- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Starwing=-
tag
Állítólag ebben az Ace-ben nem Ultrapixel kamera lesz, hanem egy "hagyományos", 13Mp-es...
Legalábbis a Japán piacra szánt verzióban. -
enginev3.0
félisten
válasz
<Adamsky> #42 üzenetére
Hát én nem érzem ezt
Ha közel ugyan olyan áron lenne akkor igazat adnék, de ha lesz 70ezres árkülönbség, akkor nem konkurencia házon belül, mert pl ha én vennék egyet akkor tuti a fémet venném, számomra nem jelent kerdojeleket a One-nal kapcsolatban, vagy konkurenciát. Pedig nem vagyok a felső 10.000-ben, de tudom hogy mit akarok és azt veszemAz sokkal nagyobb konkurencia hogy a samsung kiadja az S4-et, majd drágábban kiadja az S4 vizallo verzióját
-
Csapoati
nagyúr
válasz
enginev3.0 #37 üzenetére
Ize, M8-bol is 4-nel jarunk eddig. De miert baj az, hogy tobb alvaltozat is letezik? Hivhatnak maskent is, de minek?
-
Csapoati
nagyúr
Nana, en nem vagyok fanboy, ellentetben pl a HTC-s kemeny maggal.
Csak nem ertem, hogy milyen alapon neveztek TI premiumnak egy bizonyos muanyagot, mig a masiknak csak a feluleti megmunkalasa mas, de mondjuk a jellemzoi ugyanazok. Persze aki csak a premium erzesu hatlap miatt valaszt ki egy adott telefont, azt megertem. De olyan sok lenne beloluk?
-
ak76
senior tag
Jó,akkor nincs igazam.
1db S5,3 db S4,vagy féltucat S2-S3,2 db Note2,egy Note1,meg egy Note3,plusz egy Neo,pár darab Nexus Prime,Advance,Galaxy Mega,ésatöbbi után nyilván képtelen vagyok objektíven szemlélni a Samsung röppályáját.
Sajnos nem tudom hogy lehet belinkelni az archivált hirdetéseimet,(plusz a Vatera/OLX,Expressz hirdetéseket) ahol láthatnád nem a levegőbe beszélek,és mindezeket a készülékeket nemcsak adtam vettem,de használtam is,így a véleményem nem szimpla haterkedés.-Trágya anyaghasználat,csapnivaló tartósság,pld S3-Note1-2 kerete,S4 hátlapja,kihulló betük,stb.
-Hardveresen kielégíthetetlen mókusvakító feature-okkal teletömött TW,emiatt mikrolagok a Note 3-nál is.
-Értékvesztés,a csúcsmodellek árban pariban vannak az Apple termékeivel,mégis nézd meg mennyibe kerül egy egy éves i5,és mennyi egy S4,vagy Note2.
-Gusztustalan TW,az S5 felülete valami ordenáré módon lett elkúrva,talán az iOs7 vetekszik még vele,de az legalább fémből van.Én örülnék neki a legjobban ha a Samsung felnőne a prémiumkategóriához,nemcsak árban,de anyaghasználatban,innovációban is.
Az S5 premierje előtt komolyan hittem benne hogy most valami nagyot alkotnak,de ugye ha ennyivel is jól lehet lakatni a népet,akkor minek erőltessék meg magukat?
Az meg ugye külön vicces,amikor a juzer megveszi a csillióba kerülő csúcsvasat,és bízik benne,na most legalább egy évre ez a TOP,aztán a Samsung közli,bocsi,3 hónap múlva jön az S5 prémium edisön,emelt órajel,fém burkolat,stb,az S5 meg fejjel előre beleáll a gránitba... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #37 üzenetére
Látom nem érted. Ez a húzás a HTC-nek azt erősíti, hogy nem hisznek (eléggé) a termékükben. Egy Ferrari miért nem adja ki a csúcsmodelljét mondjuk egy 1.6-os CRDI motorral? A "pávázáshoz" az is elég lenne.
A HTC előbb mond "A"-t, aztán "B"-t (felköp a levegőbe, és aláll). Jönnek a dumával, hogy ők prémium terméket gyártanak, és nem is akarnak konkurálni a Samuval. Aztán jön ez a hír (ami persze lehet tök kamu is), hogy olcsósítják az M8-at.
Kívánom, hogy ne legyen igazam, de szerintem marha sokan nem fogják megfizetni a "plasztik" és a fém M8 közti különbséget. Ha ilyen telefont akarnék venni, még lehet én se. Természetesen a döntésem előtt megvizsgálnám előbb élőben, de ha nincs vele semmi gond (márpedig lehet műanyagból is minőségi házat előállítani), akkor nem erőltetném a fémet.
Szóval ezzel - és ez a lényeg - sokkal inkább házon belül fognak konkurenciát állítani a még friss, ropogós M8-nak, mint az SGS5-nek. Arról aztán ne is beszéljünk, hogy jó eséllyel mire megjelenik a Samsung is kidobja a "prémium", fém házas csúcs készülékét (ld. hírek).
Joggal tehetnéd fel a kérdést, hogy akkor a Samsung jól / jobban csinálja? Szerintem nem. Ilyen rövid időn belül egy módosított (az most mind1 is, hogy milyen "irányba") verziót kidobni nekem elég nagy balgaságnak tűnik, mivel az jó eséllyel az éppen piacon lévő, és "húzó" termék eladásaira lehet negatív befolyással.ui.: nincs Samu telefonom, csak egy békebeli Desire-m (a HTC hőskorából) és egy fain kis kínai telefonom: Mi2s
-
Sunyista
tag
Vízálló is lesz?
Különben aligha jelent konkurenciát a biliműanyaggal együtt is.
-
Hobbbyt
őstag
Hát igen.. ez mind szép és jó. Viszont tisztán emlékszem arra az időre mikor (fél éve) új telefon után kellett néznem, és csak a Samsung S4 tudta azt amit kerestem. Egy hónapnyi keresgélés után egyszerűen az S4-et találtam a legjobbnak. A többi mind durván elvérzett valamiben.. HTC szar kamera, Sony szar kijelző, LG hátsó gombok nem nagyon jönnek be( és ugyan olyan műanyag mint at S4). Előtte egy Nokia 1020-am volt, nagyon nehéz volt lenyelni az S4 gagyi érzését a Nokia minősége után. De ez volt a legkisebb kompromisszum amit kötnöm kellett. Vettem rá egy belkin tokot és ezzel ezt a kompromisszumot is megszüntettem.
Nehéz lehet elfogadni, de a műanyagon kívül nagyon nem lehet belekötni a Samsungba. Míg a konkurensei nagyobb sebből véreztek/véreznek.. Most a Sony Z2-vel valami nagyot alkotott, de a HTC azzal a 3-4mpx-es kamerájával nagyon gázé és azon javítani se lehet.
Szóval nem. Abszolút nincs igazad.
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #37 üzenetére
De tudod. Ha a Samsung csinálja ,abszolút király,menő ,raj.........
Az nem baj, hogy fosul néz ki. Hisz látod, Csapoati kolléga is foggal körömmel védi.
Ha olyan lesz mint a one x ,akkor pisloghat majd mindenki.S5-ből is már több féle van
-
ak76
senior tag
"pletykák szerint a Samsung is prémium anyagok bevetésével igyekszik tovább növelni részesdését a legfelső szegmensben"
Igen,emlékszem az S3-S4 előtt a vadabbnál vadabb fantáziákra,a kerámia készüléktestre,meg a nemes anyagok garmadára,aztán jött az újabb csúcs hw gagyi műkrómmal/lakkal fedett fröccsöntött műanyagba csomagolva,a "természet ihlette" bullshittel nyakon öntve,a plebsz meg ráugrott mint gyöngytyúk a takonyra,ahogy az S5-re szintén,mert van benne pulzusmérő,vagy mert a metro budijában is ott van a reklám az óvszer automata kijelzőjén,meg a klotyópapír gurigáján...
-
rizso
addikt
Persze, meg lehet érteni a HTC-t a műanyagos próbálkozással, de őszintén: ha 10 ember elé tennének egy műanyag HTC-t vagy egy műanyag Samsungot (ami Galaxy S vagy Note), szerintem hányan vinnék a Samsungot? Én olyan 9-re tippelek
Meg hát "olcsósítás" ide vagy oda, nem hiszem, hogy sokkal olcsóbb lenne egy műanyag M8, mint az eredeti.
Inkább egy normális kamerával ellátott One M8 minin törje a HTC a fejét, amiben legalább 16GB memória+microsd bővíthetőség is van.
-
BenHans
addikt
A HTC meg ne próbáljon felérni a Samsunghoz, inkább továbbra is a minőséget tartsa szem előtt...
Amúgy jól csinálja a HTC hogy ad alternatívát az embereknek, hadd választhasson mindenki az igényei szerint. Meg lehet érteni hogy egy kategórián belül a fém mellett műanyaggal is foglalkoznak, mert joggal hihetik hogy ha a samsungtól akarnak vevőket elcsalni azt csak így tudják megoldani, mert már úgy hozzászoktak a "minőséghez".
De hát sajnos ebben is felül fogják múlni a kékeket mert nem elég innovatívak ahhoz hogy pet palack újrahasznosítót is nyissanak a kívánt "minőség" eléréséhez, így marad a jó műanyag...
Mert hogy a kamerán kívül kulcsínben és belbecsben is felülmúlta őket idén is a HTC, az biztos. A bench progikat pedig hiába nézik kék szemüvegben, azok csak üres számok amelyek tudatában hátra lehet dőlni és optimalizáció hiányában hánykolódni a laggtengeren. -
rizso
addikt
Műanyag M8-cal akarják megszorongatni a Samsungot? Még a simával sem sikerül
Maradjanak inkább a bevált anyagoknál, tegyenek bele egy normális, versenyképes kamerát, árban menjenek a konkurencia alá, és kész is a tuti recept. Nyilván könnyebb ezt leírni, mint megvalósítani, de nem lehetetlen...
-
Csapoati
nagyúr
Én biztos nem sípolnék, nekem nagyjából tetszik az M8 is (a hatalmas kijelző alatti üres résztől eltekintve), műanyagban is tetszene, sőt. Egyébként nem magamról írtam, hanem általánosságban ezel szoktak feljönni a fémmel szemben. De szerintem ez jó lépés a HTC-től, nagyobb célközönséget fednek le. Az S4-S5 "fémszerű" kerete nekem sem tetszik, viszont a hátlap szerintem sokat fejlődött. Nálam biztos nem ez határozná meg a választást, főleg, hogy én tokot is használok, másrészt meg inkább a telefon elejét szoktam nézegetni.
#28: toecki: Miért győzködsz engem? Egyrészt nem magamról beszéltem, másrészt ez ízlés kérdése is. van, aki a lószőr tapintását szereti, én meg utálom.
-
BenHans
addikt
Ja és van 2 M7 egy ezüst és az enyém a fekete és egyik sem kopott, de még a beats felirat sem, kop-kop-kop
pedig nem használok ultrabrutál tokot csak egy kicsi, puha tapintású bebújtatós műbőrt, hogy amikor előveszem egyből érezhessem a minőséget.
A kezem pedig sajnos izzadós, és mivel volt fém és műanyag telefonom is nem1, elmondhatom hogy sokkal undorítóbb érzés ha a műanyagra izzad rá, vagy azt kell izzadt tenyérrel kézbe venni.
-
macskea
őstag
válasz
Krissz1983 #21 üzenetére
Én is így választottam telefont, elég sokat hozom-viszem kézben, ide teszem, oda teszem, használom GPS-ként motoron, ki lehet jelenteni, hogy jellemzően nem vigyázok rá. Innentől kezdve alap, hogy kell rá egy masszívabb tok, ami alól csak annyi látszik ki aminek nagyon muszáj. Na innen nem ér egy fillért sem a szép ház, ha sosem látom, tapintom.
Szóval ilyen állat pedig van!
-
toeki
senior tag
hol tartod télen, hogy baromi hideg legyen?
és miért rakod ki a napra nyáron?
a súlyát el is felejtetted megemliteni...
a karcolódás nettó baromság, a műanyag azonos körülmények között ugyanúgy karcolódik, bár az igaz hogy könnyebb cserélni
"valaki nem szereti a fém tapintását" - ez a legszebb. Valaki meg mondjuk esetleg a műanyag tapintását nem szereti... kislétszámú felmérésem szerint 9-1 arányban a fémet részesitenék előnyben a kollégáim ha lenne rá pénzük...A minőségérzet nem a fémtől függ. Ez igaz. Viszont pont most az M8ACE kapcsán lesz rá lehetőségünk (remélem), hogy 2 hardverileg teljesen azonos telefont csak az különböztessen meg hogy fém vagy műanyag ház.
Aki mindkettőt a kezébe veszi majd és azt mondja hogy a műanyag minőségibb azzal megintcsak a lóval kártyázás esete jut eszembe... -
BenHans
addikt
Nekem nem volt az M7 hideg télen, melegvérű vagyok és a combom felfűtötte
napon nem hagyom mert ismerős GS3-at hagyott az ablakpárkányon nyáron és 3 hüvelykujjnyi foltot szívott a nap a kijelzőre
még soha nem ejtettem le az M7-et, de iphone-t sem.
am értem amit írsz, sőt a tapintást bár ne is írtad volna, beleborzongtam, mert én pl azt nem bírom amikor a solingen körömolló élezett része hozzáér a kezemen a körmömhöz, vagy ugyanez kulcsnál is...
Itt nem csak fém vagy műanyag a kérdés. Van jó tapintású műanyag sztem pont veled beszélgettem hogy régi sonyericsson-ok vagy Desire, HOX pl. De ott az üveg is... Volt Desire és imádtam de ott is volt egy fém keret a minőségi puha műanyag mellett, és a HOX sem volt rossz egyáltalán.
