- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Épp az a probléma a HTC-vel, hogy az árazást tekintve elég rossz telefonokat rak össze, csodálkozom, hogy nem mentek csődbe már évekkel ezelőtt. A piacvezető Androidos gyártók olcsóbban adnak jobb telót.
Az Elephone pedig nem a legjobb példa, mivel ők nem hiszik azt magukról, hogy prémiumgyártók, közepes árat kérnek a közepes telóikért, megvan a helyük a piacon.
-
tomboy0013
veterán
Hát az U11-en kívül nem sok telót tudnék említeni ami jó volt tőlük az elmúlt 4 évben. Előtte a M7 (meg talán az M8-at érdemes megemlíteni).
Közép meg alsó kategóriában nulla darab készülék volt ami érdemben harcolhatott a nagyobb gyártókkal, mivel árazásban helyzetüktől függetlenül lépést kellett a nagyokkal tartani... -
tomboy0013
veterán
Milyen cikkhez szóltam hozzá? Milyen linkeket találsz a cikkben? Írtam az előbb is...
Amúgy meg ki mondta hogy érdekeljen téged amit írok. Elmondtam amit gondolok és ennyi. Mindenki azt vesz amit akar, egyszerűen csak azt írtam, hogy az embereket úgy általában nem hatják már meg a HTC mobilok. A piaci helyzetre reagálva meg annyit kérdeznék, hogy az Elephone volt a nagyok között valaha is? Vagy hogy kerül egyáltalán a képbe jelen esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem hagy fel az okostelefonok gyártásával a műfaj egyik legrégebbi szereplője. A VR lehet a kulcs.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Elektromos autók - motorok
- Társasjáték topic
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Azonnali játékos kérdések órája
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest