- Android szakmai topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
Hello!
csak röviden, mert telefonról írok:
1. Nem módosított. Max 1-2 könyvjelző van benne ami vodás. Törölhetők természetesen.
2. 2GB, max 16 talán, de lehet,h. 32.
3. Én személy szerint tettem rá....
4. Minden navi fut rajta, ami kijött androidra. Igo is. Alternatív beszerzési források is vannak, de itt tilos a warez.
5. Gmail persze, hogy működik. Alapfeltétel az androidnál egy gmail fiók. Mondjuk, nem tudom,hogy imap protokollt használ e vagy mást, de rendben működik.
6. Passz.... valószínűleg igen.
7. Nem. Van rootolt rom sense-el is. Én is ilyet használok.
8. Több funkcióhoz is kell root, a fontosabbak azok amiket írtál (nekem az app2sd). pl: vaku-zseblámpa app.
9. Igen. Ha lesz froyo valamikor...
10. Biztosan van rá app a marketen, én a dropboxot használom erre is. (Lásd az aláírásom)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest