ami azért zavaró mert az akksi nekem így sem a legjobb így pedig még jobban merül ha nem is használom.
Vki másnál is van ilyen probléma?Egy nőnek 71 dolgot kell tudnia..Főzni, mosni és 69.
-
Fitzgerald
veterán
Kivancsi vagyok lesz-e arcsokkento hatasa a HTC doglodesenek.
-
toeki
senior tag
válasz Fitzgerald #10307 üzenetére
nemhiszem, de reménykedni lehet...
-
Land
veterán
Nálam az Opera Classicon belül az Opera turbo 15%-ot spórolt meg. Ez gyalázatos. A sima Mini 60-70% körül szokott... Nem csoda, hogy elfolyt az adatkeretem. Létezne hogy ennyivel gyengébb sporolasban??
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Leteszteltem a sima Operat és a Betat és mindkettő 80% felett spórolt az adattal, míg a Classic 20% körül. Csere!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
-
Bilux
veterán
válasz Fitzgerald #10307 üzenetére
Mert a Nokiának volt?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Gabi 8906
senior tag
Play-en szeretném megvenni a poweramp-t. De nem engedi amikor beírom a számlaszámot. Ez mitől lehet?
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Piazza
tag
Ja igen.
Tok, nos nem sok van ami méretileg passzol a telefonra (nem a szilikon, műanyag rápattinthatós vackokra gondolok)
Ezt találtam, egész jó méretben és minőségben is. A Media M.-ben lehet kapni.
[link] -
Gh0sT
addikt
InsertCoin romot használók:
Ki lett herélve a Zoe a 3.0.7-es verzióban, vagy én rontottam el valamit a telepítésnél? Nem tudom szerkeszteni a képeket, ott van a gomb, de semmi hatása.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
adodaniel
őstag
Másnál is akadozik a T-s mobilnet? Hol van, hol nincs...
-
F_Gergely
őstag
válasz Avicularia #10325 üzenetére
Nálam engedélyezve van, mert van olyan alkalmazás amit nem a play-en keresztül rakok fel.
Én is meglepődtem, de a mai világban már nem csodálom... -
Gh0sT
addikt
válasz Avicularia #10323 üzenetére
Mit tudok ilyenkor csinálni? Rakjam újra a romot? Full wipe? Nincs valami ötleted?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Koris
aktív tag
válasz Avicularia #10333 üzenetére
Nekem is a Next jött be legjobban .
-
-
capulet75
addikt
Új ország, új lakás,új telefon. Természetesen az HTC One. Lesz majd sok kérdésem, első körben: hogyan tudok magyar nyelvet lőni ha nincs a listában?
Ja, már most imádom a cuccot.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
-
TheProb
veterán
és (#10303) g0n21: Hát mégis mindenhol azt mondják, hogy rengeteg vírus van már androidra és ennél csak több lesz. így is nem 1x bejelzett már a Dr.Web pl play-ről leszedett gamekre.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
capulet75
addikt
a sense alapértelmezett v be kell kapcsolni mert nekem erég pure a telom. első HTC-m, semmit sem tudok róla
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
-
Gh0sT
addikt
válasz Avicularia #10331 üzenetére
Az lesz, épp most néztem, hogy kijött a 3.0.8.
Mivel ilyet még nem nagyon csináltam, csak gondolom hogy hogyan kell:
1. Csinálok egy backupot a mostani romról
2. Titaniummal backup a programokról és mindenről
3. Full wipe
4. Új rom fel
5. Titaniummal vissza mindenKihagytam valamit? Rossz a sorrend?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest