Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szafi77
tag
Hello emberek.
Végre én is egy szép fehér Hero boldog tulajdonosa vagyok.
Olvasgattam a fórumot és a sok jó amit a telefonról írtatok megerősített hogy kell nekem ez a telefon.
Tudom hogy itt nem lehet megbeszélni de hol találok olyan fórumot ahol a tapasztalataimat megoszthatom a GPS szoftverekről, esetleg tudtok e olyan helyet ahol ezeket a dolgokat le lehet tölteni és magyar? A telefonon már működik a sygic, a copilot és az ndrive gond nélkül... most tesztelem hogy melyik a legjobb.hw: Kellene a telefonhoz nekem még egy autós kar és autós töltő. Valakinek van jó tapasztalata hogy mit érdemes venni? és hol lehet olcsón jót beszerezni?
Hol lehet olcsón usb kábelt venni? 2500 huf a legjobb amit eddig találtam.köszi mindenkinek aki segít, és próbálok a ti segítségetekre is lenni ha tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest