Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #156 üzenetére
Közben találtam egy tesztet, Desire Z, Galaxy Tab, nexus 1 és experia 8/10 GPS pontosságát hasonlítja össze. A desire Z a nyerő ezek közül.
-
-
válasz
compi.hu #150 üzenetére
jajh, hátigen, az SGS navijától hangosak a fórumok
Akkor nem akar esetleg valaki a SiRF SOC-jére telót építeni? ok, a CPU nem egy überbrutál, de sztem az android elmenne rajta.
#153: igen, ha nincs aktívan használva vagy ha az ember rááll egy hosszabb autópálya-szakaszra, akkor kikapcsol a des. HD GPS-e, másik fórumon is olvastam már. engem inkább a valódi energiamegtakarítás érdekelne intenzív használat mellett.
Mivel jelet nem kell generálnia a navigációs résznek, ezért gondolom az energiahasználat a jelek feldolgozására, pozíciószámításra megy el, ennek komolyan kéne fejlődnie a csíkszélcsökkentésekkel.
-
válasz
compi.hu #139 üzenetére
van válasz a mennyit fogyaszt kérdésre, a fórum, amit linkeltem írja:
Tracking (navigation) SiRFstarIII : 20mW
Tracking (navigation) SiRFstarIV : 8mWSiRFAware power needs : at the microWatt level
SiRFAware Acquisition : 216mW on 4 seconds
"Normal" Aquisition : 1874mW in 30 secondsÉs kétféle chipet készítenek:
GSD4e, ami egy komplett soc ARMv7 cpu-val, pl bluetooth geotaggerbe és a GSD4t, ami a host (PNA, PDA, teló) CPU-ját használja. Nvidiáék vehetnének egy ilyet és pl belepottyanthatnának egy tegra 2 mellé.
-
válasz
compi.hu #122 üzenetére
SiRFIV-es chipet (GSD4t) vajon mikor kapnak telefonok
? elvileg a sirf3-nál is jobbak, ráadásul kevesebbet kérnek enni.
Arról esetleg van infó, hogy a qualcomm gyönyörűséges gps chipje, ami a snapdragon platformban van, mennyit eszik? tudom, h sokat, de számszerűen...
-
Egyszerűen nevetséges, hogy 1GHz-es snapdragonon akadozik a rendszerük. Eddig minden megbecsülésem a HTC-é volt, de ezekután tényleg felejtsenek el. Mire jó a hiperszuper Sense, ha akadozik?
#39: Nem tom a TP2-t mennyiért mérik, de a moto DEFY is racionális alternatíva, ugyan nincs billentyűzete, de vízálló meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QWERTY billentyűzettel ellátott androidos csúcskészülék a HTC-től, melynek az újfajta nyitómechnikán kívül nincs komolyabb baja.
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest