- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Igazából még a HTC Mail is kevés az elvárásaimhoz és keveset tud. Ilyen 4e körül vannak jó ronda appok, amik legalább egy iPhone szintjét hozzák, de azok meg nem integrált olyan szinten a rendszerbe, hogy gördülékenyen használható legyen Amennyire olvastam Motorola-ét mondják a legjobbnak, de ahhoz még nem volt szerencsém, és ha lenne EU-ban az M még lehet el is csábulnék...
Nem vagyok "pingvin" csak gyakran ügyelek, így munka eszköz a teló. -
vicze
félisten
Nem a Gmail, az egy "Market" app. A rendes beépített mail kliens. Gondlom nem használsz céges exchange fiókot active syncel, és nem munkára használod a telót, nem keresel céges címtárban, ami a naptáraddal cseszik értelmesen syncelni AOSP esetén... De AOSP-nak még csak a közelébe se megyek már, az AOKP legalább megközelíti, de végén tényleg a Sense appok hiányoznak, hogy kényelmesen és nyugodtan tudjak dolgozni.
Persze bele lehet nyugodni mint a WP-sek vagy iOS-eke hogy akkor ez nem csinálom, vagy azt nem, de én nem vagyok hajlandó a jóról lemondani, a több FPS miatt, gyorsabb nem lesz a teló csak látszólag gyorsabban jeleníti meg ugyanazt csilivili animációval, amit első dolgom kikapcsolni, és jé ezután as AOSP is tetű...@Cyberpunk: Aha, "ACTIVESYNC IS NOT SUPPORTED!" innentől mit kezdjek vele? POP3-hoz biztos jó csak én nem akarok visszautazni 10évet az időben.
TouchDown tudja a legtöbb dolgot, csak elhányom tőle magam.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Akkor rakok fel Holo-t amikor csak akarok, és hát olyankor úgy érzem magam hogy hogy gyors gyors, meg izé, de nem tudok vele mit kezdeni mert buta mint a föld. 3 hétig próbáltam egy AOKP-t belakni, mert mocskosul tetszik a testreszabhatósága, de már a hülye HTC Mail progija miatt is kénytelen vagyok Sense ROM-ot használni, mert az összes többi szintén buta mint a föld, nevetséges, hogy senki se tud egy értelmes mail appot írni...
Sense-ből is hiányzik jó pár apróság, ami AOSP-ban megvan, de azok inkább kicsi dolgok, és annyira nem tesznek hozzá a használhatósághoz, mint maga az egész Sense a programjaival.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest