- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz t72killer #156 üzenetére
Közben találtam egy tesztet, Desire Z, Galaxy Tab, nexus 1 és experia 8/10 GPS pontosságát hasonlítja össze. A desire Z a nyerő ezek közül.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz compi.hu #155 üzenetére
Sajnos a gps chipet nem divat dokumentálni, pedig erősen valószínű, hogy a qualcomm licenszeli a technológiát valakitől. A CPU órajele és egyéb farokméret-paraméterek persze öles betűkkel ágaskodnak minden marketing-kiadványon.
-
t72killer
titán
válasz compi.hu #150 üzenetére
jajh, hátigen, az SGS navijától hangosak a fórumok Akkor nem akar esetleg valaki a SiRF SOC-jére telót építeni? ok, a CPU nem egy überbrutál, de sztem az android elmenne rajta.
#153: igen, ha nincs aktívan használva vagy ha az ember rááll egy hosszabb autópálya-szakaszra, akkor kikapcsol a des. HD GPS-e, másik fórumon is olvastam már. engem inkább a valódi energiamegtakarítás érdekelne intenzív használat mellett.
Mivel jelet nem kell generálnia a navigációs résznek, ezért gondolom az energiahasználat a jelek feldolgozására, pozíciószámításra megy el, ennek komolyan kéne fejlődnie a csíkszélcsökkentésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz compi.hu #139 üzenetére
van válasz a mennyit fogyaszt kérdésre, a fórum, amit linkeltem írja:
Tracking (navigation) SiRFstarIII : 20mW
Tracking (navigation) SiRFstarIV : 8mWSiRFAware power needs : at the microWatt level
SiRFAware Acquisition : 216mW on 4 seconds
"Normal" Aquisition : 1874mW in 30 secondsÉs kétféle chipet készítenek:
GSD4e, ami egy komplett soc ARMv7 cpu-val, pl bluetooth geotaggerbe és a GSD4t, ami a host (PNA, PDA, teló) CPU-ját használja. Nvidiáék vehetnének egy ilyet és pl belepottyanthatnának egy tegra 2 mellé.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz compi.hu #122 üzenetére
SiRFIV-es chipet (GSD4t) vajon mikor kapnak telefonok ? elvileg a sirf3-nál is jobbak, ráadásul kevesebbet kérnek enni.
Arról esetleg van infó, hogy a qualcomm gyönyörűséges gps chipje, ami a snapdragon platformban van, mennyit eszik? tudom, h sokat, de számszerűen...
-
t72killer
titán
Egyszerűen nevetséges, hogy 1GHz-es snapdragonon akadozik a rendszerük. Eddig minden megbecsülésem a HTC-é volt, de ezekután tényleg felejtsenek el. Mire jó a hiperszuper Sense, ha akadozik?
#39: Nem tom a TP2-t mennyiért mérik, de a moto DEFY is racionális alternatíva, ugyan nincs billentyűzete, de vízálló meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest