Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Rhino666
üzenetére
problémamentes használhatóság a fontos
lásd N5
0 kattintással olyan rendszer van a telefonon gyárilag, aminél nincs jobb.
szerinted, másnak meg más tetszik (mi több nem is biztos hogy android vonalon)2011 óta gyártott összes HTC modell bootloadere online unlockolható
jah unlockolható, csak épp a gari is ugrik vele együtt...
na de sebaj.kicsit necces heti szinten órákat sz@rakodni, csak hogy használható legyen amiért egyébként egy vagyont fizettem
heti szinten órákat? kb fél óra (se) volt a BL nyitás és customizálás azóta max heti 5 perc ha viszket a tenyerem a frissítés miatt (nem azért mert amúgy nem használható tökéletesen hanem mert flashláz ragadós
)A Sense 6.0-ban meg nem tapasztalhattál olyat amitől padlót kellett volna fognod, ha egyszer nem is használtad soha... "miért nincs benne ez az alap Androidban"
kipróbáltam, kielemeztem (vagy egyébként pontosan hány nap elteltével szabad már véleményt alkotni), jó de részemről nincs mitől hanyatt esni. ami nincs benne az alap androidban és hiányzik azt beleteszem ami meg nem kell, fel se kerül
szintén csak megjegyzem, hogy a HTC egy a rengeteg gyártó közül, aki képes olyan telefont kiadni ami egyáltalán nem akadozik és nem fagy
én is így gondolom: a HTC is csak "egy a rengeteg gyártó közül, aki képes olyan telefont kiadni ami egyáltalán nem akadozik és nem fagy"
stb. stb. stb.
nézd én elhiszem hogy te neked a szent meggyőződésed hogy android vonalon csak pénztárcával lehet a jót / minőséget megszerezni és nálad az a HTC One-ban teljesedik ki - ezért azért amazért amit nincs kedvem tovább részletezni annyira viccesen laikusak az érveid (a szoftveres részre gondolok mivel a design elemek szubjektívek) hogy bele se érdemes fogni elmagyarázni az ellenkezőjét, vagy pl h az android rendszer plaszticitásának szépségét. és aki szót mer emelni ezen imádott készülék márkája ellen (nem csak 5 évvel ezelőtti generációk ellen, bizony a közelmúltban is készültek olyan felső / közép kategóriás HTC-k amiket a tulaj kis híján a földhöz csapkodott mert annyira probléma és akadásmentes volt és bocsánat, de egy márka történetét nem a legutóbbi flagship határozza meg) akkor az automatikusan ilyen olyan amolyan...
örülök (őszintén), hogy a HTC is elkezdett feljönni a ténylegesen használható prémium telefonok közé (még ha kicsit megkésve is) és annak is hogy most már developer verziót is kiad. kicsit későn kezdte ugyan, de remélhetőleg ki fog tudni táncolni a csőd széléről a cég. kissé mulatságos (csak hogy a témáról is beszéljek) hogy ez a legutóbbi készülék nem javítható, de sebaj a csóró geek úgyse fog ilyet venni, a prémium vásárlót meg amúgy sem érdekli, majd vesz másik világ legjobbja készüléket...

monti0222w
ööö a HTC-t fikáztam és nem a Sense-t ill a One-t, ami valóban jól teljesít, de ezzel együtt nem értek együtt azzal a kijelentéssel hogy innentől kezdve akkor ez lesz an Android alfa-omegája és erről vitázunk (fórumon szoktak ilyet, nem csak a kijelölt helyen bólogató bírkázni), ha ez neked trollkodás akkor bocsi és lapozd át. kijelenthetsz akármit de ettől még nem biztos hogy igaz lesz és megnyugtatlak hogy a szövegértéssel nem nekem vannak gondjaim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

na de sebaj.
)