Új hozzászólás Aktív témák
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Atombalu #160 üzenetére
Mint a tesztben is láthatod és olvashatod, itt bizony nem sok mindenre kell várni.
Jól van optimalizálva, nagyon gyors. A HD2-re konvertált minőségű videókat is gond nélkül viszi.És ami a tesztben nem lett említve, de ez a telefon is kapott G-szenzort, közelségszenzort, környezetmegvilágítási-szenzort, csakúgy mint Leo.
Essen még kicsit az ára, és szerintem igen jó vétel lesz.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Atombalu #160 üzenetére
Más winmo készülék felhasználójaként (htc diamond) tudok neked adni válaszokat: skype,msn van.
Igo is van rá (hivatalos és nem hivatalos verzió).
Fringbe nem vagyok biztos,de szerintem van más hasonló program.
Office van benne,megnyitni és szerkeszteni is tudod a dokumentumokat.
Sajnos facebook kliens is alap szokott mostanság lenni htc készülékeknél.
A coreplayer diamondom minden avi-t amivel próbáltam lejátszott rendesen konvertálás nélkül (főleg sorozatrészeket néztem rajta).
Programokat netszerte találsz,cab kiterjesztésüeket kell keresni,vagy nézz körbe xda fórumon.
Nem szaggat és jó,főleg,hogy a tesztben is írják,hogy nagyon jó a sebessége (diamond még néha gondolkodott egy két mp-t,de az se volt zavaró,viszont ebben jobb vas van).Shazam id meg nem tom micsoda
Egyébként akkor meg kéne próbálnod egy htc hd-t,azon van előlapi kamera,nagyobb kijelzős és felbontás,viszont kevesebb ram.
De olcsóbb legalább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged