Bemutatkozott a HTC One ME

Tényleg nem könnyű eldönteni, hogy a HTC-nél melyik telefon képviseli a zászlóshajó címet, hiszen Kínában a tajvani vállalat lerántotta a leplet a szürke, arany és fekete színben elérhető, One ME névre keresztelt készülékről.

A polikarbonát készüléktest belsejében a MediaTek egyik legújabb fejlesztése, a 64 bites Helio X10 chipset lakozik, amiben egy 2,2 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor dolgozik. A szoftveres felület esetén az Android Lollipopra esett a választás, amit természetesen a Sense felülettel fűszereztek meg.

Más téren sem kell egyébként szégyenkeznie a masinának, hiszen kapott egy 5,2 hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt, 3 GB RAM-ot, illetve microSD-vel bővíthető 32 GB-os adattárolót. A hátlapra egy 20 megapixeles fényképezőt szereltek, ami UHD videók felvételére is képes, az előlapra pedig egy 4 megapixeles UlraPixel kamera került.

Nem maradt ki a BoomSound sztereó előlapi hangszóró és az ujjlenyomat-olvasó sem. Az adatkommunikációs repertoár részét a duál SIM támogatás, a 4G/LTE, a Bluetooth 4.1, a 802.11a/b/g/n-es WiFi, valamint az NFC képviseli. A 2840 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott készülék egyelőre csak Kínában kapható, más régiókban való elérhetőségről egyelőre nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • 30%-kal kevesebb One M9 komponenst rendelhet a HTC

    Állítólag csökkenti beszállítói megrendeléseit a tajvani gyártó, melynek hátterében a One M9 várakozásoktól elmaradó eladásai állhatnak.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

  • HTC Desire Eye - szemmel ver

    A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

Hirdetés