HTC: maradunk a mobilpiacon

Mostoha negyedévek vannak a HTC mögött, és legutóbb már arról pletykáltak, hogy nem kap folytatást az U12+, ehelyett a  tajvaniak inkább a középkategóriában próbálják újból megvetni a lábukat. Emellett még olyan spekulációk is elhangoztak, hogy a gyártó dobja az egész mobilos üzletágat (leépítések már több fordulóban voltak), a HTC azonban cáfol, írja a DigiTimes. A vállalat az év végén és a következő év elején is elő fog rukkolni új modellekkel, illetve december második felében 6/128 GB-os variációt kap az U12 Life, amit mi 4 GB RAM-mal és 64 GB-os tárolóval teszteltünk, nem túl nagy elégedettséggel.


6/128 GB-os variációt kap a HTC U12 Life [+]

A HTC virtuális valóság vonala egyébként sikeresebb, a Vive-val pedig elég jól állnak műfajon belül. Nem véletlenül véli úgy a gyártó, hogy a jövő mobilkészülékek megalkotásakor a VR technológiák is kulcsszerepet játszanak majd, bár ennek mikéntjéről a vállalat nem árult el részleteket. Érdemes mindenesetre mesterséges intelligencia, AR/VR, blokklánc és 5G vonalon is érdekességekre számítani.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Előzmények

 • Nem lesz HTC U13?

  A fennmaradásért küzdő gyártó állítólag nem száll ringbe jövőre a zászlóshajókkal. Leporolhatják a HTC Ocean terveit.

 • HTC U12 Life - élettelen

  A HTC U12 Life a frissebb hardver ellenére is lényegesen szerényebb, mint a U11 Life, sokkal kevésbé hasonlít a csúcsmodellre, cserébe stabil és igen csinos eszköz. Viszont semmi emlékezeteset nem tud felmutatni.

 • Súlyos veszteségek a HTC-nél

  A HTC egy ideje nem áll túl jól, ami idén sem fog megváltozni, ha a most közzétett számokat nézzük.

Hirdetés