Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ja, kapja be a Samsung...
(Egyébként üzleti szempontból érthető, nekem meg annyira nem hiányzik, hogy ezért problémázzak. Ugyanígy a 720p se, bőven elég a 480. Ha mondjuk a zenei képességeket nyírbálta volna meg a Samsung, na azért már mérges lettem volna, olyannyira, hogy nem is vettem volna meg.)
(#24) quailstorm
Igen, de sajnos nincs N900-am. Pedig azt mondtam is, hogy anno akartam, de aztán végül letettem róla, most meg ezért már nem fogok venni egy olyat. Amúgy se használnám gyakran ezt a funkciót. Emlékszem még a Samsung D600-am tudta ezt, milyet néztem akkor. TV kimenet, wow. Szuper... Aztán a kipróbálás után egyszer nem használtam ezt a képességét. -
kolosanyi
veterán
Biztos van, de annyira nem mozgat a dolog. Egyszer felületesen utána néztem, de akkor nem találtam, ennek ellenére tuti van ilyen cucc.
(#14) G-Guts
Fenéket, azért mert a Samsung üzletpolitikai kérdést csinált ebből is. Nem akart konkurenciát csinálni gondolom a saját telefonjuknak egy Google néven futóval. A guglinál gondolom nem volt ilyen megkötés, így kivették belőle (le merem fogadni, hogy a ledes villanó is csak a Google miatt került bele), pedig elvileg ugyanaz a hardver, de még XDA-n se láttam megoldást rá. Na mindegy, annyira nem fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest