- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Annyira elbeszélsz mellettem, hogy az már nem is igaz. Senki nem szólta le az N5-t te jössz ide bizonygatod az igazad meg mennyire megérte megvenni, milyen olcsó és ár- értékben az a dögösebb, legyen, de mivel nem vagyunk egyformák igy fogad el, hogy vannak emberek nem is kevesen akik szeretik és megveszik az adott HTC készüléket! Mindegyiknek készüléknek megvan az elönye hátránya. Hidd el én is tudok mondani olyan telokat amik, ha a frissítéseket nem nézzük ár-értekben jobban megéri megvenni mint az N5-t.
-
monti0222w
addikt
Ember, az általad lefikázott Sense és a gyérebb procci ellenére is van olyan gördülékeny és mondhatni laggmentes az ONE, mint az általad istenített n5 erősebb proccival és laggot produkáló Ui-val! Remélem érthető vagyok, s veled ellentétben nem járok az N5 topicba a htc-t isteníteni, épp ezért kimerem jelenteni azt, hogy te egy troll vagy! Nem két beírást csináltál hanem vagy húszat,remélem ez is érthető!
-
monti0222w
addikt
Nem tudom , hogy jön ide az értékelés.egy szóval sem említettem. A nyugatott meg hajtogathatod, de részemről ez egy hülyeség, megismétlem akikről te írsz, az még mindig az 1% annak akik bele is vágnak! A gitár pengetővel meg nincs bajom de ha bármibe is bele fognék beszereznék olyan szeszámokat amivel meg is tudom csinálni! Remélem tudod értelmezni amit írok.
-
monti0222w
addikt
A nyugat bátran megálja a helyét, mert ha van idejük biztos nem telot berhelnek mikor annyi minden más van, akikről te beszélsz az csak 1-2 százalék lehet! A másik meg aki gitár pengetővel esik neki a telonak meg is érdemli! Talán elöszőr látni kellene egy gyári szervizest, hogy csinálja, majd megpróbálni utána csinálni. Ja meg nem ártana némi spéci szerszám a szereléshez, mert gondolom otthon a falat te sem puszta kézzel fested, hanem hengerel, ecsetel!
-
monti0222w
addikt
válasz
-=Starwing=- #49 üzenetére
Logikusan gondolva, ha ragasztanák még rosszabb, nehezebb lenne szétszedni javítani. Vannak más technikák hasonló a pattíntos módszerhez, de nem ugyanaz.
-
monti0222w
addikt
válasz
-=Starwing=- #43 üzenetére
Nem ragasztják!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest