Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
jozso1989 #118 üzenetére
Remélem felfogtad amit írtam, de a biztonság kedvéért még egyszer, a kedvedért
"Azokat az alkalmazásokat amiket droidon használtam, megtaláltam wp store-ban is, nem egyet sokkal jobb minőségben, ugyanúgy ingyenesen."
nem azt írtam, hogy minden android app megvan wp store-ban is, hanem, hogy amiket én használtam mindet megtaláltam. Nem mindegy. Mellesleg nem értem minek airdroid egy wp usernek, vagy swiftkey a wp-s billentyűzet mellett.
Airdroid helyett ott van maga a Onedrive meg a wp fiók, nokia play to, beamer stb, az adatátvitel és a remote device manager, bár ez fizetős.
Swiftkey meg egy totálisan egyéni dolog, én droidon sem használtam semmilyen 3rd party billentyűzetet, a gyári elég volt. Itt is elég lesz, pláne, hogy a 8.1-gyel bekerült a rendszerbe egy még jobb gyári billentyűzet, így az erre irányuló appok nekem abszolút nonszenszek.TV-t pedig, köszi de inkább irányítok dlna-n és wifin, van is rá alkalmazás, nem is egy [link]
Klímám meg ha volna, akkor volna mellé távirányítóm. Mire kihalászom az appot (pedig wp-n gyorsan megtalálható bármelyik, nem kell lapozgatni mint droidon) addigra hatszor befagyasztottam a seggem. Ennyire ne legyünk már kényelmesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest