- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
g3d
tag
Érdekes, hogy nem mindenhol tapasztalható a "wifi-gond". Nekem korrektül használja a wifit és a nagyobb köztereken, nyílt pontokon is jó a jel, nem dob le. Egy fokkal gyengébb a jel, mint bátyám iphone3G-je, de nem tapasztalok ilyen komoly eltérést.
Az aksi nálam meg kibír két napot. Igaz én normál júzer vagyok. Napi 1-2 óra net (mobilnet), max. 1 óra wifi (otthon) és telefonálás (max. 2 óra per nap). Igaz még egy óra játékot is benne van kb.
Azt tudja valaki -bennfentes-, hogy az igo-t mikor dobják ki hivatalosan samu-n kívül minden platformra?
Szép lett a dizájn. Igazodott a prohardverhez
-
tariattila
veterán
jók ezek a fém házas dolgok...de a hátrányuk is megvan...gondolom a jelet is jobban árnyékolják! ráadásul ahogy írtátok előzőleg a sugárzási értékeket... ma már azzal is csínyján bánnak a gyártók...a kettő együtt pedig ezt eredményezheti...
én az E52-nél tapasztaltam a sok fém miatti bizonytalanságot a hálózatok vételében (ott a gsm modult a készülék aljába rakták teljesen fémmel körbeburkolva)
városi full térerőnél nincs is gond...de a vidéki mobilelérhetőséget el is felejthettem!
érdekes, hogy a wifije viszont stabil volt...lehet azt rakták felülre?Pszihonaranc: ott az a szerkesztési lehetőség!!! öt percig aktív! használd ki!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest