- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Épp az a probléma a HTC-vel, hogy az árazást tekintve elég rossz telefonokat rak össze, csodálkozom, hogy nem mentek csődbe már évekkel ezelőtt. A piacvezető Androidos gyártók olcsóbban adnak jobb telót.
Az Elephone pedig nem a legjobb példa, mivel ők nem hiszik azt magukról, hogy prémiumgyártók, közepes árat kérnek a közepes telóikért, megvan a helyük a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Hát az U11-en kívül nem sok telót tudnék említeni ami jó volt tőlük az elmúlt 4 évben. Előtte a M7 (meg talán az M8-at érdemes megemlíteni).
Közép meg alsó kategóriában nulla darab készülék volt ami érdemben harcolhatott a nagyobb gyártókkal, mivel árazásban helyzetüktől függetlenül lépést kellett a nagyokkal tartani... -
tomboy0013
veterán
Milyen cikkhez szóltam hozzá? Milyen linkeket találsz a cikkben? Írtam az előbb is...
Amúgy meg ki mondta hogy érdekeljen téged amit írok. Elmondtam amit gondolok és ennyi. Mindenki azt vesz amit akar, egyszerűen csak azt írtam, hogy az embereket úgy általában nem hatják már meg a HTC mobilok. A piaci helyzetre reagálva meg annyit kérdeznék, hogy az Elephone volt a nagyok között valaha is? Vagy hogy kerül egyáltalán a képbe jelen esetben?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.