Ha pl a samu műanyagot akar használni akkor használja, de 200+k-ért ne adják ezt a fost a kezembe, pláne hogy attól a fémesre lakkozott ócska műanyag kerettől azonnal sugárban hányok. De inkább ne is csináljanak fémet mert 1) a kijelző alatt tuti meghagynák a repedős műanyagot 2) elkérnének érte +50k-t és még a HTC lenne a drága továbbra is 3) lehet vevőket venne el a HTC-től, Sony-tól mert eddig azért vette ezt mert tetszett az anyaghasználat de ha már van samsung-nak is ilyen és a hűtő, mosógép, porszívó is Samsung akkor legyen mán összhang.
Már nem azért, de ha OneX műanyagból lenne az S5, undorító "díszcsík" nélkül, szerinted hányan ugatnának érte. Szerintem csak a vak haterek akik nem tudnak semmibe sem elismerni egy hangyaujjbegynyi jót sem de velük ki foglalkozik? Sztem szívesen vennék a Samu fanok/tulajok is...
-
Csapoati
nagyúr
Nem lesz baromi hideg télen, nem süt nyáron, ha napon van a telefon, nem csúszik annyira (az S3 igen, de alapvetően a fém jobban csúszik), karcolódásra jobban hajlamos, valaki nem szereti a fém tapintását... soroljam még? A minőségérzet nem (csak) a fémtől függ, ezt meg ti vagytok hajlamosak elfelejteni.
-
BenHans
addikt
Látod azt én sem értem hogy hogy képes valaki műanyagot, ráadásul olyan műanyagot mint az S... (rosszabb mint az S4 ráadásul gusztustalan is a fémes csillogású hangsúlyos műanyag keret), ha már nem csak a HTC meg az Alma csinál ilyek kiváló minőségérzetet nyújtó készüléket hanem ott a Sony is.
Ettől függetlenül tökéletes vételnek tartom azt a telefont, ez sem lesz rossz
toeki: +1
-
Elementh
aktív tag
Jobb az,ha van házon belüli konkurencia,hisz van választási lehetőség és igy nem fordulnak az emberek más márkák felé talán.. 125ért meg jó vétel sztem
-
batai15
félisten
válasz
Krissz1983 #21 üzenetére
persze meg értettelek
-
-
WinPho
senior tag
Akkor lenne közvetlen kihívó, ha minden e-péniszes pulzusmérőt meg mindent belepakolna. Anélkül csak egy műanyag M8
-
Fritz Teufel
addikt
Ezzel akarnak menni a Galaxy S5 ellen?! Nah, ezért vérzik ki lassan ez a cég a saját márkából! :S
-
Dinsdale
tag
Mi a probléma? Csinálnak egy S5 kvalitású telefont sokkal olcsóbban. Inkább örülni kellene, nem?
-
darkpower
aktív tag
Tehát elveszik azt az egy (szerintem) igazán jelentős különbséget a csúcsmodelltől, amiben jobb mint az s5...
aha, biztos logikus valamilyen formában... -
<Adamsky>
nagyúr
Ennek így semmi értelme. Most vagy bíznak az M8-ban, hogy elkeni az S5-öt így ebben a formában (fém ház, és ez az árazás), vagy inkább ki se hozták volna.
A vége az lesz, hogy nemcsak, hogy az S5-öt nem szorongatják meg, de még házon belül is csinálnak egy jó kis konkurenciát az M8-nak. Az pedig végképp csúnya lenne, ha még gyorsabb is lenne annál. Akkor a sok "Vér Pisti" fődhöz is csapná a "kicsikéjét" az biztos.
Ha a hír igaz, akkor a HTC-nél ugyanaz a béna "pingvinezés" folytatódik, amit az utóbbi időbe láttunk. -
Csapoati
nagyúr
válasz
-Faceless- #5 üzenetére
Meg nem mindenki kedveli a femet. Az eszkimok pl tuti nem.
-
batai15
félisten
már miért lenne fürgébb az ace ? azért durva lenne ha a felülelet kihasználná a cpu teljes teljesítményét .
Megint csak a hülyeséget olvasom.
Másik dolog hogy nem az m8-nak kellene lenni a köztvetlen kihívónak?
akkor az m8 mi? így vegyen az ember flagship telót hogy rá 1 hónapra jön a hír a javított/butított verzióról . -
babkukta
senior tag
Hmmm... remélem az alsó kávát normálisan megcsinálják!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy S5 közvetlen kihívója lesz a tajvani gyártó idei csúcsmodelljének „plasztik” kiadása.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Jelszókezelők
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest