- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Nos a Z nyitómechanikáját csak a sajtóból és videókról volt szerencsém látni. Mondjuk valamiért inkább a 7 Pro rémlett fel előttem (igaz az pont csúszkás.. jórészt), aminek viszont döntött a kijelzője nyitott állapotban. Nekem az a kialakítás nem tetszik, olyan... fura. Szubjektív vélemény.
A RAM esetében 512 MB-ra céloztam, egy év múlva már kevésnek fog számítani, és ha ez egy kistestvér lesz, akkor kétlem, hogy megkapná a Sensation RAM mennyiségét. Eleve a kijelző és a felbontás is kisebb lesz, logikusnak tűnik, hogy a RAM-ból is lefaragnak. Aztán majd meglátjuk, lehet nem lesz igazam. -
Akoneira
tag
Legyen rajta használható kamera, flash, normális elosztású qwerty és mechanikájú csúszka-mondjuk mint a touch pro 2-n vagy a pro 7-en -, és normális aksi, és akkor nem fogok sokat gondolkodni!
Ja meg azért jó lenne ha tisztán szólna telefonálás közben és használható lenne
Egy évet vártam a desire z-re, még egy fél-1 év belefér!A HTC úgy tűnik tudja mikor kell új telót kiadni, mielőtt a márkamániások elpártolnak
-
A HTC nem nagyon adott még ki gagyit a kezei közül.
Az újabb telefonjaiban 768Mb RAM van és fém házban laknak. Az optimalizálatlan Sense 3.0 DZ és DHD port is piszok gyors, nem hiszem, hogy akadozna egy újabb készüléken.A Z-t felesleges szidni, mert a negatív sajtó vízhang ellenére egy kiváló készülék. Kicsit laza a nyitómechanikája, de közel sem olyan rossz, mint amilyennek beállították.
-
Youri
veterán
jó lenne, ha a Legendből is lenne valami frissítés....
-
Rickazoid
addikt
4"-os kijelző alatt egy oldalra kicsúszó QWERTY, teljes fém házban, minőségi összeszereléssel... friss Androiddal és minden földi jóval, illetve legalább 1 GB RAM-mal.. akkor úgy érezném tudnak még olyat alkotni, ami engem is érdekel.
De szinte látom magam előtt, hogy egy több darabból álló hátuljú, tarka műanyag házú, döntött nyitott állapotot eredményező nyitómechanikájú, épp hogy elég RAM-mal szerelt, akadozó szoftveres rémség lesz belőle, irtó szar kamerával. -
youngboy
senior tag
Nekem a Desire Z is pont jó lenne, ha jó lenne a mechanika. Nem kellene 2 mag és stb. 3,7" bőven elég, mert felette már külön táska kell.
-
Cyberpunk
félisten
Csak jobb legyen a csuszka mechanikája nem úgy mint a Desire Z-nél
Ám nyugodtan lehetne 4,3"-os is csuszkával. Felületre már amúgy is méretes akkor már egy normális használható méretű qwerty gombsor is elférne benne. Persze némi vastagságért cserében.
-
Nordic
Közösségépítő
Na lehet hogy cserés lesz a friss dézim? A sensation pont azért nem mozgat meg mert túl nagy, de egy 3,7-4"-es kijelzővel + qwerty-vel eléggé bejövős. Csak legyen rendes nyitómechanikája!
-
Youri
veterán
azért egy qHD-t kaphatna
-
Jaj neee!!! Most cserélhetem le a Vision-t?
-
zola8van8
tag
Legyen 4" -os és valami AMOLED, ( de minimum S-LCD) kijelző.
Örülnék valami kétmagos gépnek, qwerty billentyűzettel és minőségi összrakásnak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Android 2.3 Gingerbread alapokon nyugvó, kétmagos Qualcomm processzor köre épített QWERTY csúszkával készül a HTC.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MotoGP & WSBK
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest