Új hozzászólás Aktív témák
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Atombalu #160 üzenetére
Mint a tesztben is láthatod és olvashatod, itt bizony nem sok mindenre kell várni.
Jól van optimalizálva, nagyon gyors. A HD2-re konvertált minőségű videókat is gond nélkül viszi.És ami a tesztben nem lett említve, de ez a telefon is kapott G-szenzort, közelségszenzort, környezetmegvilágítási-szenzort, csakúgy mint Leo.
Essen még kicsit az ára, és szerintem igen jó vétel lesz.
-
Plexicushio
senior tag
A fenébe vele, de nagyon tetszik....
Pedig nem akartam winmobilt..
Ha jobban belegondolok, a 6.5 is bőven elegendő nekem amire kell, az Andi-n meg majd a 2.2 utáni release-t cincogtatnám..
-
Plexicushio
senior tag
xda-n írta egy felhasználó, hogy az összeszerelési minőség "fantasztikus", reméljük tényleg az, és nem csak ő nézett el valamit.
Kár lenne a gyenge hátlapért, mint "szériatartozék" -
Plexicushio
senior tag
Határozottan tetszik! Viszont még 100ezerért is mocsok dráááágaaaa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest